כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חיפוש חומר שנכתב 12/04/2008 12:57 לתגובה הבאה
nat56  משתמש לא מוכר
שלום לכל חברי הפורום , התחלתי לגבש מסלול בעזרת כל החומר שנכתב לאחרונה ומעבר לכך בנושא ניו אינגלנד לקיץ הקרוב. אשמח מאוד לקבל קישורים לחומרים שנכתבו כבר. בגדול אנחנו מתכננים כ 3 שבועות לקיץ הכולל יציאה וחזרה מיו יורק לכוון קונטיקט, ניו המפשיר, הרים לבנים הרים ירוקים, מסצו'סטס , מיין, וורמונט, ניאגרה וחזרה לניו יורק לא בהכרח בסדר שרשמתי וכמובן המלצות והכוונה יתקבלו בשמחה . תודה מראש על הפנייה למסלולים שהומלצו וכל חומר רלוונטי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חיפוש חומר שנכתב תגובה ל - 1 12/04/2008 13:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1273 הודעות עד כה
שלום.
תעשי חיפוש של 12 חודשים אחורה על שם מוני ותמצאי מספיק חומר לכמה טיולים של 3 שבועות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חיפוש חומר שנכתב תגובה ל - 2 12/04/2008 17:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6343 הודעות עד כה
צריך לקבל מידע קצת יותר מקורב לגבי מספר הימים נטו שיהיו לכם לטיול הקיץ ולמה שאני קורא צפון מזרח, שיכלול גם מדינת ניו יורק בנוסף לניו אינגלנד.

לא מזמן בטח ראיתם את ההצעה הגסה והכללית ביותר ללא חלוקה מדויקת לימים שרשמתי לגולשת Asyael,ושכולל ממש את כל הנקודות שהוזכרו בהודעה שלך.

ניו יורק>>קו החוף של קונטיקט,עיירות חוף ומיסטיק>>>ניופורט רוד איילנד>>בוסטון דרך העיר פלימות'>>קו החוף הישר של מיין>>קו החוף המפורץ של מיין>>פארק אכדיה מיין>>>תנועה מערבה במיין>>לפני שנכנסים לאיזור ההרים הלבנים שבניו המפשייר,אפשרות לעלות עדיין במיין לאגמי רנגלי>>> הרים לבנים ניו המפשייר>>ירידה קצת דרומית מערבית בניו המפשייר על מנת להכנס למרכז וורמונט(איזור וודסטוק, קווישי>>עליה עם כביש 100 לצד ההרים הירוקים בוורמונט צפונה אל איזור העיירה Stowe + סמגלרס נוץ'-כביש 108>>>ברלינגטון/שלבורן שליד אגם שמפליין >>>מעבר לאדירונדאק אל העיירה לייק פלאסיד>>ירידה
עם כבישים 30 ו-28 בכיוון דרומה ונטיה מערבה בפארק האדירונדאק>>
מסביבות Utica שעל כביש 90 אל איתקה אגמי האצבעות>>מפלי הניאגרה>>
קורנינג>>>מערת הנטיפים How Caverens>>ברקשיירס מערב מסצ'וסטס>>
ירידה אל מערב קונטיקט שם עמק האסטוניק וליצ'פילד>>ניו יורק.

ברור לי שזאת הצעה כללית מאוד אשר לבטח תעבור אי אילו קיזוזים ותיקונים,או בכלל אפשרות לעשות את המעגלי הנ"ל עם כיוון השעון הוה אומר-איזור הניאגרה תחילה.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חיפוש חומר שנכתב תגובה ל - 3 13/04/2008 08:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
nat56  משתמש לא מוכר
למוני, ראשית תודה על התכנית הכללית, אמנם גסה כפי שאתה אומר אבל בהחלט פתיח טוב לשיעורי בית.לשאלתך אנחנו נשהה נטו 17 ימים באיזור זה עם רכב שכור החל משבוע ראשון של אוגוסט. לנו ילד בן 8 ומנסיון של טיולים קודמים לארה"ב היה עלינו לשלב בתכנית מידי יומיים שלושה אטרקצית ילדים כגון פארק 6 דגלים או משהו דומה . אני מבין שבאיזור ניו אינגלנד ומזרח מדינת ניו יורק צפיה בלוויתנים או המפעל גלידת בן אנד ג'ריס לדוגמא יכולים ליהיות מה שנקרא אטרקצית ילדים ומבוגרים . ראיתי את השירשור האחרון שאתה מתכתב עם הגולשת ilanwei או לאחרונה עם הגולשת סוזי יש שם פירוט מצויין והאיזור הוא זה שאנחנו מתכוונים לשהות בו. האם יש יכולת לצרף קישורים להמלצות מפורטות שנתת שם. שוב תודה לכולם .

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. חיפוש חומר שנכתב שאלה למוני תגובה ל - 4 13/04/2008 14:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
משא56  משתמש לא מוכר
למוני, ראשית תודה על התכנית הכללית, אמנם גסה כפי שאתה אומר אבל בהחלט פתיח טוב לשיעורי בית.לשאלתך אנחנו נשהה נטו 17 ימים באיזור זה עם רכב שכור החל משבוע ראשון של אוגוסט. לנו ילד בן 8 ומנסיון של טיולים קודמים לארה"ב היה עלינו לשלב בתכנית מידי יומיים שלושה אטרקצית ילדים כגון פארק 6 דגלים או משהו דומה . אני מבין שבאיזור ניו אינגלנד ומזרח מדינת ניו יורק צפיה בלוויתנים או המפעל גלידת בן אנד ג'ריס לדוגמא יכולים ליהיות מה שנקרא אטרקצית ילדים ומבוגרים . ראיתי את השירשור האחרון שאתה מתכתב עם הגולשת ilanwei או לאחרונה עם הגולשת סוזי יש שם פירוט מצויין והאיזור הוא זה שאנחנו מתכוונים לשהות בו. האם יש יכולת לצרף קישורים להמלצות מפורטות שנתת שם. שוב תודה לכולם .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. חיפוש חומר שנכתב שאלה למוני תגובה ל - 5 13/04/2008 17:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי
אני אתך לא לדאוג.
קודם כל ברצוני להתיחס לנושא הנחיצות באטרקציות לילד וכבר אני אומר לך,שבמדינות ניו אינגלנד לפחות על פי דעתי ההיצע הוא לא כזה
יכולת לספק אותן כל יומיים בפארק שעשועים.

אני חושב שאפשר לעניין אותו גם במה שנקראים אתרי טבע כמו ניאגרה פולס על האטרקציות המרגשות, כמו כן באגמים בהם אפשר להרגיע אותו בשייט עצמי עם האבא בסירות,בטיול בערוצי קניון שהם לא באותם סדרי גודל כמו בצד המערבי,אפשר גם לעלות איתו לתצפיות מהרים גבוהים הן בהרים הלבנים והן באדירונדאק שבצפון מדינת ניו יורק(שם הוא ירגיש שהוא בעננים),ונכון גם בן וג'ריס וביקור במפעלון ,ואולי בחות חיות שם יש פעילות לילדים בפינות בעלי חיים.

בכל מקרה בתחילת אוגוסט באתרי תיור מבוקשים משולבים גם אי אילו פארקונים המיועדים לילדים(כמובן לא בסדר גודל של פארקי אתגרים כמו Six Flags),שלא יגרמו לכך שלא תוכלו להוסיף ולהתקדם בכיוון היעד הבא.
אז לתשומת ליבך ,אם אתה רוצה להביא בחשבון שני פארקי שעשועי ענק-
כמו הסיקס פלגס בספרינגפילד מסצ'וסטס,ובזה שאומנם עבר בעלות אך ברמה דומה הנמצא באיזור של רוצ'סטר שבאפסטייט ניו יורק או בדרך אל המפלים ואו אחרי הביקור בהם,אז אני חושב שאפשר להשקיע כמעט יום שלם לכל אחד ואז נשלב אותם בצורה לא רצופה במעגלי של ה-17 יום כך
שהם יהיו ממלאי המצברים העיקריים לילד ויאפשרו ימי תנועה נוספים
ומהנים גם רק מהפסטורליות שהיא בעיקר המיצגת נאמנה את האיזור שאתם הולכים לעשות.

ואני שוב מנסה מחדש חלוקה פחות גסה ויותר הגיונית ,ועדיין בצורה כללית,עד לרגע שבו לאחר שתעיר ותוסיף דרישות ,ארשום אותו מפורט יותר.

ניויורק>>פוקונו מאונטיין>>>המשולש שבאגמי האצבעות-איתקה, ווטקינס גלן,ומוזיאון הזכוכית בקורנינג(עד כאן 2 ימים מלאים)>>>מפלי הניאגרה(יום 1 מלא)>>>פארק השעשועים הענק ליד רוצ'סטר(מצרף לינק)ןקידום ללינה עד איזור צפון אגמי האצבעות כמן ג'נבה או סקיינטלס יום 1)>>>נסיעה מאומצת עד ללייק פלאסיד נסיעה בכבישי האורך והרוחב של האדירונדאק) יום 1)>>>התרגעות קלה בלייק פלאסיד והמשך מזרחה בכיוון האגם שמפליין תוך ביקור לפחות בשני אתרי טבע ומעבר ללינה בצד של וורמונט ברלינגטון או שלבורן יום 1)>>>בילוי בצפון וורמונט
יום 1)>>>נסיעה והתמקמות בהרים הלבנים ניו המפשייר 2 ימים>>>ירידה
דרך מרכז ניו המפשייר (אפשר דרך מסלול גשרים מקורים) וכניסה למרכז וורמונט וירידה מסוגננת לדרומה אל הישוב הדרום מערבי בנינגטון (יום וחצי) >>>כביש 9 מזרחה מבננינגטון עד ברטלבורו ירידה לגרינפילד מסצ'וסטס מערבה על נתיב מוהוק מס 2 וירידה עם ה-7 לצד גבעות הברקשיירס חניה ליד ספרינגפילד 1 יום>>>Six flags-חני מזרחה
פאתי בוסטון? 1 יום>>>בוסטון(במידה ורוצים?) 1 יום>>>ירידה דרך
ביקור בפלימות' פלנטיישן אל קייפ קוד האם שייט לויתנים מהיאניס?
1 יום>>>קו החוף של קונטיקט מיסטיק ,עמק הנהר קונטיקט ופארק Gillete Castle >>>נסיעה אל מערב קונטיקט שם גבעות ליצ'פילד והגעה מערבה אל עמק ההדסון>>>ווסט פוינט???,עליה להר הדוב ,פארק הרימן שם בעיקר בילוי לאורך כביש 7 האגמים>>>ירידה על הפליסדס אל גשר וואשינגטון וכניסה לניו יורק.

מצרף לינק לפארק השעשועים ליד רוצ'סטר,המתן עד שהוא עולה

שים לב שלא שילבתי את מיין .
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. קצת חומר כתוב - בהנאה :-) תגובה ל - 6 13/04/2008 22:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 1044 הודעות עד כה
ערב טוב Nat56 וכמובן גם למוני,

Nat, אני מנחשת שאתה הוא זה ששלח לי מייל. לא קיבלת תשובה לא בגלל שלא עניתי, חלילה, אלא בגלל בעיה במשלוח שחזרה ונשנתה והותירה את תשובתי תלויה באוויר באין קורא...

מוני, למרות הכרזותיו שחסר ניסיון הוא בטיולים עם ילדים, מבין גם מבין הוא לנפשנו ההורים ולמרות "חוסר הניסיון" שלו עוזר רבות גם בתחום זה.
אני בכוונה תחילה מתעלמת מהמסלול שמוני התווה, בתקווה שמוני יסלח לי על כך :-)

ולבקשתך, אספר לך באילו מקומות נבקר אנו עם ילדינו, שיהיו בני 6, 12 ו-14 באוגוסט.
אני מרשה לעצמי להוסיף מקומות נוספים שניקרו בדרכי, ולא נוכל לראות פנים מול פנים, כיוון שרוצים אנו לשוב הביתה, לישראל, מתישהו :-)

חובה עלי לציין, שלא ביקרתי עדיין בכל המקומות הנ"ל. הכל מלמידת החומר מהספרים, מהפורום ומהאינטרנט. עצה שלי אליך היא לא להאמין לאף מלה, צא ולמד (ברוח פסח...) והחלט בעצמך מה טוב לכם.

אנחנו נהיה באורלנדו שבוע ימים, וכיוון שיש לנו ילד שאוהב מאד פארקי שעשועים (וגם אנחנו, למען האמת...), נבקר גם בפארק של Six Flags, שנמצא ב-Springfield, MA, כשעה וחצי נסיעה מבוסטון.
ממה שאני הבנתי, הפארק מוצלח מאד.
יש פארקים נוספים של Six Flags כמדומני ב-Lake George וכמובן גם ב-New Jersey.
http://www.sixflags.com/national/index.aspx

בהרים הלבנים אנחנו מתכוונים לבקר ב-The Lost River, שמומלץ לילדים. עוקבים אחרי נהר שנעלם לפעמים, זוחלים דרך מערות ואני, קצרה רוחי מלחכות :-)
http://www.findlostriver.com

יש פארק נוסף שהומלץ לילדים עד גיל 8 ובו רואים מופע דובים Clark Trading Post ליד לינקולן. אנחנו לא נבקר בו אך אם נראה לך מופע כזה, בדוק את האתר:
http://www.clarkstradingpost.com/
ליד לינקולן יש גם מיני גולף (לא נבקר בו אך יתכן שנהיה אצל אחיו שגר באורלנדו):
http://www.piratescove.net/default.php
ליד Glen יש פארק ילדים שלא בדקתי לעומק:
http://www.storylandnh.com/index-flash.html

בוורמונט מפעל הגלידה Ben & Jerry's:
http://www.benjerry.com/index.cfm?ps=us
שים לב שאין יצור ביום ראשון, ולכן כדאי להגיע ביום אחר.
ויש מפעלים נוספים.

אם אתם מגיעים לבוסטון, יש שם מוזיאון מדע מדהים, שאנחנו מתכוונים לפקוד:
http://www.mos.org
יש בבוסטון גם מוזיאון ילדים, שיש האומרים שהוא פחות מוצלח, אך לא חייבים להאמין להם... http://www.bostonchildrensmuseum.org/plan/hours.html
והסיור "הברווזי":
http://www.bostonducktours.com/

האקווריום בניו-אינגלנד:
http://www.neaq.org

וגם במיסטיק יש אקווריום, שאומרים שהוא מוצלח:
http://www.mysticaquarium.org

אם תסעו לאדירונדאק דרך הכבישים הנופיים שלו, ותעברו דרך Old Forge, יש שם פארק מים שנראה חמוד מאד ושמו Water Safari, שאולי יהיה לכם מרענן בימי הקיץ. אנחנו נלון בעיירה זו ואם זמננו וכוחנו יהיו בידנו, ניכנס לפארק. אפשר לפצל את הכניסה לערב + בוקר שלמחרת תמורת כרטיס אחד.
http://www.watersafari.com/

במפלי הניאגרה, כפי שמוני ציין, יש שפע של אטרקציות המתאימות לילדים.
IMAX:
http://www.infoniagara.com/attractions/imax/welcome.html
קרטינג Niagara Go-Karts:
http://www.niagarago-karts.com
עלמת הערפל, חממת הפרפרים ויש נוספים כמובן...

אני יכולה לכתוב עוד ועוד, אך קצרה היריעה מלהכיל.
אם אתה מעוניין בקובץ עם ה-מ-ו-ן אינפורמציה וקישורים על הטיול שלנו ועוד אטרקציות, אנא פנה אלי שוב במייל ואשמח לשלוח לך לכתובת תקינה :-) את הקובץ.

חג שמח וטיול נפלא מכל הלב,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. שאלה למוני תגובה ל - 6 14/04/2008 00:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  oferziv לא מחובר oferziv  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
מוני תודה רבה על התכנית מספר הערות שנובעות מחוסר אינפורמציה קודמת מצידי.
באגמי האצבעות, במפלי הניאגרה, בקורנינג ובברלינגטון טיילנו לפני מספר שנים ולכן היינו רוצים להתמקד הפעם במה שנקרא ניו אינגלנד ואדירודאנק ומיין וורמונט הרים לבנים וירוקים, ציינתיבתחילת השירשור את הנחיצות לאתגרים הנדרשים לילד בתדירות של יומיים והבנתי כעט שנצטרך להסתפק בפחות. כמו כן נושא שלא צויין הוא קניות וכמו שראיתי יש לפחות שני מקומות שנקדיש להם ימי קניות אחד בפרימיום מול ליד בוסטון והשני אזור נורת' קונווי טילטון.
אני לא בדיוק רואה בעיניים את המסלול המפורט ומקווה שאתה תצליח לכוון אותנו במסלול שייקח בחשבון גם את מפלי הניאגרה או במסלול עם כוון השעון מניו יורק או בכוון הפוך דרך קונטיקט מיין ניו המפשיר וורמונט ולאחר מכן המפלים או בכלל לא מפלים הפעם. בסריקת החומרים שהמלצת בפורום לגולשים ראיתי התמקדות באיזורים אלה במסלול הגיוני וכעט אני מקווה שהשלד ומספר הימים ברוטו כולל אטרקציות וקניות ונטו למסלול הטיול הנופי יקל בהמלצותך המפורטים. שוב תודה רבה והתנצלותי
על הלברינט .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. לסוזי - מתי תהיו באדירונדק? תגובה ל - 7 14/04/2008 15:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הקמחים לא מחובר הקמחים  משתמש פעיל 732 הודעות עד כה
גם אנו מתוכננים לאוגוסט
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מוני תגובה ל - 1 14/04/2008 15:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
nat56v  משתמש לא מוכר
מוני המשכתי לכתוב אתמול בלילה מספר הבהרות לך ולמסלול .
טוב אז בינתיים קיבלתי תמונה של עציץ מסוזי באמת נחמד אבל אשמח
לקבל את המלצותיך למסלול . תודה מראש.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מוני תגובה ל - 10 14/04/2008 20:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי נתן
מודה שאני מפוזר קצת בתגובות שלי,אבל לא שכחתיך.

בעקבות ההבהרות שלך אני בעד לא להגיע בפעם הזאת למפלי הניאגרה.

יום 1 קו החוף של קונטיקט + עמק הנהר קונטיקט כולל הפארק הצופה אל עמק הנהר Gillete Castle State Park הילד אמור להנות בו,והגעה לביקור במיסטיק

יום 2 ניופורט רוד איילנד והגעה לקייפ קוד ללינה ליד הייניס

יום 3 שייט לוויתנים אפשרי + עליה צפונה על כביש מס 3 לביקור בפלימות' ובמוזיאון הפתוח Flimouth Plantation לינה בפאתי בוסטון

יום 4 לא הבנתי אם רוצים לטעום בוסטון?

יום 5 עליה אל עבר החוף של מיין ממליץ ביום הזה תוך יציאה לביקורים ומנוחות עד לעיירה Camden ללינה בסביבתה.

יום 6 הגעה לפארק אכדיה וביקור בפארק

יום 7 תנועה בכיוון ניו המפשייר הרים לבנים צד מזרחי לינה נורת' קונווי/קונווי

יום 8 הרים לבנים

יום 9+10 שיטוט מסוגנן באיזורים פסטורליים בוורמונט

יום 11 אתרי טבע בצפון האדירונדאק כמו שמורת האוזאבל קאזם,תצפית
מהוויטפייס מאונטיין ולינה לייק פלאסיד.

יום 12 ירידה בתוך לב האדירונדאק עם נטיה להגעה ללינה ליד אגם הנופש לייק ג'ורג',ואפשר להשאר ולבלות לצידו גם ביום השני בעיקר עבור הבן.

יום 13 לייק ג'ורג'

יום 14 ירידה עם ה-87 דרומה ולפני אולבני מזרחה בכיוון צפון מערב מסצ'וסטס לעיר וויליאמסטאון וממנה ירידת ביקור באיזור הפסטורלי גם הוא של הברקשיירס,אפשר ללון תוך התקרבות לספריגפילדעל ה-90 מזרחה.

יום 15 six Flags ספרינגפילד וירידה ללינה עם ה-91 בסביבות הרטפורד
קונטיקט.

יום 16 משיכה לכיוון מערב קונטיקט ומסלול מסוגנן בעוד איזור שקט ופסטורלי בגבעות ליצ'פילד ובעמק הנהר Hausatonic (אם יהיה מקובל עליך אמסלל עבורכם)

יום 17 אם יש עוד יום בקופה בהחלט משיכ עם ה-84 מערבה אל עמק ההדסון ובילוי בפארק הרימן ליד האגמים שבתחומו,ואולי תשלבו שיטוט
במיתחם האאוטלטים של הוודברי קומון שבמרחק יריקה משם.

בדוק וראה נתן אם זה מתקרב למה שחשבת,והער הערותיך,רק הבה בחשבון שמחר אנחנו בקונסוליה עבור חידוש ויזה,כך שתצטרך שוב להאזר בסבלנות.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לסוזי - מתי תהיו באדירונדק? תגובה ל - 9 14/04/2008 20:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי אושרה,

נלון בוורמונט 4 לילות מה-9.8 בבית ששכרנו לחופו של אגם שמפליין. ב-11.8 אנו מתכננים לבקר ב-Au-Sable Chasm כטיול כוכב.

ביום עזיבתנו את וורמונט, נבקר באדירונדאק ב-Whiteface Mountain ו-Lake Placid, ונמשיך ללינה ב-Old Forge.

יהיה נחמד לפגוש אתכם שם :-)
סוזי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. לא מסתדר תגובה ל - 12 15/04/2008 08:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הקמחים לא מחובר הקמחים  משתמש פעיל 732 הודעות עד כה
בתכנון שלנו להגיע ב- 16-17 לאוגוסט משם אנחנו ממשיכים לכיוון טורונטו...
חבל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. icon7.gif  למוני תגובה ל - 11 15/04/2008 08:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
nat56  משתמש לא מוכר
מוני תודה ובהצלחה בקונסוליה נעבור על המסלול יש מה לעשות .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. לא מסתדר תגובה ל - 13 15/04/2008 13:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי אושרה,

אנחנו עוזבים את האזור ב-14.8 ואתם מגיעים אליו ב-16.8.
ממש כחוט השערה :-)

תמיד אמרתי, שלעיתוי בחיינו יש השפעה מכרעת.
לעתים הוא מתעתע, ולפעמים הוא מפתיע וקולע בול. אבל בכל מקרה הוא מעניין...

שיהיה לכם טיול מקסים וחג שמח,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. אגם שמפליין תגובה ל - 15 24/04/2008 15:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ל י ב י לא מחובר ל י ב י  משתמש פעיל 380 הודעות עד כה
דגתי את השרשור ממעמקי הארכיון. אני זקוקה למידע בקשר לאיזור "שלכם" ואשמח לקבל עזרה:
האם זה הגיוני לעשות ביום אחד את הדרך מ- north conway לצד המערבי של אגם שמפליין כולל המעבורת?
האם יש בצד המערבי מקום לינה מוצלח ל- 2 לילות לצורך טיול כוכב באיזור? האם עדיף לחלק את הדרך מהאגם לבוסטון ליומיים? "עדיף" זה רק מבחינה אחת: חוויות ומה לראות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. אגם שמפליין תגובה ל - 16 24/04/2008 16:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ל י ב י
נו....

הגיוני זה דבר יחסי,ואני כבר מספר לך שאנחנו עשינו ביום אחד את אותו קטע דרך שאת מדברת עליו ,אמהמה פשוט בכיוון ההפוך.
אנחנו לנו ב-Platsburgh אשר 25 דקות צפונית לאוזאבל קאסם.
יצאנו דקות מעטות לפני השעה 08:00 עברנו שימי לב עם המעבורת ההצפונית הקצרה (12 דקות על המים) רק דגמנו את ברלינגטון המשכנו לעיירה Stowe קפצנו לראות את פיק השלכת במעבר הסמגלרס נוץ',אחר כך המשכנו ל-Monpelier וה-State Street שלה! המשכנו לעיר השיש Bare
המשכנו על ה-302 מזרחה עברנו את נהר הקונטיקט שהוא הגבול עם ניו המפשייר,עשינו את דרך הקנקמגוס והלכנו לראות את ה-Sabaday falls
שדוקא בתחילת אוקטובר לא איכזב וזרם כפי שרואים בתמונות שמדי פעם אני מצרף לפורום.
ונסענו לנורת קונווי ואפילו נתקענו בקונווי בפקק שיוצרת הרכבת הזאת שכשהיא חוצה את ה-16 בשעות שכולם חוזרים זה סיוט,ובכל זאת הגענו למקום הלינה 3 מייל צפונית לנורת' קונווי באור יום.

רק מה הדבר היחיד שעלול לא להתאים במקרה שלכם זה שאתם לפני הנסיעה
מערבה הולכים לעלות על הר וואשינגטון,ואם הבנתי או שלא הבנתי אתם רוצים לעשות טרייל לתוך היערות ובמדרונות ההרים ליד הכפרים שדיברנו עליהם.
שורה תחתונה התוספת הזאת כבר לדעתי לא תאפשר לכם לסיים בצד של ניו יורק,ברם לידיעתך המעבורת הקצרה עליה כתבתי עובדת ויוצאת כל 20 דקות משך 24 שעות כך שבהזמנה מוקדמת ובהודעה שאתם מגיעים מאוחר
כל מוטל יחכה לכם.
ממליץ על להזמין בבסט ווסטרן שבפלטסבורג.

מבולבלת ל י ב י? גם אני,היות ואינני יודע מה הוחלט אצלכם לגבי הפעילות שלכם בהרים הלבנים.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. אגם שמפליין תגובה ל - 17 24/04/2008 17:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מוני, די ירדנו מהטרקים. נעשה טיול תיירים הפעם הזאת. הרי צריך לוותר על משהו, כאן ויתרנו. טרייל הר וושינגטון יורד.
האם אתה יכול בבקשה לתת יותר פרטים, או לינקים למה שכבר נאמר - על אתרים בדרך שהזכרת? לדעתי עדיין לא תהיה שלכת ככה שזה לא הכיוון...
אגב, היכן נמצא "מירור לייק"? יענו, אגם המראות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. אגם שמפליין תגובה ל - 18 25/04/2008 10:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ברור שלא חשבתי שאתם תהיו שם בזמן שלכת!
אגם מירור Mirror Lake נמצא מימינכם מיד כשאתם נכנסים לעיירה לייק פלאסיד,אגם קטן אבל מרשים יותר בגלל ההשתקפויות של הרקע שסביבו במימיו.כמובן שבעיירה הזאת יש גם אגם פלאסיד שאותו דרך אגב ניתן
לראות ביום עם ראות כאשר אתם נמצאים על הוויטפייס מאונטיין.

