כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon6.gif  מתכננת טיול 14/04/2008 19:42 לתגובה הבאה
  sivani86 לא מחובר sivani86  משתמש מתחיל 16 הודעות עד כה
שלום לכולם!!!!
אני מתכננת טיול בחודשים ספטמבר - אוקטובר לאוסטרליה ניו זילנד ויש לי מספר שאלות.
1. האם יש המלצות איפה כדאי להתחיל לטייל (אוסטרליה או ניזילנד) ומה כדאי להתחיל לעשות? האם ישנו צורך להזמין מראש הוסטל או משהו דומה?
2.לגבי השכרת רכב.. ראיתי שמספר אנשים שאלו אך רציתי לדעת האם זה מתאים גם ליותר צעירים (גילאי 23)? מהן העלויות? והאם יש צורך בהזמנה מראש?
3.האם ישנן טיפים חשובים או המלצות נוספות בנוגע למסלול הטיול? ועל מה כדאי ורצוי לבזבז כסף ומה ממש לא בכיוון?
ממתינה לתשובות.
תודה רבה!!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מתכננת טיול תגובה ל - 1 14/04/2008 19:56 לתגובה קודמת
reuti22 reuti22 לא מחובר reuti22  משתמש פעיל 485 הודעות עד כה
קודם כל רצוי לדעת לכמה זמן את מתכננת לנסוע.וגם כמה זמן את רוצה לבלות בכל מדינה.
בגדול הקיץ בנ"ז מתחיל בסביבות נובמבר ונגמר בסביבות אפריל.אבל קחי בחשבון שזה בסביבות...
לדעתי עדיף לך להתחיל באוסטרליה ואז לעבור לנ"ז כדי להגיע לשם כמה שיותר קרוב לעונת הקיץ.
לגבי השכרת כב,אין לחברות(המקומיות לפחות)בעיה עם להשכיר רכב לאנשים בגיל 23.אני שכרתי שם רכב עם עוד חברה ולשתינו לא היה עדיין 23 אפילו ולא עשו לנו שום בעיה.אנחנו שכרנו מחברה מקומית בשם אייס ושילמנו 31$ ליום לרכב מסוג ניסאן פולסאר(כמו אלמרה שיש בארץ).זה כלל את הביטוח הכי מקיף שיש להם כולל שמשות(שהשתמשנו בזה פעמיים),צמיגים והורדת השתתפות עצמית במקרה הכי גרוע ל200 דולר מקסימום. אנחנו עשינו סקר שוק די מקיף מהארץ כולל להתקשר אליהם ובסוף הגענו למסקנה שעדיף להגיע ולסגור במקום.זה התברר כעדיף כי גם הציעו לנו מחיר נמוך יותר. את גם לא מגיעה בשיא העונה ככה שלא צריכה להיות בעייה של מלאי רכבים(אנחנו הגענו בסילבסטר ולא הייתה בעיה).
לגבי להזמין הוסטל-בגדול כשאת מגיעה למדינה חדשה רצוי שיהיה לך איפה לישון במקום להתחיל לחפש כשאת נוחתת אחרי טיסה מאוד מאוד ארוכה מקום לישון.לא צריך להזמין לשבוע אבל ללילה או שניים הראשונים זה מומלץ מאוד.

לגבי טיפים,יש בפורום הרבה טיפים שאנשים כתבו וגם ב1001 טיפים יש הרבה מידע.תקראי,תסנני ואחרי שתמקדי יותר מה בא לך ומה פחות בא לל זה יהיה יותר אפקטיבי לשאול פה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת: 4wd car for sale in auckland
להודעה הבאה:כתבה חדשה: אוסטרליה - טיול במדבר הקסום

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים