כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות 16/04/2008 08:28 לתגובה הבאה
  doronn1 לא מחובר doronn1  משתמש מתחיל 25 הודעות עד כה
מבקש ייעוץ בתכנון טיול הכולל את אורלנדו ,ניו יורק ,ואתרים נוספים ,חשבנו לשלב שבוע בקוסטה ריקה ,או לנסוע בכלל לכיוון מערב Confused ארה"ב (וגאס,ס.פ,ל.א וכד' ).

אופי הטיול ,לא בלחץ ,באיזי .
גילאי הבנות 9 ו 15 .

הזמן המוקצה לטיול 3 שבועות .

לי ולאשתי זו לא פעם ראשונה בארה"ב ולבנות כן .

אודה על עזרתכם ,אנחנו בדילמה ומתחילים להתברבר עם כל האפשרויות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 1 16/04/2008 09:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1170 הודעות עד כה
דורון שלום.
כדי שיהיה אפשר לעזור לכם רק אתם יודעים איזה סוג טיול אתם אוהבים וההחלטה איפה לטייל גם היא שלכם.פה יוכלו אחרי שגיבשתם איזה משהוא ראשוני להמשיך הלאה.
כך בחשבון שההמלצות לאורלאנדו הן של כ 7 ימים.אם רוצים להיות בניו יורק 3-4 ימים זה משאיר כ10-11 ימי טיול.

כמו כן ניתן לעשות חיפוש אחורה בפורום על המקומות שהזכרת ויש את מרבית המידע הנחוץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 1 16/04/2008 09:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיגלית סיגלית לא מחובר סיגלית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 6601 הודעות עד כה
אם הטיול רק שלושה שבועות לא כדאי לבזבז שבוע ממנו על יעד מרוחק כמו קוסטה ריקה, אלא עדיף להמתקד בארה"ב עצמה, בפרט אם זו פעם ראשונה לבנות.
אם כבר החלטתם על ניו יורק ואורלנדו- כבר לפחות 10 ימים נתפסו לכם.
אפשר להמשיך לשאר היעדים הקלאסיים במזרח ארה"ב: מפלי הניאגרה, וושינגטון, אמיש, הרשי, אגמי האצבעות, מה שמתאים בדיוק לשלושה שבועות.
אפשר גם לשלב את המיטב של המזרח עם המערב, בפרט אם מעוניינים בטבע במלוא הדרו: לטוס ללאס וגאס ומשם לפארקים הלאומיים של אריזונה ויוטה, כגון הגראנד קניון, ברייס וציון. זה בשילוב עם ניו יורק ואורלנדו ממלאים בקלות שלושה שבועות נפלאים ומגוונים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 3 16/04/2008 10:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1856 הודעות עד כה
סיגלית - סאן חוזה (קוסטה ריקה) מרוחקת מניו יורק בדיוק כמו לאס וגאס כך שזה לא יעד מרוחק כל כך ... Smile

לעומת זאת, אם מדובר בקיץ אז זאת העונה הגשומה בקוסטה ריקה והפחות נוחה לטיולים ולכן כדאי באמת להתמקד בצפון אמריקה ואם רוצים לגוון אפשר גם קצת קנדה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 4 17/04/2008 06:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על העזרה ,אז מדבריך אני מבין שלא כדאי ורצוי לחתוך לקוסטה ריקה בתק' זו ?

למה היית מקדיש את השבוע הנוסף ?

כמה ימים כדאי להקדיש לניו יורק ?

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 2 17/04/2008 06:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התגובה .

לדעתי ,המטרה היא להנות בטיול ולא להתענות ...

טיול באיזי ,שמשלב אטרקציות ,שכאמור להעכרתי באורלנדו יהיו מספיק ,
והשאר ,זה מונומנטים ,אתרים טבע יפים אשר לא דורשים הליכה רבה,וקצת קניות כמובן .

חשבנו להקדיש באמת לאורלנדו 7 ימים ,לניו יורק 5 ,והשאר פתוח להצעות ,או וושינגטון 2 ימים ,והאיזור של ניאגרה ולרדת לכיוון ניו יורק .