עכשו ליבי את לגבי יום היציאה מנורת' קונווי מערבה אני לא יכול לחדש יותר ממה שרשמתי אלא שתתחילו קודם כל בשעה סבירה שתתדלקו את הרכב בקונווי/נות קונווי תכנסו לדרך הקנקמגוס 112 אחרי 24 קמ בערך
תעצרו בחניה של מפלי סבדיי הליכה קצרה בתוך היער אליהם,מקוה שיזרמו כפי שזרמו בתחילת אוקטובר,המשיכו לאחר מכן עם ה-112 תוך כדי חצית המהיר 93 ממשיכים מערבה על ה-112 אם תרצו עוד שמורה כנסו לשמורת ה-Lost River ,המשיכו עברו לוורמונט עם ה-302 לביקור קטן במונפלייר(Montpelier)בירת וורמונט ברחובה המרכזי State St שם בנין הממשל ען רקע יער מקסים ומרכז מבקרים(חמוד) ממש ממול אפשר שתגלו בו דברים מענינים.
הייתי אומר שתמשיכו ותעלו על כביש 100 לביקור ב-Stowe ,ואחרי זה
אם אינכם רוצים להוסיף ולקפוץ לאיזור המעבר של סמגלרס נוץ(חבל),אז המשיכו לכיוון ברלינגטון.
עכשו נכון שיפה יותר השייט הארוך מברלינגטון לפורט קנט בצד של מדינת ניו יורק,רק Risret0005 לא הביאה בחשבון שהמעבורת האחרונה מברלינגטון בזמן שאתם תהיו שם יוצאת ב-18:00 בערב,ואין שום סיבה שתמהרו להגיע לברלינגטון עד השעה הזאת,ולכן אם חפצים אתם בערב הזה ודי בצדק ללון מעבר לאגם עשו זאת עם המעבורת הצפונית .
ממליץ פעם נוספת לשריין לינה בבסט ווסטרן שב-Platsburgh להודיע להם
על Late Arrivel לבלות את הערב במידרחוב בברלינגטון ולנסוע למעבורת הקצרה ללינה המוזמנת(מכיר זוג עם שני ילדים קטנים משלכם שנהג כך).
עכשו לגבי יום האתרים הבא שבאדירונדאק לא חושב שכדאי ללון פעם נוספת באותו מוטל אלא כפי שרשמתי לכם כבר בתגובות קודמות על מנת שביום הרביעי בו אתם רוצים לחזור לבוסטון לא תסעו דרך ארוכה יותר,
לכן בסופו של יום האתרים כמו האוזאבל ,הוויטפייס ,לייק פלאסיד
חיזרו עם ה-73 אל ה-87 המהיר ורדו לבילוי ליד לייק ג'ורג' .
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. אגם שמפליין תגובה ל - 19 25/04/2008 11:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה מוני. אני יודעת שאני חוזרת על עצמי עם שאלות מה שגורם לך לחזור על עצמך עם תשובות. מה לעשות, חינוך מיוחד, עלי להפנים את הדברים לאט אבל בטוח.
נראה לי שהפעם קלטתי.
ועוד תודה על שאתה מנדב מידע עם שמות האתרים באנגלית עובדה שבהחלט מקלה על החיפושים. Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. אטרקציות לילדים תגובה ל - 4 26/04/2008 21:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
r.o. r.o. לא מחובר r.o.  משתמש פעיל 307 הודעות עד כה
לא על סמך ידע אישי באיזור שבו אתם מטיילים, אך, על סמך נסיון במקומות אחרים בארצות הברית, נושא מוזיאוני הילדים מאד מפותח וכמעט בכל עיר או עיירה שמכבדת את עצמה יש מוזיאון ילדים , מנסיונה של בתי עם ילדיה בבוסטון מאד נהנו, ואנחנו עימם במקומות אחרים בילינו במקומות אלו שעות. תקלידי בגוגל הכל יכול שמות של מקומות בהם תעברו וליד שם המקום תקלידי children atractions,לדעתי תקבלי תשובות לרוב . תבלו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. לסוזי אם את עדיין בארץ תגובה ל - 7 01/08/2008 16:48 לתגובה קודמת
  שבי7 לא מחובר שבי7  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
נסיעה טובה- אם עוד לא נסעת.
הייתי שמחה לקבל את הקובץ שציינת עם כל החומר שאספת והלינקים.
תודה מראש
שבי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ב-Budget travel - המלצה למסעדה בוגאס
להודעה הבאה:האם שווה לקנות מצלמה דיגיטלית בארה"ב? לפי מה שנראה

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף