כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עלויות 12/04/2008 14:20 לתגובה הבאה
שגיא שגיא לא מחובר שגיא  משתמש פעיל 506 הודעות עד כה
שלום לכולם,
מה עלות של טיול למשך חודש בניו זילנד ברמת לינה בהוסטלים, טרקים, חיי לילה וכו' .. לא בתי מלון ולא טיול ברמת ירח דבש...
עוד שאלה האם תקופת ספטמבר אוקטובק נוחה לטייל בניו זילנד מבחינת מזג האוויר ??
תודה לכל העונים.

it's five o'clock somewhere
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ועוד שאלה תגובה ל - 1 12/04/2008 20:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אה כן , עוד שאלה קטנה ... האם ניתן להנות מחודש טיול בניו זילנד או שזה ממש קצר מדי ואפילו לא ממצה ??

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עלויות תגובה ל - 1 12/04/2008 20:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידן אוריגינלי עידן אוריגינלי לא מחובר עידן אוריגינלי  משתמש פעיל 2880 הודעות עד כה
עלות בהערכה גסה שלי 1400$USA לא כולל כרטיסי טיסה. כי מחירי המזון גבוהים יותר (הפירות מבשילים מאוחר יותר) וישנן עלויות כמו אכסניות שעולות 20-22$NZ ללילה לאדם בדורם ויש עוד דלק, המרת מטח אטרקציות ועוד.
מז"א סוף החורף עדיין קר וגשום ויתכן גם שלג בספטמבר.

אני רוצה עוגייה, אהההההההההה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תודה תגובה ל - 3 13/04/2008 18:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה תגובה ל - 4 14/04/2008 01:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קיווי עסיסי לא מחובר קיווי עסיסי  משתמש בינוני 144 הודעות עד כה
אני הייתי מעריך את עלויות המחיה יותר לכיוון ה-2000$, במיוחד אם אתה מתכנן טיול של חודש, ויותר אם אתה מתכוון להשכיר רכב (ותלוי גם אם אתה מטייל לבד או לא).
זה תלוי במיליון גורמים אבל לדעתי 1400$ זה הערכה זהירה מאוד.
אני אישית חושב שחודש זה מעט מאוד אבל זה עדיף על כלום, ואם זה מה שיש, אז זה מה שיש.
קח בחשבון, שאם אתה רוצה להיות בשני האיים, ויש לך חודש, כנראה שלא תעשה טרקים של יותר מיום אחד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תודה על המידע הנוסף והמרענן תגובה ל - 5 14/04/2008 18:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ועוד שאלה תגובה ל - 2 15/04/2008 10:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  טליה לא מחובר טליה  משתמש מתחיל 36 הודעות עד כה
לגבי הערכת המחיר לשהיה של חודש - יותר בכיוון ה- 2000$ us תהיה יותר מדוייקת. לגבי עלויות - פירות וירקות יקרים יותר מהארץ, אבל מחירם של כל שאר המוצרים היבשים דומה למחירי הארץ. בניו זילנד מקומות נסגרים ב- 5 וכך גם לגבי רוב המסעדות בעיירות הקטנות. בערים הגדולות יהיו פתוחים מקומות לאכול.
מחירי השכרת רכב תלויים בגודל הרכב שתרצה לשכור, בחברה שתשכור דרכה ובמספר הימים להשכרה. תנסה לקבל הערכת מחיר מ- wicked; קואליטי ו- jucy שבד"כ פונות למטיילים צעירים ונותנות מחירים סבירים.
לגבי לינה - תיכנס לאתר http://www.bbh.co.nz ותראה כמה עולה לינה באכסניה. המחיר משתנה בהתאם למה שתיקח - חדר זוגי / בדורמס וכו'. יש גם את האופציה של לישון בפארקים המיועדים לקראוונים וקמפינג. יש להם קבינות שעולות בד"כ יותר זול מהאכסניות ומתוחזקות באותה רמה.
לגבי אטרקציות - שוב, תלוי מה תרצה לעשות. רוב האטרקציות עולות בסביבות ה- 100$ ניו זילנדי ליחיד. בד"כ אין הנחות לזוג, אבל יש למשפחה.
ההורים של בן זוגי עשו טיול בניו זילנד בחודש ונהנינו מאוד. כך שזה בהחלט שווה את זה. לגבי התקופה שבחרת לנסוע - עדיין קר מאוד, בייחוד באי הדרומי. יש סיכון מסויים בתקופה הזו. מטיילים שהכרתי במהלך הטיול וטיילו השנה בתקופה זו, סבלו ממזג אויר קר והפכפך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ועוד שאלה תגובה ל - 7 15/04/2008 11:05 לתגובה קודמת
  חי את הרגע לא מחובר חי את הרגע  משתמש מתחיל 30 הודעות עד כה
למה ככה יקרררר?
מה אנחנו אשמים שהשקל שלנו לא שווה כלוםםם
אפילו דינר ירדני שווה 7 שקל
Sad
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול בניו-זילנד בתקופת סוף ספטמבר-סוף אוקטובר
להודעה הבאה:סדר בפסח בDUNEDIN

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום