כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. וואראז- שאלה על טרקים 15/04/2008 19:31 לתגובה הבאה
  u_kehat לא מחובר u_kehat  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
אנחנו מתכננים להגיע לוואראז באזור ספטמבר. קראנו טיפים על ארבעה טרקים מרכזיים באזור- וואי ווש, סנטה קרוז, לגונה 69, ואלפמאיו.
האם יש טעם להשקיע זמן בכל הארבעה? או שיש בין הארבעה כאלה שהם דומים אחד לשני וחבל לבזבז את הזמן?
כמו כן, אשמח לקבל מידע מפורט על טרק האלפמאיו.

תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. וואראז- שאלה על טרקים תגובה ל - 1 19/04/2008 14:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yonatanamit לא מחובר yonatanamit  משתמש בינוני 92 הודעות עד כה
טרק הלגונה 69 הוא לא ממש טרק הוא טיול יום
את טרק הסנטה קרוז אפשר לחבר לטרק אחד אם האלפמאיו ועדיין לעשות את כולם יהיה קשה ויקח זמן (בסביבות השלושה שבועות לפחות כולל מנוחות)
אבל אם יש לכם כח אז לדעתי זה מאוד כדי כי הכול מאוד יפה ומאוד מרשים ולא ממש אותו דבר

טרק האלפאמיו יכול להשתנות במספר ימיו בהתאם ליכולת ולכושר אך המסלול לוקח בסביבות ה-7 ימים כשהולכים ממערב למזרח ובערך 9 ימים אם עושים מסלול מעגלי וחוזרים בצד השני של הרכס דרך עמק הסנטה קרוז,
קיצור של יום מכל אחד משני הטרקים אם עושים אותם בניפרד, אבל נשארים אם ה"אטרקציות המרכזיות"
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. וואראז- שאלה על טרקים תגובה ל - 2 19/04/2008 17:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  u_kehat לא מחובר u_kehat  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
ראשית, תודה על התשובה.

בעיקרון אנחנו לא חבר'ה מפונקים מבחינת הקושי של הטרקים- זאת אומרת שיש לנו רצון ומוטיבציה ונראה לי שגם יכולת לעשות טרקים קשים. לקחתי בחשבון שבאזור וואראז נשהה 3 שבועות ואולי יותר.
את טרק הוואיווש אני עושה "על בטוח", ונשארתי עם האופציה של או אלפמאיו או סנטה קרוז. אם אתה אומר שניתן לחבר בין שניהם, זאת יכולה להיות אופציה מצוינת שתחסוך לנו זמן. יש לך קישורים למידע על המסלולים? כי כמעט לא מצאתי מידע על האלפמאיו.

אודה לך מאוד, אורי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. וואראז- שאלה על טרקים תגובה ל - 3 19/04/2008 18:19 לתגובה קודמת
  kravchyk לא מחובר kravchyk  משתמש בינוני 53 הודעות עד כה
היי,
קודם כל נסו להקיש את השמות של הטרקים בםורומוים, ותמצאו מידע רב עליהם.
חוץ מזה קחו בחשבון שהוואיוואש ייקח להם במקרה שתלכו מאוד מאוד מהר 9-10 ימי הליכה נטו. קחו עוד יום הלוך ויום חזור, ככה שהגעתם ל-11-12 ימים.
האלפאמיו זה טרק של 8 ימים, ככה שכפי שאתם מבינים - תצטרכו לבחור בינו לבין הוואיוואש.
המלצה שלי לשלושה שבועות בהוארז:
עשו את הסנטה קרוז - מדובר בטרק של 3 ימים - מאוד יפה, ובתור התחלה לטרקים בהוארז טרק קל יחסית. אגב - מהטרק הזה באמצע היום השני יש יציאה לאלפאמיו - תוכלו לראות מהטרק את האלפאמיו. אפשר לחבר את הסנטה קרוז ללגונה 69 או לחילופין לנסוע ליום טיול ללגונה 69.
תחזרו מהסנטה קרוז, תעשו טיול יום למערת הקרח המקסימה.
עם עוד יום בלגונה 69 הגעתם ל-6 ימים.
קחו לכם עוד יום להתארגנות לוואיוואש, ואז צאו לטרק.
הנוף בוואיוואש טיפה שונה מהסנטה קרוז ובלי ספק הוא הטרק הכי שווה שאני עשיתי בדר' אמריקה.
עם עוד יום התאוששות במעיינות חמים , ועוד יום טיפוס צוקים/סנפלינג באיזור אתם סוגרים יופי של שלושה שבועות בהוארז.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טרק וטיפוס בלה פז
להודעה הבאה:המלצות ועזרה - קוסקו וואראז

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

מידע נוסף

חיפוש מהיר