| 1. שאלה לגבי עונות באוסטרליה וכרטיסים |
09/04/2008 21:09  |
| |
gadyaeven |
20 הודעות עד כה |
|
|
|
אני מתכנן לטוס באוגוסט, לטיול יחסית "זורם" כשבעצם המגבלת זמן הרצינית היא להגיע לניו זילנד בזמן (כנראה לא יאוחר מינואר כדי להספיק להיות שם) ויש לי כמה שאלות:
1. איפה כדאי להתחיל את הטיול באוגוסט, כדי להספיק יחסית הרבה מאוסטרליה בחמישה חודשים? (חוזר ואומר- אני לא מוכרח לסמן וי על מקומות). לפי מה שהבנתי בצפון זו העונה היחידה וגם זה הסוף שלה כבר.
2. האם מישהו מכיר דילים טובים של חברות טיסה לאוסטרליה? (הדגש הוא על סידני מלבורן אבל גם ערי הצפון-קיירנס, דרווין, אליס ספרינגס, ועוד, בהנחה שבכלל יש טיסות לשם, כי יכול להיות שארצה להתחיל שם מטעמי מזג אוויר.
3. האם אני אוכל לקנות רכב בכל מקום? (גם בערי הצפון, אם אחליט להתחיל שם)
4. אני עכשיו מתחיל פסיכומטרי אז, בגדול, מה הם הדברים שהכי כדאי לדאוג להם מראש? (3-4 חודשים לפני), ומהם הדברים שאפשר לדחות אותם ל3 שבועות לפני הטיסה?
אודה מאוד על עזרתכם, בפורום או במייל
אחי
|
|
|
|
| 2. שאלה לגבי עונות באוסטרליה וכרטיסים תגובה ל - 1 |
10/04/2008 09:04   |
 |
עידן אוריגינלי |
2880 הודעות עד כה |
|
|
1)יש לך שתי מגבלות זמן, האחת זה להגיע עד ינואר לניו זילנד (למרות שאם תתחיל בפברואר יהיה אפילו יותר טוב) והשניה זו הויזה שלך לאוסטרליה שמוגבלת ל6 חודשים של שהות באוסטרליה.
2)אם אתה מתחיל באוסטרליה באוגוסט אז כמו שאמרת אכן עדיף להתחיל בצפון ולכסות אותו קודם, נניח עד נובמבר תוכל לשהות שם בסבבה ללא הלחות המטרידה. תוכל לנחות איפה שתרצה ובמקרה הכי גרוע לקחת טיסת פנים לצפון אבל כדי לחסוך לך כסף על טיסת פנים אני אמליץ לך לנחות בבריסביין יש שדה בינ"ל גדול וכל החברות שטסות לאוסטרליה נוחתות שם. גם סידני היא רעיון לא רע לנחיתה באוגוסט כי החורף של סידני הוא די דומה לחורף של ת"א, אתה אולי לא תוכל לשחות בים אבל פרט לכך הכל אפשרי.
2)חברות שטסות לאוסטרליה כמעט כל חברה שאני יכול לחשוב עליה, תאי אייר, קוואנטס, סינגפור אירליינס, בריטיש אירוויז, איר אמירטס, רויאל גורדניאן, קתאי פסיפיק...... הרבה. אין לך ברירה אלא לכתת רגליים בין סוכני נסיעות ולחפש את הדיל המתאים לך ביותר כבר מעכשיו כי הקוים לשם די עמוסים והמחירים רק עולים. שים לב לפרטים חשובים כמו גמישות הכרטיס, כמה יעלה לך לשנות את מועדי הטיסות, האם תוכל לשנות שדות תעופה בהם תנחת או תמריא (אוסטרליה היא די גדולה ויש בה חמישה שדות בינ"ל), כמה יעלה לך שינוי כזה? איפה יש סוכן של החברה שלך ועוד פרטים קטנים.
3)קניית רכב- בסידני יש את הcar market בking cross וגם בבריסביין יש car market וגם בקירנס אבל שים לב לחוקי הרישוי שם. רכב עם לוחית רישוי של מדינות המזרח יכול להעביר בעלות רק במדינה שלו, אם תיסע למערב יהיה לך קשה למכור אותו שם. כדי לברר יותר על נושא הרישוי כנס באוסטרליה למועדון הרכב, הAA, שזה הממסי של אוסטרליה ושם יתנו לך פרטים על זה.
4)מה לשות עכשיו ומה לפני הטיסה: עכשיו בעיקר להתחיל לברר על כרטיסי טיסה ולנסות לשריין לעצמך מקום על מטוס. אתה יכול לקנות ציוד בסיסי כמו תרמיל טוב ושקש, דע את האויב- תלך להרצאה כדי לקבל מידע מפורט איפה אתה הולך לטייל. ביולי בערך 3-4 שבועות לפני הטיסה תארגן את הויזה שלך לאוסטרליה וכן תתארגן על המרת כספים, נעליים טובות ועוד כל מיני פרטים קטנים.
אני רוצה עוגייה, אהההההההההה
|
|
|
|
|