| 1. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות |
16/04/2008 08:28  |
| |
doronn1 |
23 הודעות עד כה |
|
|
מבקש ייעוץ בתכנון טיול הכולל את אורלנדו ,ניו יורק ,ואתרים נוספים ,חשבנו לשלב שבוע בקוסטה ריקה ,או לנסוע בכלל לכיוון מערב ארה"ב (וגאס,ס.פ,ל.א וכד' ).
אופי הטיול ,לא בלחץ ,באיזי .
גילאי הבנות 9 ו 15 .
הזמן המוקצה לטיול 3 שבועות .
לי ולאשתי זו לא פעם ראשונה בארה"ב ולבנות כן .
אודה על עזרתכם ,אנחנו בדילמה ומתחילים להתברבר עם כל האפשרויות
|
|
|
|
|
| 3. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 1 |
16/04/2008 09:42   |
 |
סיגלית - הנהלת הפורום |
6457 הודעות עד כה |
|
|
|
אם הטיול רק שלושה שבועות לא כדאי לבזבז שבוע ממנו על יעד מרוחק כמו קוסטה ריקה, אלא עדיף להמתקד בארה"ב עצמה, בפרט אם זו פעם ראשונה לבנות.
אם כבר החלטתם על ניו יורק ואורלנדו- כבר לפחות 10 ימים נתפסו לכם.
אפשר להמשיך לשאר היעדים הקלאסיים במזרח ארה"ב: מפלי הניאגרה, וושינגטון, אמיש, הרשי, אגמי האצבעות, מה שמתאים בדיוק לשלושה שבועות.
אפשר גם לשלב את המיטב של המזרח עם המערב, בפרט אם מעוניינים בטבע במלוא הדרו: לטוס ללאס וגאס ומשם לפארקים הלאומיים של אריזונה ויוטה, כגון הגראנד קניון, ברייס וציון. זה בשילוב עם ניו יורק ואורלנדו ממלאים בקלות שלושה שבועות נפלאים ומגוונים.
|
|
|
|
| 4. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 3 |
16/04/2008 10:02   |
|
סיגלית - סאן חוזה (קוסטה ריקה) מרוחקת מניו יורק בדיוק כמו לאס וגאס כך שזה לא יעד מרוחק כל כך ... 
לעומת זאת, אם מדובר בקיץ אז זאת העונה הגשומה בקוסטה ריקה והפחות נוחה לטיולים ולכן כדאי באמת להתמקד בצפון אמריקה ואם רוצים לגוון אפשר גם קצת קנדה.
|
|
|
|
|
| 6. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 2 |
17/04/2008 06:53   |
| |
doronn1 |
23 הודעות עד כה |
|
|
|
תודה על התגובה .
לדעתי ,המטרה היא להנות בטיול ולא להתענות ...
טיול באיזי ,שמשלב אטרקציות ,שכאמור להעכרתי באורלנדו יהיו מספיק ,
והשאר ,זה מונומנטים ,אתרים טבע יפים אשר לא דורשים הליכה רבה,וקצת קניות כמובן .
חשבנו להקדיש באמת לאורלנדו 7 ימים ,לניו יורק 5 ,והשאר פתוח להצעות ,או וושינגטון 2 ימים ,והאיזור של ניאגרה ולרדת לכיוון ניו יורק .
איך לדעתכם כדאי לנתב את הטיול התחלה ,אמצע ,סוף?
|
|
|
|
|
|
| 9. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 5 |
21/04/2008 12:48   |
|
בשלושה שבועות הייתי בונה מסלול כזה:
מתחיל באורלנדו - מעביר שם 4-6 ימים - יום לכל פארק.
משם ללאס וגאס - 2-3 ימים. מלאס וגאס שוכרים רכב ונוסעים לסאן פרנסיסקו דרך יוסמיטי - מסלול של כ 3-4 ימים. בסאן פרנסיסקו עצמה מעבירים בכיף עוד 3 ימים. מכאן יש בחירה - או לעשות את כביש 1 ללוס אנג'לס (כשלושה ימים) ולעשות עוד יום בלוס אנג'לס עצמה ואז לטוס לניו יורק ולעשות בה כ 2-3 ימים אחרונים או לטוס ישירות לניו יורק ולהעביר בה כשבוע.
גילוי נאות : אני לא חסיד גדול של לוס אנג'לס. אם כבר הייתם בפארקים של אורלנדו אז אפשר לוותר בקלות על לוס אנג'לס לדעתי.
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 13 |
23/04/2008 10:36   |
|
|
דורון,
הנסיעה מלאס ווגאס לסאן פרנסיסקו ומסאן פרנסיסקו ללוס אנג'לס היא חלק מהחוויה וכל קטע כזה לוקח בין יומיים לשלושה. כמובן שניתן לעשות כל קטע כזה ביום ארוך מאד של נהיגה אבל זה ממש לא מומלץ. אני מציע שתקרא שוב את ההמלצה שלי מלמעלה - וקח בחשבון את הזמנים שהצעתי לגבי הנסיעה עצמה. אם בכוונתך רק לראות את הערים בלי הרבה נוף בדרך, אני מציע לחשוב על טיסות ולא על נהיגה - המרחקים עצומים.
|
|
|
|
| 15. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 13 |
23/04/2008 18:11   |
| |
דודו מרמת גן |
3866 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24. שינוי מסלול עקב נחיתה בל.א ,הצילווו חייב לסגור טיס תגובה ל - 23 |
29/04/2008 19:10   |
| |
doronn1 |
23 הודעות עד כה |
|
|
שלום כולם ,
היינו אמורים לטוס לס.פ ולעשות את הדרך מזרחה ליוסימיטי ודרומה לל.א על כביש 1
שונו הטיסות וכנראה ננחת בטיסה ישירה של אל על בל.א ,
אבל אנחנו רוצים לשמור על המסלול יש הצעות ייעול ??
בפורומים הקודמים הבנתי שלא כדאי לעלות על כביש 1 צפונה ,בגלל הנוף המדהים במסלול הנגדי !!!
דחוף זקוק לעזרתכם ,חייב לסגור את הטיסות עקב התייקרות המחירים ב 1/5 !!!
תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 31. שינוי במסלול עקב -חריגה בתקציב !!! תגובה ל - 1 |
27/05/2008 18:52   |
| |
doronn1 |
23 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם ,מבקש את עזרתכם ,כנראה שנשנה את המסלול ונקצר את הנסיעה רק לשבועיים ,ונתמקד באורלנדו ,ובאיזור ניו יורק וצפונה .
מבקש הצעות ,מתוכננים להגיע בתחילת יולי .
תודה
|
|
|
|
|
| 33. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 32 |
13/06/2008 06:43   |
|
1. אני אישית הייתי הולך על קונטיננטל ולו משום שניוארק הרבה יותר סימפטי מ-jfk לטעמי. כל זה בתנאי שמועדי הטיסות נוחים לכם באותה המידה.
2. במסלול שרשמת יש הרבה כפילויות: ב-20/7 אתם גם בסן-פרנסיסקו וגם בכביש 1, ב-21 אתם גם בכביש 1 וגם בל"א, וכן הלאה. מאחר ואי אפשר להיות בשני מקומות בו זמנית מתבקש שתבהיר לגבי כל יום איפה מתכננים להיות במהלך היום ואיפה לישון את הלילה.
3. סיבוב לציון וברייס דורש 9-10 שעות נהיגה. אפשר לעשות זאת בסיבוב מאומץ ביומיים עם לינה אחת מחוץ לוגאס או קצת יותר באיזי ב-2.5-3 ימים עם שני לילות בדרך.
|
|
|
|
|
|
| 36. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 35 |
13/06/2008 08:16   |
|
|
דורון שלום,
סיימתי כעת לקרוא את כל השירשור הארוך הזה וההמלצה שלי אליך היא לעשות את אותו הדבר. בין השאר תגלה שכבר שלושה אנשים שונים הציעו לך להקדיש 3 ימי נסיעה מלאים לכביש 1 - כנראה שהם טיילו שם ושלושתם הגיעו למסקנה שזו הקצאת הזמן הנכונה לקטע זה. בין השאר באחת התגובות דודו מרמת גן צירף רשימה מסודרת של אתרים לאורך כביש 1. אתה בחרת להקצות יום וקצת לקטע זה וזו זכותך. אבל אני לא מבין מדוע לבא שוב ולבקש התייחסות להקצאת הזמן או לשאול על מה לראות בדרך, כאשר לכל זה כבר ניתנו לכם תשובות.
ושיהיה טיול נעים.
|
|
|
|
|
| 38. עזרה בתכנון טיול בתחילת יולי משפחה 2+2 בנות תגובה ל - 32 |
13/06/2008 10:30   |
|
|
לגבי קונטיננטל או אל על - דבר ראשון הייתי לוקח את הטיסות לניוארק בכל מקרה (גם באל על). באל על, אם אתה נופל על אחד המטוסים החדשים (שדרות או קרית שמונה) אזי חווית הטיסה בהם משופרת בהרבה לעומת הטיסה ב 777 האחרים של אל על. יש בהם VOD בכל מושב עם אפשרויות בלתי מוגבלות לראות, להתחיל, להפסיק, להזיז קדימה, אחורה וכו'. גם מבחר הסרטים והתכניות גדול בהרבה. ב 777 האחרים יש עדיין מסכים אישיים אבל בהם מוצגים סרטים במחזור. הסיכוי לקבל מטוס מהחדשים בטיסה לניוארק הוא 50% ומעלה. בטיסות ל JFK קרוב לוודאי שזה יהיה 747 ושם אין VOD.
בקונטיננטל גם מוסיפים VOD למטוסים הקיימים - שם יש 8 מטוסים (מתוך 20) שכבר עברו את השינוי אבל פה זה ממש הגרלה - אין שום דרך לדעת מה יהיה המטוס שתקבלו.
השירות של שתי החברות די זהה. אני אישית מעדיף את זה של קונטיננטל.
תנסה לתמחר טיסה בקונטיננטל במסלול תל אביב-ניוארק-סאן פרנסיסקו, אורלנדו-ניוארק(עצירת ביניים)-תל אביב. קרוב לוודאי שזה יחסוך לך כסף בטיסות פנים.
|
|
|
|
|
| 40. sky line hotel nyc תגובה ל - 39 |
18/06/2008 21:47   |
| |
yaffabe |
428 הודעות עד כה |
|
|