| 1. נצחון בנוקאאוט |
14/04/2008 09:43  |
| |
נטע נטע |
328 הודעות עד כה |
|
|
למי למי, תמיד למי, יש יותר כבוד?
להנדבוק של פוטפרינט כמובן!
הסברים בגוף הלינק.
|
|
|
|
|
|
| 4. אני לא מסכים עם איתך תגובה ל - 3 |
14/04/2008 23:12   |
|
סתם.. ניסיתי לנחש את התגובה שלו...
אבל אם כבר אז ההתרשמות שלי היא שנטע בכלל לא שאלה. אלא יותר ציינה, באופן משועשע.
ולגבי תוכן הכתבה, נראה לי קשקוש חסר השפעה אמיתית.
כמו עוד הרבה כתבות בתקשורת שסתם מנסות לעשות רוח מדברים חסרי חשיבות, כאילו לבחור אחד יש השפעה כזו גדולה על המדריכים.
ברור שבכל חברה, כולל כזאת יש אנשים המממ.. מחורבנים..
קשה להתחמק מזה. ומי שלוקח את הספרים בתורה מסיני.. אני מניח שזה בעיה שלו. בעיקר שקצת אחרי היציאה הכל כבר יכול להשתנות, ואין ממש מה לעשות.
yacobi_l@yahoo.com
|
|
|
|
| 5. בעיה בהבנת הנקרא תגובה ל - 3 |
14/04/2008 23:31   |
| |
yotami_casazoola |
286 הודעות עד כה |
|
|
|
אסף יקר
א.מעולם לא כתבתי פה שאני מוצלח יותר מאנשים אחרים, את זה אתה
אמרת.
ב.לצורך טיול ביבשת, גם מי שאין לו זמן, יכול בהחלט להסתפק גם
במקורות אחרים, שאינם דורשים השקעה של זמן רב, ולאו דווקא בספרים
בסגנון המדובר. אם אני מבקר את התנהלות הפורום, נסה להבין
שמטרת הביקורת היא שיפור, קאפיש ? חשוב לי מן הסיבות שלי,
שהפורום הזה ישתפר. קוראים לזה "ביקורת בונה".
ג.מעולם לא תקפתי טיולים הכוללים מקומות ואתרים מפורסמים. אני
סבור בדיוק כמוך שהמקומות הללו שווים ביקור, ואם ביקרתי משהו זה
את הדרך בהם בוחרים (או לא) המטיילים להגיע אל המקומות הללו.
בקיצור חביבי, כדאי שבפעם הבאה תרכז את מאמציך בלתת תשובה רצינית יותר לשואלת, או בביקורת כלפיי שהיא באמת עניינית ואוכל ללמוד ממנה משהו.
אתה משתמש במילים כמו "יהיר" ו"מתקיף", בלי לקרא ולהבין דברים לעמקם. לפי סעיף ג' למה שכתבתי כאן, אתה הרי מבין שמה שכתבת אתה, זה איך לומר ? גיבוב של שטויות.
יש מילה (שתיים)למה שעשית כאן = דמגוגיה זולה קוראים לזה.
אני מבין שאני נכנס ופוגע לך בהרמוניה היפה והשלווה ששרתה בפורום הזה טרם הגעתי, אבל מה לעשות, זו מדינה דמוקרטית ואני לא שואל אותך. בדיוק כמו שאני לא שואל אותך אם להיות או להיות יהיר, תוקפן, חרא, חמוד, מתוק וכו' וכו'
אני כותב פה בשביל הקוראים והם יכולים לקבל או לא לקבל את מה שאני כותב, ואין לי בעיה גם לקבל ביקורת מהם או ממך, בתנאי שזו ביקורת בונה ועניינית, ולא סתם דמגוגייה חסרת כל טעם כמו הדברים שכתבת אתה.
יותם
|
|
|
|
|
| 7. חמודי תגובה ל - 6 |
15/04/2008 16:00   |
| |
yotami_casazoola |
286 הודעות עד כה |
|
|
|
בהחלט חמוד
אתה מבלבל "תוקפני" עם "תקיף".
כמובן שאינך מתייחס באופן ספציפי לדוגמאות שהבאתי, מפני שהן מוכיחות את ההיפך מן הדברים אותם רשמת בעצמך.
במקום זה, אתה זורק לאוויר הרבה מילים חסרות כל קשר לדברים,
אבל דוגמאות והוכחות לדבריך אתה לא טורח להביא.
כנראה בגלל שאין.
כבר המציאו לזה שם וכבר ציינתי אותו = דמגוגיה זולה.
אבל מה לעשות ידידי, כנראה שהפעם לא אשתף עמך פעולה ולא "אתבגר" כדבריך (למרות ששנינו כנראה תופסים את המונח "בגרות" בצורה שונה), אלא אמשיך לומר את דברי ולעמוד מאחריהם, מפני שפרט להיותי (כרגע) סוכן נסיעות (לפי דבריך = לא בן אדם), חשובה לי טובת המטיילים ולא רק בראייה לטווח הקרוב, אלא גם לטווח הרחוק. ובשביל שגם אתה תוכל להבין = גם השאלה מה קורה כשאנחנו חוזרים הביתה מציקה לי. מכך נובע הרצון לבקר, ע"מ לנסות ולשפר. אם קשה לך לראות את הקשר בין הדברים, אין זה אומר שהם חסרי הגיון, זה אומר אולי, שהשקפת העולם שלך יכולה בהחלט להתרחב (וזאת כמובן, לטובה).
אני מבין שלפעמים קשה לקבל את דברי כי הם שונים ממה שאתה חושב. זה טבעי וזה בסדר ואני לא כועס, לכן אני בכלל טורח לענות לך, למרות התוקפנות הלא ברורה מצדך.
אני חוזר ומציע לך להתעמק טוב יותר בתשובותי.
אם עדיין תמצא בהן נושאים לביקורת אשמח לשמוע, אך שוב, בתנאי שאין מדובר בעוד תשובה דמגוגית מלאת ארס-אך חסרת ערך לי ולקוראים.
אגב, תודה על האיחולים הלבביים, אני כבר מצליח הרבה מעבר למה שאתה משער, יחסית ל"אדם לא בוגר", אך תמיד אשמח לעוד קצת הצלחה !
|
|
|
|
| 8. וואי, מה נהיה פה. התכוונתי לטוב, ויצא.. תגובה ל - 3 |
20/04/2008 16:08   |
| |
נטע נטע |
328 הודעות עד כה |
|
|
אפעס, מבאס