כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. איך זה במעבר הגבול בליז-מקסיקו? 16/04/2008 18:08 לתגובה הבאה
  almaj לא מחובר almaj  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום! אני צריכה לעבור ממקסיקו לבליז לשלושה ימים(בשביל ויזה) ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות לישון במלון בצד המקסיקני? או שאני חייבת ממש להיכנס לתוך בליז? ( ברור שאני אלך שיחתימו לי את הדרכון), אבל השאלה, איך ניראה איזור הגבול יותר פתוח או יותר סגור?
ואם כן לישון בבליז, יש איזה מקום נחמד שקרוב לגבול? אני לא רוצה להגיע לבליז סיטי. תודה , ג'וד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. איך זה במעבר הגבול בליז-מקסיקו? תגובה ל - 1 16/04/2008 18:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שגיא שגיא לא מחובר שגיא  משתמש פעיל 491 הודעות עד כה
גבול זה גבול, אם את צריכה שלושה ימים מחוץ למקסיקו בשביל לחדש את הויזה תצטרכי בעצם לשהות מחוץ למקסיקו והגבול בצ'טומל (בליז-מקסיקו) בנוי בצורה שאי אפשר להסתנן או להתחמק לתוך המדינה השכנה.
אני לא מכיר משהו קרוב לגבול ,אבל אם כבר את נכנסת לבליז ומשלמת את הויזה (50 דולר) ואח"כ גם ביציאה תצטרכי לשלם (תבדקי את זה כי התשלום ביציאה תלוי בכמה ימים שהית במדינה) אז אולי כדאי שתסעי ישר לאיזה מקום נחמד בבליז - המלצה שלי קיי קולקר , אי קאריבי חמוד ביותר, שקט ורגוע , עם הרבה אופציות לשנרקול באזור .

it's five o'clock somewhere
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. איך זה במעבר הגבול בליז-מקסיקו? תגובה ל - 2 20/04/2008 11:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mzisrael לא מחובר mzisrael  משתמש בינוני 59 הודעות עד כה
שלום רב !
בצד של בליז יש עיירה קראבית נחמדה שנקראת קורוסל(corozal) ובהחלט מקום נחמד ובטוח שאפשר להעביר בו שלושה ימים , בכלל בליז מדינה נחמדה מאוד.
בכל מקרה יש אוטובסים ישירים מצ'יטומאל לקורוסל נסיעה של בערך 10 דקות , בגבול תצטרכי לשלם $50 לויזה (תהליך פשוט אם כי קצת יקר), וביציאה עוד $15 מס יציאה מבליז.
זהו מקווה שעזרתי.
ישראל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה דחוף - ויזה לבליז צריך מראש או לא? תגובה ל - 3 21/04/2008 15:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  triman לא מחובר triman  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום, לא ברור האם לבליז צריך ויזה מראש או שאפשר פשוט להגיע ולקבל ןיזה במקום? המספר של הקונסוליה בתל אביב לא מחובר, ואין את מי לשאול... אנו קבוצה שחלק מגיעים בטיסה דרך ארה"ב, עם ויזה לארה'ב וחלק מגיעדרך היבשה ממכסיקו. תודה גדולה מראש לכל עצה, נסיון או ידע בנושא...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה דחוף - ויזה לבליז צריך מראש או לא? תגובה ל - 4 22/04/2008 01:36 לתגובה קודמת
  mzisrael לא מחובר mzisrael  משתמש בינוני 59 הודעות עד כה
אין שום בעיה לעשות את הויזה בגבול מחירה $50 , כמו כן אין שום צורך בויזה לארה"ב(זו אגדה).
כמו כן כאשר יוצאים מבליז יש לשלם $15 מס יציאה ואם שהיתהם מעל יומיםם יש מס נוסף של 7$.
מקווה שעזרתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול - טיול חופים.
להודעה הבאה:טיסות וכרטיס אשראי