כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיסה לאוסטרליה 08/04/2008 19:32 לתגובה הבאה
  monika לא מחובר monika  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
שלום
מתכננת לטוס לאוסטרליה באמצע חודש ספטמבר ולטייל בחוף המזרחי בין CAIRNS לסידני .
הציעו לי כרטיס טיסה לסידני דרך אמן ובנקוק עם חברת התעופה הירדנית .
האם מישהו נסע איתם או שמע אליהם ? מה אתם ממליצים ?

תודה רבה על תשובתכם .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיסה לאוסטרליה תגובה ל - 1 14/04/2008 23:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  idanmalka לא מחובר idanmalka  משתמש בינוני 113 הודעות עד כה
חלק יגידו שהיא חברה טובה וחלק לא ..
תכנסי לאתר שלהם .. יש קצת מידע וגם בטיפים כאן באתר יש על החברה הזאת ...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לא טסתי בחברה תגובה ל - 2 15/04/2008 10:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 802 הודעות עד כה
בכל מקרה, אני מאמין שהם חברה בסדר.
בסך הכל, אל-על שלנו נראית דיי רע כשמשווים את השירות של לקת'אי פאסיפיק/סינגפור איירליינס.

הבעיה יכולה להיות במקרים חריגים, אני לא זוכר אם היה מדובר בחברה הזו, אבל לפני פחות משנה הייתה חברה ערבית שעשתה נחיתת אונס בדמשק, (כשזוג ישראלים לחוץ יושב במטוס).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אני הייתי בודקת באתר של משרד החוץ תגובה ל - 1 15/04/2008 10:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1743 הודעות עד כה
והרשות ללוחמה בטרור או איך שקוראים להם. יכול להיות שבמצב הנוכחי הם ממליצים שלא לטוס בחברות מהסוג הזה. את יכולה ללכת על זה בכל זאת, אני לא הייתי עושה את זה (כמובן שאם הם לא אומרים כלום זה בסדר, באופן תיאורטי).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אני הייתי בודקת באתר של משרד החוץ תגובה ל - 4 15/04/2008 16:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
reuti22 reuti22 לא מחובר reuti22  משתמש פעיל 530 הודעות עד כה
לא טסתי איתם באופן אישי אבל אני עובדת בנתב"ג ואומרים שהם חברה טובה.מי שטס איתם בד"כ די מרוצה.
מה שכן צריך לקחת בחשבון שהסיבה שהם זולים משמעותית לפעמים בטיסות למזרח זה בגלל שזמן הטיסה קצר יותר כי הם טסים מעל מדינות ערב.אני באופן אישי לא הייתי עולה עם דרכון ישראלי עם מטוס שיכול לבצע לי נחיתת אונס באיראן.אם זה לא משהו שמפריע לך אז כחברת תעופה הם נחשבים לחברה טובה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אני הייתי בודקת באתר של משרד החוץ תגובה ל - 5 16/04/2008 19:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  monika לא מחובר monika  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
תודה רבה על תשובתכם .אתם נהדרים , כתמיד .
הם יותר זולים , נכון . הטיסה איתם היא רק מתל אביב לעמאן ומשם לבנגקוק. משם לסידני בחברה אחרת. ההמתנה בעמאן קצת ארוכה ( 10 שעות ) והם נותנים חדר במלון . יש לי דרכון זר ותמיד לוקחת אותו לכל הטיולים בחו"ל (לכל צרה שלא תבוא ) בתקווה שאף פעם לא הצטרך אותו.
ליתר בטחון הזמנתי כרטיס טיסה גם דרך איורפה ואחשוב על זה ברצינות : לקחת סיכון או חיסכון כספי .
תודה שוב.
חג פסח שמח !
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. יש לי כמה התלבטויות שאני צריך להחליט: תגובה ל - 6 16/04/2008 23:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  gadyaeven לא מחובר gadyaeven  משתמש מתחיל 20 הודעות עד כה
גם אני טס, באוגוסט לאוסטרליה, עדיין לא הזמנתי כרטיס טיסה (תאריך, חברה, ויעד)
1. דרך איזו סוכנות הכרטיס? כמה הוא עולה? מה המסלול שלו? כרגע ההצעה הכי טובה בינתיים שמצאתי הייתה באיסתא:
1615$+כרטיס סטודנט חינם (אמור לעלות 50 שקל בערך לפי מה שהבנתי)+ ביטוח 1.75 דולר ליום כולל חילוץ. 50$ שינוי תאריך, 100$ שינוי יעד בתוך אוסטרליה. הכרטיס הוא הלוך קיירנס חזור סידני.
2. אני כרגע מתלבט בין לנחות בקיירנס או בבריסביין, אבל גם פתוח לאופציות אחרות. אני מבין שאת החלטת בסידני. מה השיקולים שלך?
3. גם לי יש אזרחות זרה (גרמנית), את הוצאת ויזה על הדרכון הישראלי או הזר? איזו ויזה הוצאת? אני כרגע מתכנן על לבקש working holiday לשנה.

אשמח אם תתני לי פרטים לגבי מה ששאלתי, זה יעזור לי מאוד..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. טיסה לאוסטרליה תגובה ל - 2 17/04/2008 09:18 לתגובה קודמת
  טליה לא מחובר טליה  משתמש מתחיל 36 הודעות עד כה
טסתי עם החברה הירדנית כבר מספר פעמים למזרח וכך גם חברי והוריי. כולנו יצאנו מרוצים מאוד כל פעם מהטיסה והשירות האמין (שנבדק והוכח ככזה). גם בפעמים שהיה צריך לשהות במלון, השהות היתה נוחה ונעימה. באופן אישי אני ממליצה על החברה הזו.
לאוסטרליה נסענו עם קוואטנס (החברה האוסטרלית) ושירות הקרקע שלהם מזוויע ולא אמין (נבדק יותר מפעם אחת...).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלות שאלות ועוד טיפה שאלות
להודעה הבאה:דילמה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר