כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon9.gif  עזרה לתכנון טיול בקובה!!! 10/04/2008 18:09 לתגובה הבאה
  rahelyk לא מחובר rahelyk  משתמש מתחיל 20 הודעות עד כה
שלום לכולם, אנחנו זוג שמתכנן ירח דבש במקסיקו קובה בחודשים אפריל מאי, התכנון הוא לשהות במקסיקו כ4 ימים ומקנקון לקחת טיסה להוואנה, זמננו בקובה דיי קצר כ-8 ימים והייתי בכל זאת רוצה להגיע גם למזרח - סנטיאגו, ברקואה, אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי, אם ניתן לקחת אוטובוס לילה מטרינידד לברקואה או מקום אחר באזור, מה המחיר והאם עדיף קחת טיסה מהוואנה (אנחנו קצת קצרים בכסף) תודה לכל מי שמשיב
רחלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה לתכנון טיול בקובה!!! תגובה ל - 1 10/04/2008 20:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  iyaniv לא מחובר iyaniv  משתמש מתחיל 47 הודעות עד כה
הביקור בקובה מומלץ מאד. אני הייתי הופך את סדר הארצות.
אני ממליץ להתחיל בסנטיאגו דה קובה. היציאה מקובה היא רק דרך הוואנה. כך שההתחלה, בסנטיאגו תחסוך כסף וזמן של הלוך וחזור מהוואנה. ניתן לטוס לסנטיאגו ישירות ממדריד או מפריז ע"י קובנה.
מסנטיאגו תוכלו לנסוע לברקואה ואח"כ לעלות לטרינידד להוואנה ואז למקסיקו. לנסיעה באפריל או מאי צריך להזדרז עם הזמנת כרטיסי טיסה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה לתכנון טיול בקובה!!! תגובה ל - 2 11/04/2008 16:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום יניב, קודם כל תודה שענית לי, אולי לא הסברתי את עצמי טוב , אז ככה, יש כרטיסים, אני נוחתת ב25/4 בקנקון שם אנחנו נהיה 4 ימים וביום הראשון שאגיע לקנקון , אזמין כרטיסים לקובה, השאלה היא אם יש טיסות מקנקון לסנטיאגו, כי לפי מה שהבנתי יש רק להוואנה. היית רוצה לעשות את הוואנה, טרינידד ומשם אוטובוס לילה לסנטיאגו, השאלה היא אם קיימת בכלל אופציה של אוטובוס שכזה, ומה טווח המחירים?תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה לתכנון טיול בקובה!!! תגובה ל - 3 11/04/2008 17:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הטיסות מאמריקה (בניגוד לאירופה) הן רק להוואנה. אפשר לטוס מהוואנה לסנטיאגו בטיסת פנים. אבל לדעתי זה לא כדאי.
יש קו אוטובוס (ויאזול) לתיירים מהוואנה לסנטיאגו. 3-4 פעמים ביום. האוטובוס שיוצא אחה"צ מהוואנה או בערב נוסע כל הלילה. המחיר מהוואנה לסנטיאגו בערך 50 דולר. אני מניח שממחצית הדרך בערך , המחיר יהיה בהתאמה. תוכלו להצטרף לאוטובוס זה בסנטי- ספיריטוס או בסייגו דה אוילה, או בקמגווי. לשם תוכלו להגיע מטרינידד.
את זמני האוטובוס (ואיך לצאת מטרינידד) תבררו בטרמינל בהוואנה לפני היציאה.
תדאגו ללבוש חם (ארוך) לנסיעה באוטובוס. המיזוג ממש מקפיא.
אל תבואו עם דולרים או עם כרטיס אשראי. יורו או דולר קנדי (או פזו מקסיקני) הם המטבע המתאים להמרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה לתכנון טיול בקובה!!! תגובה ל - 4 11/04/2008 17:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה,עזרת לי מאוד,הקור באוטובוסים מוכר לי עוד מדרום אמריקה,תודה על הטיפ, איפה הכי כדאי להחליף כסף?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה לתכנון טיול בקובה!!! תגובה ל - 5 11/04/2008 19:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קובה שונה מהמדינות שאנחנו מכירים. השער אחיד ונקבע ע"י הממשלה.
בהגיעך לנמל התעופה בהוואנה, תחליפי שם לסכום שיספיק (לפחות) לימים אחדים. כולל לינה והטכסי מהשדה להוואנה (כ - 15). לא ניתן לשלם בכסף זר.
לאחר מכן תוכלי להחליף בבנק או במלון תיירים או ב"צ'נגר" מורשה. המחיר אחיד, וההבדלים בעמלה מזעריים. הבעייה היא שכל הליך המרה לוקח זמן, לעיתים שעות, ומקומות ההמרה (מחוץ להוואנה)אינם בשפע. חבל לבזבז זמן על המתנה. זכרי שצריך לציין בויזה את מקום הלינה ללילה ראשון. אני ממליץ להדפיס את כתובת הלינה בשנים -שלושה עותקים. האחד יעזור לך בביקורת הדרכונים. השני יעזור לך עם נהג המונית. השלישי יעזור לך לחזור בלילה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. עזרה לתכנון טיול בקובה!!! תגובה ל - 6 15/04/2008 20:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ניתן לפדות טרוולצק'ס בקובה? או שצריך להסתובב עם מזומנים בלבד.....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. עזרה לתכנון טיול בקובה!!! תגובה ל - 7 24/04/2008 11:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  samkal77 לא מחובר samkal77  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
נתקלתי מספר פעמים שאנשים רושמים שמטבע ההמרה בקובה זה יורו או דולר קנדי (או פזו מקסיקני). מה עם חבר'ה שמגיעים לקובה מקוסטה ריקה? גואטמלה? פנמה? מטבע מארצות אלה מתקבל בקובה?

תודה לעונים Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. עזרה לתכנון טיול בקובה!!! תגובה ל - 4 24/04/2008 18:54 לתגובה קודמת
  yairbu76 לא מחובר yairbu76  משתמש בינוני 56 הודעות עד כה
רצית לדעת לגבי ההחלפה של הכסף האם בשדה התעופה הער יותר נמוך מהוונה או שהוא אותו שער ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הלפת כסף בקובה
להודעה הבאה:הקהילה היהודית / בית חב"ד