כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דילמה 16/04/2008 20:05 לתגובה הבאה
  קרן123 לא מחובר קרן123  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
החלטתי שאני טסה לאוסטרליה ונ"ז! הענין הוא שאין לי מספיק כסף ולכן אני צריכה לעבוד. במקור הרעיון היה לעבוד 3-5 חודשים ואז לטייל בערך 8 חודשים או כמה שאני ארצה...
עכשיו זה יצא שאני אתחיל לטייל רק סביב ינואר- פברואר שזה לפי הבנתי כבר סוף הקיץ באוסטרליה ונ"ז.
אני ממממממש לא רוצה להייות במזג אויר קר וגשמים ודברים כאלה...
יש לכם פתרון? עצה? כי אני קצת תקועה כרגע....

תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אני לא יודעת מאיפה הבנת את זה - זה פשוט לא נכון תגובה ל - 1 16/04/2008 20:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1566 הודעות עד כה
תראי, בדרום אוסטרליה זה ממש שיא הקיץ: מקביל ליולי ואוגוסט אצלנו, תאמיני או לא, הטמפרטורות יכולות להיות מאוד דומות. בצפון אוסטרליה אין קיץ וחורף אלא עונה יבשה ועונה רטובה. שם זה העונה הרטובה - חם מאוד, לח מאוד ואפשרות לציקלונים. באוסטרליה, בגלל הגודל שלה, תמיד יש מקום שזו "העונה" בשבילו. אין שום בעיה שתטוסי בינואר לנ"ז ותטיילי שם חודשיים-שלושה (גם יותר אם תרצי) ואז תמשיכי לאוסטרליה.

גם בנ"ז זה שיא הקיץ. מצד שני, שם גם בשיא הקיץ יכולים להיות ימים קרים וגשומים. די כמו קיץ באירופה. תלוי גם איפה בנ"ז. בכל מקרה ינואר ופברואר הם שיא הקיץ, אם לא אז אז מתי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אני לא יודעת מאיפה הבנת את זה - זה פשוט לא נכון תגובה ל - 2 16/04/2008 23:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קרן123 לא מחובר קרן123  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
אז לכרגע אני רגועה... תודה עד לשאלה הבאה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אני לא יודעת מאיפה הבנת את זה - זה פשוט לא נכון תגובה ל - 3 17/04/2008 09:03 לתגובה קודמת
  טליה לא מחובר טליה  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
הקיץ בניו זילנד הוא בשיאו בינואר - פברואר.
באוסטרליה העונה הטובה יותר למדבר ולצפון (ברום-קימברלי-דרווין-אולורו-קיינ ) היא מאפריל / מאי עד אוקטובר. בתקופה הזו, העונה היבשה בשיאה והמדבר לא לוהט (לפחות לא כמו בקיץ). בדרום אוסטרליה (ויקטוריה-מלבורן, הגרייט אושן רואד), מזג האויר יכול להיות קר גם בקיץ שלהם(מניסיון...). יחד עם זאת, אזור אדלייד ופרת נחשבים יבשים יחסית בתקופה של מרץ אפריל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסה לאוסטרליה
להודעה הבאה:שאלה מהותית

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים

חיפוש מהיר