1. מאיפה מתחילים בדיוק? |
11/04/2008 13:50  |
| |
asaf_lu |
2 הודעות עד כה |
|
|
היי,
אני קצת חדש פה, אז תסלחו לי אם אני שואל שאלות שכבר נשאלו בפורום בעבר. קוראים לי אסף ואני מתכנן לטייל עם כמה חברים בדרום אמריקה מאמצע אוקטובר השנה ועד פברואר שנה הבאה לכל הפחות.
תוכנית יש ברמה הכללית: להתחיל בארגנטינה, לזרום עם הגל דרומה, זיגזגים עם צ'ילה, להגיע לקצה היבשת ואז לחתוך לברזיל בערך לתקופה של הקרנבל.
הייתי שמח לשמוע מכם איך מתחילים להתארגן על טיול כזה? מה הדברים הבסיסיים שצריך לעשות? אני בעיקר מכוון לנושאים הבאים-
1. איך מזמינים כרטיסים? דרך חברת נסיעות או לא? איזו חברה? האם כדאי לכרטס מראש או פשוט להזמין לפני הנסיעה? במה הכרטוס כרוך?
2. איך מטפלים בכל הנושאים הרפואיים? צריך לקבל זריקות? איפה יש מרפאה שמתמחה בדרום אמריקה בארץ?
3. בגדול האם צריך לתכנן מראש את הטיול לפרטים קטנים (יענו אטרקציות וטראקים ברמה של מה אני עושה כל יום או כל שבוע) או פשוט להגיע לשם ולזרום עם מה שיהיה?
4. צריך להתארגן מראש על תחבורה פנים-יבשתית? יענו לשכור מראש רכב, או פשוט להגיע לשם ולהסתדר (בין אם בציבורית ובין אם בלשכור במקום).
4. כדי שתהיה נחיתה קלה בארגנטינה, לאן צריך ללכת בימים הראשונים בבואנוס איירס?
זהו נראה לי,
המון תודה מראש,
-אסף
|
|
|
|
|
| 3. מה שתרצה = מה שיקרה תגובה ל - 2 |
11/04/2008 18:11   |
| |
asaf_lu |
2 הודעות עד כה |
|
|
היי יותם,
זה מצחיק שענית לי על אותה ההודעה בשני פורומים שונים (בהנחה ואתה זה יותם מהפורום בתפוז).
קודם כל תודה על הקואצ'ינג, בהחלט הזריק בי מוטיבציה חיובית.
לצערי אבל בשל העובדה שאני בקבע בצבא עד יוני ומתנדב במחנות קיץ של הסוכנות היהודית מיוני עד ספטמבר לא ישאר לי הרבה יותר מדי זמן לתכנן את הטיול הזה. בדיוק בגלל זה קיוויתי שמישהו באחד הפורומים יתן לי רשימת מכולת של הוראות כדי להתכונן. משהו בסגנון: לך לפה, תזמין מכאן, תכרטס ככה, תקרא את זה, תבחר מאלה.
כנראה שהייתי קצת יותר מדי חולמני וחשבתי שאני יכול לצאת לטיול כזה בלי העבודה הקשה של לפני בצלילה לחומר?
בכל אופן המון תודה,
-אסף
|
|
|
|
|