|
|
|
|
| 5. מסלול בדרום - מזרח ארה"ב - מי מכיר? מי יודע? שאלות תגובה ל - 1 |
13/04/2008 23:52   |
|
לסוואנה שווה להקדיש רק כשעתיים. כמו dhz אני ממליץ לעצור לאיזה חצי יום בצ'ארלסטון שהיא עיר מקסימה ובטח יותר מסוואנה.
לגבי דייטונה ביץ לדעתי לבקר שם זה רק כדי לראות מה זה כי בעצם מדובר ברצועה חולית ארוכה מאוד ותו לא מה שמתאים הרבה יותר לנופש ולא לטיול כי אין באמת מה לראות שם. אם בכל זאת סטיתם תוכלו לצפות במירוצי כלבים אבל זה ענין לכמה דקות אם (וסביר שכך) אתם רק צופים ולא מהמרים כי אחרי שני סיבובים מבינים את העקרון. כמובן ישנו גם אצטדיון מירוצי המכוניות הידוע של דייטונה.
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
|
| 7. מסלול בדרום - מזרח ארה"ב - מי מכיר? מי יודע? שאלות תגובה ל - 6 |
16/04/2008 03:09   |
|
לגבי beaufort אני הגעתי לשם בעקבות המלצה של ידידה אמריקאית אבל באמת שלא מצאתי במקום שום דבר מיוחד שמצדיק ביקור בו. לעומת זאת סט.אוגוסטין מקסימה ושווה כחצי יום ביקור.
לגבי החלק מגטלינבורג באפלצ'ים. אם הבנתי נכון את רוצה להתחבר לבלו רידג' בליטל סוויטזרלנד ולנסוע עליו עד Roanok. אם התכוונת לעשות גם את חלקו היותר דרומי של הכביש אז הזמן לא יספיק לך. בכל אופן בקטע הנ"ל תעצרי בהר סבא ומפלי לינוויל. Roanok עיר ממש נחמדה לעצירת לילה.
לגבי האפשרות השניה בה אני מבין כלל לא תסעי על הבלו רידג' אז השאלה למה התכוונת כשרשמת Ashville? אם הכוונה לטירת בילטמור אז דעי
שמחיר הכניסה הוא כ-40$ לאדם. הצ'ימני רוק בהחלט מומלץ. עולים עם מעלית דרך הסלע וצופים על אגם לור הצר והארוך ואח"כ אפשר לעשות מסלול הליכה למטה למכונית שעובר גם דרך מפלים.
|
|
|
|
|
|
|
| 11. לא הייתי באטלנטיק סיטי תגובה ל - 10 |
28/04/2008 18:56   |
|
הודעה ללא תוכן
|
|
|
|
|
| 13. לא הייתי באטלנטיק סיטי תגובה ל - 12 |
27/06/2008 00:04   |
|
הניסיון האישי שלי הראב ששנדוא פארק היה החלק היותר טוב במסלול האפלצ'ים מבחינת חיות הבר. יש שם משמעותית יותר במבים וגם דובים שחורים ראיתי רק שם. נידמה לי שקראתי שאכן רוב האוכלוסיה מתרכזת שם.
אני ישנתי בלודג' שבפארק. לא חייבים אבל היה נחמד.
בפעמיים שאני טיילתי באפלצ'ים (אחד רובו בוירג'יניה והשני בצפון קרולינה) לא ניתקלתי כלל בבעיות לינה בשום מקום והאיולים היו בחודש יולי ואוגוסט. לדעתי אין צורך כלל להזמין מראש.
|
|
|
|
|
|
|
| 17. לינקים לעולם קוקה קולה ולצ'אטאנוגה תגובה ל - 16 |
27/06/2008 15:55   |
| |
רוי |