|
| 2. לפעם ראשונה לך על קלאב הכ כלול תגובה ל - 1 |
12/04/2008 10:12   |
| |
Jean Baptiste Joseph Fourier |
28 הודעות עד כה |
|
|
|
א) המחירים זולים עכשיו
ב) רוב הקלאבים באזורים קלים לגלישה.
ג) ואל תורנס, צרביניה, בעדיפות משום שהם אתרים גבוהים ומתאימים לסוף העונה.
ד) המחיר כולל טיסה, העברות, לינה, אוכל, הדרכה, ציוד, סקיפס, בידור.
לאחר מספר שנים לא תצטרך הדרכה ואולי גם לא ציוד וימאס לך מהקלאבים, מהבידור שלהם, מהאתרים שלהם, מרמת החדרים ואז תתקשר שוב.
|
|
|
|
|
| 4. סקי בפעם הראשונה תגובה ל - 1 |
14/04/2008 12:11   |
| |
ירוק |
16 הודעות עד כה |
|
|
את חופשת הסקי הראשונה שלי עשיתי במאיירהופן אוסטריה.
היה מצוין והדרכה מעולה. לא חסר כלום.
יחד עם זאת ראוי לציין שמעולם לא עשיתי סקי בקלאב ומכאן שאיני יודע להשוות.
 |
| חילוץ 1.JPG(גודל:13.82KB) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14. חג שמח ולבן תגובה ל - 10 |
16/04/2008 15:19   |
| |
ססקי |
49 הודעות עד כה |
|
|
אז כך... האמת שצריך וכדאי לעשות סדר בבלגן.
קודם כל ניר, אני מסכים איתך כמעט בכל מה שכתבת. בסך הכל מטרתי בתגובתי המעצבנת הייתה לעורר את הנושא ובעיקר לאור ההתלבטויות של רבים לגבי מה עדיף. לכל דבר יש יתרונות וחסרונות. ברור לי לחלוטין שנסיעה עצמאית יכולה להיות בסגנון דה-לקס בעיירת הסקי לך או במלון מדלן באישגל (ראה קישור) http://www.ischglmadlein.com אכן פי כמה שווה מכל קלאב מד !!. ברור גם כי לא כל קבוצת הדרכה מתאימה לכל אחד וגם האוכל אינו אחד ויחיד. אבל הייתי מציע לכולם להיות פתוחים ולהפסיק ללגלג ליוצאי הקלאבים בפורום זה. כי הראתי לכם שאפשר גם ללגלג על כל דבר. ושוב אני רוצה לאמר שכן אני כן אוהב את הקלאבים כמו שאמוני (עם ספא ובריכה) פאיסי-וולנדרי ועוד. אכן קלאבים טובים ונכון לא חמישה קילשונים.. קלאבים אלו לא כופים על אורחיהם את תרבות ה"אגדו" להיפך, מאוד רגוע ושקט . וגם נהנתי בבתי מלון ובארגון עצמי עם חברים ואפרה סקי ברחובות סט אנטון.. עם יין חם ובירה קרה. כדאי לתת עצות לגולשים מתחילים אבל עם יתרונות וחסרונות בלי לגלוג וזלזול באופציות הרבות שקיימות ואפשרויות תמחור שונות. נ.ב אני הייתי בסט אנטון בארגון עצמי ועלה לי יותר משמעותית מאשר נסעתי לקלאב מד איכותי. כי זה תלוי ברמת המלון ובעלויות אחרות של מסעדות.. כך שאין שחור ולבן בשום נושא......בסוף יש רק - ל ב ן ... וחג שמח
|
|
|
|
| 15. קלאב מד - בעד ונגד תגובה ל - 12 |
18/04/2008 21:23  |
|
|
בתור אחד שהשבועות הראשונים שלו היו בקלאב מד ובשנים האחרונות נוסע בארגון עצמאי אני ממליץ למתחילים על קלאב מד.
כל נושא הארגון יורד מהפרק - מגיעים לשדה התעופה ומשם הכל מתוקתק
קבלת סקי פס מדריכים וכו'.
בדרך כלל מתחילים לא מנצלים את כל האתר אלא רק את המדרונות הקרובים ולכן אין כל כך משמעות לאתר אלא גישה נוחה (סקי אין סקי אאוט) שבהם הקלאב מצטיין (בעיקר בצרפת)
גולשים מתחילים מתעייפים מאוד ולכן הפסקת צהריים ופינוקים קטנים אחרי הגלישה מתאימים מאוד
נושא האגדו נטחן כאן בפורום ואין הרבה מה להוסיף (רדוד ורוטיני -מתאים אולי למשפחות )
ההדרכה בקלאב סבירה וצריך לקחת בחשבון שקבוצה לא מתאימה לכולם והרבה גולשים ותיקים מוותרים על ההדרכה שכלולה במחיר. מבזבזים הרבה זמן על תיאומים ספירת אנשים וכו' - האמת גם בהדרכה רגילה יש את אותן בעיות
החדרים בקלאב בדרך כלל ספרטנים - ואל תורן הוא דוגמא לכך. הדירוג של הקלאב נובע מהאתר ולא מהמלון שאין בו כלום . אני וחבר שלי רזים ושנינו התקשינו להיכנס ביחד לחדר שהיה בגודל קופסת נעליים.
גם קלאבים אחרים לא יותר טובים. יש כמה קלאבים ברמה גבוהה יותר - אבל המחירים שם שערוריתים.
האוכל כמו שכולם יודעים מוגש בכמויות אדירות - לפעמים טעים ולפעמים לא.
תכנון חופשה עצמאית לא תמיד מוזיל את החופשה - תלוי בסטנדרט המלון והאתר אבל כמו שנאמר כבר - התכנון הוא חלק מהחופשה ואני מאוד נהנה מכל נושא ההזמנות שבעידן האינטרנט הן פשוט חוויה.
רוב הקלאבים מרוכזים בצרפת ומי שגולש במועדונים מפספס אתרים באיטליה או באוסטריה למשל עם האוירה הטירולית והאפרה סקי המדהים.
השנה בגלל מזג האויר המשוגע שגרם לעונה להתארך היו דילים מטורפים בקלאב לעומת המחירים המקוריים ומי שהיה ספונטני והזמין הרוויח אבל בדרכ הרוב מתכננים חופשה כמה חודשים מראש ואי אפשר לבנות על שלג באפריל. אפשר לתכנון חופשה ברמת 4 כוכבים באוסטריה כולל רכב באיזור 1500 אירו זול משמעותית מקלאב למי שלא צריך הדרכה
שורה תחתונה - קלאב מומלץ למתחילים ומשפחות , למתקדמים תכנון חופשה עצמאית .
|
|
|
|