איך לדעתכם כדאי לנתב את הטיול התחלה ,אמצע ,סוף?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 6 17/04/2008 07:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דורון שלום.
השאלה כמה ימים נטו אתה מקציב לטיול.ואני מניח שיש כרטיסי טיסה.
בכל מקרה הייתי מתחיל אם מסלול הטיול לכוון וושינגטון וצפונה לניאגרה ומשם טיסה לאורלאנדו ומסיים בניו יורק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 7 21/04/2008 09:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה ,יש כרטיסים כרגע מתוכננת נסיעה לקוסטה ריקה ולאחר ,ההמלצות ...
מהגולשים ,נראה לי שכדאי לוותר על כך הפעם ??

בקיצור מה המסלול המומלץ ל 3 שבועות החל התחילת יולי .

תודה

דורון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 5 21/04/2008 12:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בשלושה שבועות הייתי בונה מסלול כזה:
מתחיל באורלנדו - מעביר שם 4-6 ימים - יום לכל פארק.
משם ללאס וגאס - 2-3 ימים. מלאס וגאס שוכרים רכב ונוסעים לסאן פרנסיסקו דרך יוסמיטי - מסלול של כ 3-4 ימים. בסאן פרנסיסקו עצמה מעבירים בכיף עוד 3 ימים. מכאן יש בחירה - או לעשות את כביש 1 ללוס אנג'לס (כשלושה ימים) ולעשות עוד יום בלוס אנג'לס עצמה ואז לטוס לניו יורק ולעשות בה כ 2-3 ימים אחרונים או לטוס ישירות לניו יורק ולהעביר בה כשבוע.

גילוי נאות Razz : אני לא חסיד גדול של לוס אנג'לס. אם כבר הייתם בפארקים של אורלנדו אז אפשר לוותר בקלות על לוס אנג'לס לדעתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 9 22/04/2008 19:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר וכולם ,תודה על ההמלצה והעזרה ,

זהו כנראה המסלול המתגבש

לנחות במיאמי ,משם לשכור רכב ולהגיע לאורלנדו -5 לילות .
לחזור למיאמי -ל 1-2 לילות רגיעה .
משם לטוס לווגאס (או סן פרנסיסקו)-מה יותר קרוב ?
לשהות בווגאס 2 לילות ,ולנסוע לסן פרנסיסקו -2 לילות
ולאחר מכן לל.א -1 לילה
ולאחר מכן לניו יורק עד תום הטיול

אשמח לקבל חוו"ד ,לגבי יעדי הנסיעה במערב ,מה קודם ,דרכי נסיעה מומלצים אתרים מומלצים בדרך .

האם לדעתך כדאי לשלב בשבוע ניו יורק גם את פילדלפיה ווושינגטון ?

תודה על העזרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 10 22/04/2008 21:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ערבה לא מחובר ערבה  משתמש פעיל 403 הודעות עד כה
לשם ההגינות, אני חייבת לסייג ולאמר, שההמלצה שאתן כאן אינה מתבססת על נסיון אישי (שיהיה לי רק בעוד חודש וחצי), אלא על חריש עמוק ביותר שעשיתי בפורום בשנה האחרונה. ו... יש לי הרגשה שאקבל חיזוקים מהגולשים המנוסים.

דבר ראשון - מדוע לא לטוס ישר לאורלנדו?
הטיסה למיאמי לא "ידידותית", ומבזבזת לכם יום-יומיים בנסיעה הלוך ושוב. יומיים אלה בהחלט מומלץ להשקיע באורלנדו (בנוסף לחמשת הימים המתוכננים). אורלנדו אינה רק פארקי שעשועים, ואם צריך יום למנוחה והתאוששות (בין הפארקים), שווה להשקיע אותו באורלנדו. אם מיאמי אינה בגדר "חובה", הייתי מוותרת וטסה מאורלנדו ליעד הבא (וגאס).

מתנצלת שוב, על ההעזה להמליץ על-סמך ידע תיאורתי,
ערבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 10 22/04/2008 21:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3955 הודעות עד כה
האמת שהמסלול שציינת לא ברור.
למה הכוונה "ולנסוע לסן פרנסיסקו -2 לילות "
"ולאחר מכן לל.א -1 לילה"

יומיים נסיעה או יומיים שהייה בסאן פראנסיסקו?

ושוב
ל.א - נסיעה או שהייה?

אם אין לכם 3 לילות שהייה בסאן פראנסיסקו, 3 לילות לכביש מספר 1 (הדרך מסאן פראנסיסקו ללוס אנג'לס) ו 2 לילות בלוס אנג'לס,
עדיף לכם לוותר על כל הסיבוב.
כמה זמן לאס ווגאס?
זה לא לכאן ולא לכאן. המטרה שלכם היא לעשות V? תהיו כל הזמן בתנועה , לא תספיקו לראות שום דבר, וגם כטעימה , זה לא מספיק.

לוושינגטון מומלץ לפחות יומיים. לא פחות.
פילדלפיה - חצי יום.
זה אומר יחד עם נסיעה הלוך וחזור לוושינגטון כ 3-4 ימים.

לא הייתי עושה אותם על חשבון ניו יורק.

להזכירך שכתבת בהודעתך הראשונה
אופי הטיול ,לא בלחץ ,באיזי .

עד עכשיו התכנון מאוד לחוץ וממש לא באיזי.

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 12 23/04/2008 07:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודו שלום ,

1.לשהות בסן פרנסיסקו 2 לילות וב ל.א. לילה אחד -השאלה כמה זמן נסיעה ייקח להגיע מווגאס לסן פרנסיסקו וללוס אנג'לס .??

2בווגאס אנחנו מתכננים לשהות 2 לילות .

3.מדבריך אני מבין שרצוי לוותר על וושינגטון ופילדלפיה ???

4.ברור לנו שהטיול אינו באיזי אך יש לנו 3 שבועות וזה לא מעט ,אנחנו מקווים בנסיעה במערב להקיף מס יעדים מרכזיים כגון כרמל וכד' ,אם יש לך המלצות נשמח לשמוע .

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 13 23/04/2008 10:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דורון,

הנסיעה מלאס ווגאס לסאן פרנסיסקו ומסאן פרנסיסקו ללוס אנג'לס היא חלק מהחוויה וכל קטע כזה לוקח בין יומיים לשלושה. כמובן שניתן לעשות כל קטע כזה ביום ארוך מאד של נהיגה אבל זה ממש לא מומלץ. אני מציע שתקרא שוב את ההמלצה שלי מלמעלה - וקח בחשבון את הזמנים שהצעתי לגבי הנסיעה עצמה. אם בכוונתך רק לראות את הערים בלי הרבה נוף בדרך, אני מציע לחשוב על טיסות ולא על נהיגה - המרחקים עצומים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 13 23/04/2008 18:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מצורף מסלול שלעניות דעתי, הוא הרבה יותר באיזי מכפי שתכננת בהתחלה.

כמובן שאפשר לשנות ולשחק עם הימים, אבל לקחתי בחשבון את האופטימלי פחות או יותר לכל יעד.

המסלול הוא ל 21 יום 3 שבועות - לא כולל ימי הטיסה הלוך וחזור.

3 שבועות הם אמנם "לא מעט" כהגדרתך, נכון, אבל הם מעט מדי כשמדובר בארה"ב.
אתה מוזמן לקרוא את גישתי לענין, ואולי תאמץ אותה גם.

http://forum.lametayel.com/forum_threadt/frm_id-43/msg-26285 47/notify-1/opt-on#msg_2628547

http://forum.lametayel.com/forum_threadt/frm_id-43/msg-26286 53/notify-1/opt-on#msg_2628653
מסלול 21 יום.jpg
מסלול 21 יום.jpg(גודל:6.76KB)

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. icon14.gif  עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 15 23/04/2008 20:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודו ,אופיר ,וכולם ,תודה רבה על העזרה !!!

הרעיון להתחיל באורלנדו היה בכדי לתפוס את ה 4/7 שם עם הזקוקים וכל מה שקשור .
אבל ניתן לשנות ולהתחיל בס.פ ומשם לל.א וווגאס .
הכל קשור גם לעלויות הטיסה \ולהערכתי לטוס למערב ישירות ייקר את הטיסות !!!

מהמלצותיכם אני מבין שחבל לבזבז את הזמן על מיאמי ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 16 23/04/2008 21:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא הייתי קורא לזה לבזבז את הזמן.
פשוט לפי מסגרת הזמן שהקצבת, אין לכם מספיק ימים כדי לבלות גם שם.

אני גם לא חושב שיש הבדל בסך כל מחירי הטיסות, אם מגיעים ישירות למערב או למקום אחר.

השיקול שלי לאורלנדו לקראת סוף הטיול הוא בעיקר הדובדבן שבקצפת שבטיול. יהיה לילדות למה לצפות.
בנוסף זו שבירה של הנסיעה הארוכה מהמערב לכיוון הארץ.

לגבי הזיקוקים, אני יכול להבטיח לך שהיכן שלא תשהו באותו יום, תראו כאלה בלי סוף.

אפשר לנסות ו"לשחק" לפי רצונכם עם הכיוונים והיעדים, למרות שלדעתי זהו מסלול קלאסי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 17 25/04/2008 14:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודו ,

שמתי לב שלא ציינת את יוסימיטי בתכנון הטיול שהמלצת ,האם יש סיבה מסויימת ?
האם כדאי לנסוע לשם ולהקדיש יומיים ואם כן ע"ח מה ?
מהן אפשרויות השינה שם ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 18 25/04/2008 14:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש סיבה אחת - אין זמן.

במסגרת הימים המוקצבים למערב - פשוט אין זמן.
כפי שציינתי כבר, הזמנים לכל יעד הם על גבול האופטימלי.
וויתור על יום ביעד כלשהו, הופך את הביקור באותו יעד ללא כדאי.
לכן הוויתור הוא על יוסמיטי.
נסיעה ליוסמיטי כדאית רק אם יש לך יומיים מלאים לצורך הטיול שם.
אם תוכל להוסיף למסגרת הטיול הכוללת עוד יומיים - אפשר להכניס גם את היוסמיטי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 19 25/04/2008 23:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה ,כרגע לוח הטיסות מתוכננות לנו 7 ימים באורלנדו מה שנראה לי מוגזם מידי ,אולי כדאי לדעתכם ,לצמצם מל.א יום אחד ומאורלנדו ,למען יוסימיטי ?
האם מישהו יודע היכן ישנים שם ? מהם מסלולי הטיול המומלצים ?
זמן הנסיעה מסן פרנסיסקו ?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. INDEPENDANCE DAY תגובה ל - 1 28/04/2008 22:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום לכולם ,

1.מחכה להמלצות האם כדאי להגיע לארהב ב 4/7 או לדחות ביום יומיים לאחרי כל הבאלאגן ?

2.מסלול מומלץ וזמן שהייה מינימלי ליוסימיטי פארק ,מה זמן הנסיעה מס.פ ? בתי מלון מומלצים שם .

3.יוניברסל -קליפורניה או אורלנדו ?
4.וגאס -מלון מומלץ לילדים .

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. INDEPENDANCE DAY תגובה ל - 21 29/04/2008 00:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם אתה מאורגן מבחינת בתי מלון - לא הייתי דוחה. להיפך . זו חוויה בלתי רגילה בעיקר אם אתה באחת מהערים הגדולות.

ליוסמיטי דרושים מינימום יומיים. לפחות מזה לא כדאי לעשות את הדרך הארוכה.
מסאן פראנסיסקו - המרחק עד לכניסה הצפונית על כביש 120 כ 270 ק"מ כ 3.5 שעות נהיגה נטו ללא עצירות וללא פקקים בתנאי כביש אופטימליים.

ממונטריי לכניסה המערבית על כביש 140 - המרחק הוא כ 300 ק"מ כ 4 שעות נהיגה ללא עצירות.

יוניברסל לדעתי - אורלנדו.

מלון מומלץ לילדים בווגאס סירקוס סירקוס.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. INDEPENDANCE DAY תגובה ל - 22 29/04/2008 00:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה דודו ,

טרם התארגנו בבתי מלון אנחנו סוגרים את הטיסות כרגע ולכן אנו מתלבטים .

לגבי יוסימיטי ,היכן אפשר למצוא מידע לגבי מסלולים מומלצים למתחילים ובתי מלון\אכסניות ?

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. שינוי מסלול עקב נחיתה בל.א ,הצילווו חייב לסגור טיס תגובה ל - 23 29/04/2008 19:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום כולם ,

היינו אמורים לטוס לס.פ ולעשות את הדרך מזרחה ליוסימיטי ודרומה לל.א על כביש 1
שונו הטיסות וכנראה ננחת בטיסה ישירה של אל על בל.א ,
אבל אנחנו רוצים לשמור על המסלול יש הצעות ייעול ??

בפורומים הקודמים הבנתי שלא כדאי לעלות על כביש 1 צפונה ,בגלל הנוף המדהים במסלול הנגדי !!!

דחוף זקוק לעזרתכם ,חייב לסגור את הטיסות עקב התייקרות המחירים ב 1/5 !!!

תודה
Embarassed Shocked
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 20 29/04/2008 19:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ל י ב י לא מחובר ל י ב י  משתמש פעיל 297 הודעות עד כה
אינני בעלת כזה נסיון כמו החברים כאן. הייתי בפארקים לפני המון שנים והיה נהדר. רוצה להגיד לך, וזה דבר מאוד אישי, שרק מלהביט בתכנית, קיבלתי סחרחורת וכאב ראש... ארה"ב מאוד מגוונת. וענקית. נדמה לי שהתוכנית אינה נותנת די הזדמנויות לנוף הטבעי וזו תהיה החמצה. כן ליוסמיטי ובגדול! כן לפארקים ובגדול! 7 ימים לאורלנדו? נשמע יותר מדי... לא הייתי אומרת כלום אם לא היית מתלבט בעצמך. אבל נדמה לי שיש לך מחשבות בעניין ואני באה לחזק את הכיוון הזה.
נסיעה טובה! תיהנו!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. שינוי מסלול עקב נחיתה בל.א ,הצילווו חייב לסגור טיס תגובה ל - 24 29/04/2008 20:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דורון שלום.
ניסיתי למצוא אחרי כל השרשור הזה איזה שהיא תוכנית שלך לחלוקה לימים כמו שדודו נתן(או שאימצת אותה) ולא מצאתי היה מאד כדאי כדי שיוכלו להיות יותר ממוקדים וללא ניחושים.

לגבי ה4 ביולי היינו בשנה שעברה ולא הרגשנו משהו מיוחד לפחות באיזור שהיינו.מה עוד שאם הכל מוזמן מראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 25 29/04/2008 20:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ליבי וכולם שלום ,

כרגע תוכנית הטיסות היא כדלקמן :

3/7 הגעה לל.א בבוקר -ויש לנו עד ה 10/7
לל.א ,ווגאס,סן פרנסיסקו ,כביש 1 ויוסימיטי .

ב-10-16/7 -אורלנדו
16/7 -טיסה לניו יורק עד 22/7 .

אשמח לקבל המלצות לחלוקת הימים בצורה האידיאלית

תודה

דורון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 27 29/04/2008 20:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דורון סלח לי שאני מנדנד לך אבל קשה לבנות מסלול בלי לדעת מאיפה אתה ממריא לאורלאנדו.
ודבר שני יותר מדי אתרים ל 7-8 ימים.

אם ההמראה מס.פ
2 אל.אי
3 כביש 1
3 ס.פ+טיסה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 28 29/04/2008 21:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלון ,

אני ממריא מלאס וגאס .

אז אני מבין שלדעתך צריך לוותר על יוסימיטי ?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 29 30/04/2008 07:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דורון שלום.
במקרה כזה אין לך זמן לנסיעה לכיוון ס.פ ועל כן הייתי משנה כיוון
לחלוקה

1-2 אל.אי
3 וגאס
3 ציון + ברייס

סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. שינוי במסלול עקב -חריגה בתקציב !!! תגובה ל - 1 27/05/2008 18:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום לכולם ,מבקש את עזרתכם ,כנראה שנשנה את המסלול ונקצר את הנסיעה רק לשבועיים ,ונתמקד באורלנדו ,ובאיזור ניו יורק וצפונה .

מבקש הצעות ,מתוכננים להגיע בתחילת יולי .

תודה

Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 15 12/06/2008 23:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודו ,שלום (וכל מי שמעוניין לסייע )

להלן לוח הטיסות הכמעט הסופי ,אשמח לקבל חוו"ד ,לגבי לו"ז ,

17/7 טיסת בוקר לניו ארק וטיסת אחהצ לס.פ -הגעה בלילה
18-20/7 ס.פרנסיסקו והאיזור -אילו אתרים מומלצים ,גם לילדים? האם יותר מידי זמן ?
20-21 כביש 1 -לינה ,היכן מומלץ לישון ,לטייל???
21-22 -הגעה ל.ל.א -אתרים מומלצים ?
23-26 נסיעה ושהייה בווגאס -האם יש זמן לביקור בברייס ,ציון ?

26/7 -לילה טיסה לאורלנדו .
27/7-3/8 -אורלנדו -פארקים מומלצים ? האם לא יותר מידי זמן ?
3/8-טיסת בוקר לניו יורק .
3/8-6/8 ניו יורק -מה מומלץ ב 4 ימים נטו ,עם ילדים ? האם לא קצר מידי ?
7/8 -טיסה חזרה לת"א -אחהצ

וסתם מעוניין לקבל המלצה לגבי קונטיננטל או אל על מה עדיף המחירים כמעט זהים .

תודה
דורון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 32 13/06/2008 06:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2174 הודעות עד כה
1. אני אישית הייתי הולך על קונטיננטל ולו משום שניוארק הרבה יותר סימפטי מ-jfk לטעמי. כל זה בתנאי שמועדי הטיסות נוחים לכם באותה המידה.
2. במסלול שרשמת יש הרבה כפילויות: ב-20/7 אתם גם בסן-פרנסיסקו וגם בכביש 1, ב-21 אתם גם בכביש 1 וגם בל"א, וכן הלאה. מאחר ואי אפשר להיות בשני מקומות בו זמנית Smile מתבקש שתבהיר לגבי כל יום איפה מתכננים להיות במהלך היום ואיפה לישון את הלילה.
3. סיבוב לציון וברייס דורש 9-10 שעות נהיגה. אפשר לעשות זאת בסיבוב מאומץ ביומיים עם לינה אחת מחוץ לוגאס או קצת יותר באיזי ב-2.5-3 ימים עם שני לילות בדרך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
34. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 32 13/06/2008 06:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  pazitnu לא מחובר pazitnu  משתמש פעיל 442 הודעות עד כה
הזמן שהקדשת לסן פרנסיסקו מתאים גם עם ילדים. זו עיר מקסימה ונעימה
אל תשכחו להביא מעילי רוח או סווצ'ר עבה כי קר שם בערבים (כן גם ביולי)
לגבי לאס וגס במסגרת הימים שיש לכם שם לא תספיקו לצאת כי יש את הטיסה אל והטיסה ממנה. אל תדאגו תהנו מכל רגע יש כל כך הרבה מה לעשות בביקור במלונות השונים כך שלא תרגישו איך הזמן עובר.
באורלנדו יש הרבה מה לעשות וטוב שהשארתם מספיק ימים. ההמלצה הגורפת היא אחרי יומיים פארקים יום רגוע יותר ובמסגרת הזמן שלכם יש לכם את האפשרות לעשות זאת.
4 ימים בניו יורק, תלוי את מי שואלים ומה גילאי הילדים. אם הילדים קטנים זה יותר מדי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
35. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 33 13/06/2008 07:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הכוונה להקדיש את 18-20/7 בצהריים/אחהצ לס.פ.
ב-20/7 -צהריים-אחהצ לצאת לכיוון ל.א בכביש 1 -ולישון באיזה מקום בדרך (יש המלצות ??)
21/7 - כביש 1 -ולהגיע לל.א לקראת הערב
22/7 -ל.א מלא +שינה
23/7 - בוקר -נסיעה לווגאס

לגבי גילאי הילדות 15 ו 9 .

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
36. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 35 13/06/2008 08:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2174 הודעות עד כה
דורון שלום,
סיימתי כעת לקרוא את כל השירשור הארוך הזה וההמלצה שלי אליך היא לעשות את אותו הדבר. בין השאר תגלה שכבר שלושה אנשים שונים הציעו לך להקדיש 3 ימי נסיעה מלאים לכביש 1 - כנראה שהם טיילו שם ושלושתם הגיעו למסקנה שזו הקצאת הזמן הנכונה לקטע זה. בין השאר באחת התגובות דודו מרמת גן צירף רשימה מסודרת של אתרים לאורך כביש 1. אתה בחרת להקצות יום וקצת לקטע זה וזו זכותך. אבל אני לא מבין מדוע לבא שוב ולבקש התייחסות להקצאת הזמן או לשאול על מה לראות בדרך, כאשר לכל זה כבר ניתנו לכם תשובות.

ושיהיה טיול נעים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
37. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 36 13/06/2008 09:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaffabe לא מחובר yaffabe  משתמש פעיל 468 הודעות עד כה
אם אתם נוסעים בפעם הראשונה,מדוע לבלוע את כל העולם בפרט אם אתם אומרים שאתם רוצים טיול ברוגע?אם אורלנדו אז למה לא להתמקד בחוף המזרחי ובפעם הבאה את המערבי? אם רוצים מערבי למה לא לעשות את הפארקים של לוס אנג'לס?
7 ימים לאורלנדו זה לא הרבה, היינו שם בסתיו האחרון כל המשפחה ואפילו לא הספקנו את הכל.
ממליצה לכם לשכור שם וילה לשבוע(יותר זול ויותר נוח למשפחה) ולקחת את הזמן בכיף.
יום עם טיסת פנים די סוגר את היום, כך שאם ניתן , לתקופה הקצרה שאתם נוסעים,קחו כמה שפחות טיסות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
38. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 32 13/06/2008 10:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לגבי קונטיננטל או אל על - דבר ראשון הייתי לוקח את הטיסות לניוארק בכל מקרה (גם באל על). באל על, אם אתה נופל על אחד המטוסים החדשים (שדרות או קרית שמונה) אזי חווית הטיסה בהם משופרת בהרבה לעומת הטיסה ב 777 האחרים של אל על. יש בהם VOD בכל מושב עם אפשרויות בלתי מוגבלות לראות, להתחיל, להפסיק, להזיז קדימה, אחורה וכו'. גם מבחר הסרטים והתכניות גדול בהרבה. ב 777 האחרים יש עדיין מסכים אישיים אבל בהם מוצגים סרטים במחזור. הסיכוי לקבל מטוס מהחדשים בטיסה לניוארק הוא 50% ומעלה. בטיסות ל JFK קרוב לוודאי שזה יהיה 747 ושם אין VOD.
בקונטיננטל גם מוסיפים VOD למטוסים הקיימים - שם יש 8 מטוסים (מתוך 20) שכבר עברו את השינוי אבל פה זה ממש הגרלה - אין שום דרך לדעת מה יהיה המטוס שתקבלו.

השירות של שתי החברות די זהה. אני אישית מעדיף את זה של קונטיננטל.

תנסה לתמחר טיסה בקונטיננטל במסלול תל אביב-ניוארק-סאן פרנסיסקו, אורלנדו-ניוארק(עצירת ביניים)-תל אביב. קרוב לוודאי שזה יחסוך לך כסף בטיסות פנים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
39. sky line hotel nyc תגובה ל - 1 18/06/2008 21:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום ,

מישהו מכיר יכול להמליץ ,הגעתי אליו דרך אתר של מומלצי איסתא ,המיקום שלו נראה מצויין והמחיר למשפחה 4 נפשות ליולי סביר כ-240 $ ללילה .

האם יש שיט מומלץ לילדים ממיאמי ? כמה ימים מינ' ? חברה מומלצת ? מה רמות המחירים ? והאם כדאי להזמין בארץ ?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
40. sky line hotel nyc תגובה ל - 39 18/06/2008 21:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaffabe לא מחובר yaffabe  משתמש פעיל 468 הודעות עד כה
1.לדיסני יש ספינה היוצאת לקרוז משעשע לילדים
http://www.disneywebcontent.com/portal/site/csa-dcl/menuitem .d3fc31d64e240d267ab6b206c3c80ca0/?
vgnextoid=d150420a752f4010VgnVCM100000170217acRCRD&SiteI D=4261

2. למה שלא תלונו בדירה? הרבה יותר נוח למשפחה.
סמן להדפסה עמוד הבא הוספת תגובה