כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אפשר לנסוע עם רכב שכור בברזיל? 15/04/2008 10:06 לתגובה הבאה
  skrysler לא מחובר skrysler  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה

אנחנו זוג שמתכנן טיול בברזיל בקיץ (אוגוסט) לשלושה שבועות. בדרך כלל בטיולים אנחנו שוכרים רכב ונוסעים איתו ממקום למקום. התכנית היא, בגדול, לטוס לסאן פאולו, לשכור רכב, לעשות סיבוב דרך איואסו, פנטנל, ברזיליה, לנסויס סלבדור, ריו ולסיים בסאן פאולו

האם זה כלל אפשרי בברזיל לשכור רכב ולנסוע למרחקים כאלו?
תודה לעונים

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לא. [ולחילופין: לא כיף]. תגובה ל - 1 15/04/2008 12:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חתול-רובוט לא מחובר חתול-רובוט  משתמש פעיל 906 הודעות עד כה
שלושה שבועות זה בערך הזמן שתבלו על הכביש, בנסיעה ממקום למקום.
יתר-על-כן, גם באמצעות טיסות, לבקר בכל המקומות הללו בפרק זמן כה קצר לא נשמע כיפי במיוחד. משול הדבר לשאיפה לעשות סיבוב באירופה ברכב שכור, ולבקר, בשלושה שבועות, במוסקבה, הלסינקי, לונדון, אמסטרדם, איסטאנבול, פראג וחזרה למוסקבה. גם במטוס זה יהיה דומה יותר למירוץ מאשר לחופשה זוגית.

הייתי מציע לכם לעשות קצת שיעורי-בית בנוגע למדינה. הצעד הראשון יהיה, מן הסתם, לפתוח מפה של ברזיל. כך תגלו לא רק כיצד קוראים למקומות אליהם אתם מתכוונים להגיע [איגוואסו ולא איואסו. סאו פאולו ולא סאן], אלא אף את המרחקים האסטרונומיים ביניהם. נסיעה מהאיגוואסו לריו תיקח 24 שעות. מריו לסאובדור עוד 24 שעות, ומשם לברזיליה עוד 24 שעות. טכנית, בכל מקרה, זה אפשרי. תשאלו את פיליאס פוג.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה תגובה ל - 2 15/04/2008 16:28 לתגובה קודמת
  skrysler לא מחובר skrysler  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה

קודם תודה על התשובה המהירה.
אני די עשיתי חשבון וראיתי שמדובר בכ 7000 ק"מ של נסיעה. יש לנו 23 יום נטו וזה יוצא באמת הרבה. השאלה בעיקרון היא איך הכבישים בברזיל - האם אלו כבישים שנוסעים בהם 30 קמ"ש או כאלו שאפשר לנסוע גם 100 ויותר. ואיך השילוט?

הנקודה היא שנראה לי בזבוז לנסוע עד ברזיל בשביל להסתובב רק בשטח קטן. טיסות לא ממש יקצרו הרבה כי אם נטוס מפנטנל לסלבדור ומשם ניקח אוטובוס ללנסיוס אז זה כבר ייקח כמעט כמו נסיעה באוטו. חוץ מזה שכשנוסעים באוטו אפשר לעשות שינוי תכניות (נניח, נחליט לוותר על סלבדור, לחתוך לחוף ולרבוץ שם יום יומיים ואז לרדת לריו.
אנחנו יותר אוהבים טבע מערים. ורוצים לעשות (חוץ מפנטנל) גם טרק בג'ונגל. יש משהו שהיית ממליץ עליו שלא מצריך לנסוע עד ללנסויס?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מה יש לעשות בארגנטינה באמצע מאי?
להודעה הבאה:טיסות ללימה וחזרה מריו- הכי זול???

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף