כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתכנון מסלול+עלויות 16/04/2008 01:32 לתגובה הבאה
  michal084 לא מחובר michal084  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום לכם..
אני מתכננת לטוס לדרום אמריקה במאי.ואת האמת.. אין לי הרבה מושג מה העונות..ומאיפה כדאי להתחיל וכד'..
לכן אני צריכה את עזרתכם בתכנון טיול של כ5 חודשים בדרום.
אני אציין שאני לא מחםשת לעשות טרקים מטורפים.. אני מעוניינת לראות כמה שיותר מקומות מדהימים ולהנות!
המקומות העיקריים שאני רוצה להיות בהם : ארגנטינה,פרו,בוליביה,ברזיל.
ועוד שאלה..מה העלות של טיול כזה+אטרקציות.?ובהתחשב שאני צריכה לקנות כרטיס טיסה פנימי למיאמי.
כן, אני יודעת..זה מורכב מדיי.. אבל לשם מה יש פורום..Smile!? Smile
תודה מראש
מיכל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתכנון מסלול+עלויות תגובה ל - 1 20/04/2008 12:22 לתגובה קודמת
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1460 הודעות עד כה
נהוג להעריך את העלות הממוצעת בכ 1000 דולר לחודש.
מכיוון שהדולר ירד מול רוב מטבעות העולם, זה עלול להיות קצת יותר, אבל אני מניח ש 4500 שקל לחודש, זו עדיין הערכה טובה.
כמובן שהסכום האמיתי תלוי בעיקר בכמה את אוהבת לבזבז, סוג האכסניות שתשהי בהם וסוג האטרקציות שאת מתכננת, וזה דבר שבלתי אפשרי להעריך מראש.
הטיסות הלוך חזור נעות בטווח 1100-1600 דולר, דרך ארה"ב זה יותר זול מאשר דרך אירופה.
אם בארבעת המדיונות האלה חפצת, הייתי ממליץ לך להתחיל בפרו ובוליביה, אותן תראי בשיא עונת התיירות. אם תרצי לעשות טיול חורפי, אולי עם סקי, וכו', תוכלי אח"כ לרדת לארגנטינה ולסיים בברזיל. אם לא תגיעי קודם לברזיל, ואולי המזג אויר בארגנטינה יהיה יותר ידידותי כשתגיעי לשם, בכל מקרה את שתי המדינות לא תראי בשיא עונתן. המשמעות העיקרית היא כנראה יותר משקעים, פחות ימים יפים, והים בברזיל עשוי להיות קצת קר מדי.

אם את מחפשת מדינות אחרות שיהיו קצת יותר בעונה, אני יכול מאוד להמליץ על אקוודור, ואני לא יכול להמליץ (לא הייתי) אבל השמועות מצויינות גם לגבי קולומביה.

yacobi_l@yahoo.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קיטו באוגוסט
להודעה הבאה:חג אביב שמח למטיילים

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף