כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. גיל- שאלה לגבי ההתנדבות שלך 17/04/2008 13:43 לתגובה הבאה
  mayabee0 לא מחובר mayabee0  משתמש בינוני 69 הודעות עד כה
היי גיל בהמשך להודעה שכתבתי לפני כמה זמן קראתי אני חושבת את כל הדוחות וסיפורי ההתנדבות שהיו באפריקה ואז הגעתי לשלך ורציתי לשאול לגבי הבית יתומים - ארגון LOHADA- האם אתה בקשר עם הארגון ויודע מה מצבם והאם הם צריכים מתנדבים? האם אתה ממליץ ועוד משהו שרציתי לשאול זה לגבי התשלום כי רשמת שמדובר ב1500$ ל3 חושים, צריך להתחייב ל3 חודשים או שזה אחרת?

תודה על העזרה Smile
מאיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. גיל- שאלה לגבי ההתנדבות שלך תגובה ל - 1 21/04/2008 09:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4839 הודעות עד כה
היי Smile
סליחה על התשובה המאוחרת - ניצלתי את החג להתרחקות מהאינטרנט Rolling Eyes

כן, לוהדה תמיד צריכים עוד עזרה, ואני בהחלט ממליץ - הם נהדרים. התשלום שאני שלמתי הוא לשלושה חודשים, אבל על תקופה קצרה יותר משלמים פחות - אם אני זוכר נכון, מדובר על 700$ לחודש.

אם יש לך שאלות נוספות - בשמחה. חזרתילאינטרנט Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. גיל- שאלה לגבי ההתנדבות שלך תגובה ל - 2 21/04/2008 11:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mayabee0 לא מחובר mayabee0  משתמש בינוני 69 הודעות עד כה
היי גיל תודה על התשובה

אני ועוד חברה טסות לאפריקה (אדיס אבבה) באמצע יוני וקראנו את כל סיפורי ההתנדבות שישנם באתר . עכשיו יש לנו עוד כמה שאלות בהמשך לתשובתך

דבר ראשון איך ועם מי יוצרים קשר באירגון?
ורציתי לשאול לגבי כל עניין התשלום וההתחייבות (לנוכח ניסיון מהעבר) אני לא מעוניינת להתחייב מראש לכסף ,זמן ותאריכים השאלה היא האם מהבחינה הזאת האירגון מתאים או שהכל צריך להיות מתוכנן מראש?
אנו בכלל מעדיפות לבוא ולעזור באמת במה שיש שכמה שפחות דברים יהיו מוגדרים מראש מבחינת תפקיד וכו'...

האם ידועים לך על עוד מקומות התנדבות הקשורים בילדים שאינם דורשים תשלום גבוהה מידי עם עדיפות למקומות שאינם קשורים לכל האירגונים הגדולים או פרוייקטים חדשים כמו הקמת בתי יתומים/ בתי ספר וכד'...

מחכות לתשובה
תודה
מאיה ואפרת

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. גיל- שאלה לגבי ההתנדבות שלך תגובה ל - 3 21/04/2008 22:48 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4839 הודעות עד כה
היי Smile
את הפרטים לגבי יצירת הקשר את יכולה למצוא באתר של לוהדה - פשוט כותבים שם למייל.

לגביהמחוייבות, אני הייתי מציע שתחשבו על זה שוב. הנסיון מלמד שאנשים שלא סגרו מראש את ההתנדבות נתקלו בסיטואציה מאד מתסכלת: קודם כל הטיול הוא חוויה מאד מאד כייפית ולא קל להפרד ממנו לטובת שיגרה של עבודה יומיומית. זה יכול להיות מאד מתסכל, ולכן חשוב מאד לחשוב אם באמת רוצים לעשות את ההתנדבות, ואם כן - לנסות להתחייב. זאת הדרך היחידה, וגם היא לא עובדת ב-100% להמנע מתחושת ההחמצה. לזה כדאי להוסיף עוד דבר: אתן רוצות לעבוד עם ילדים. כאשר מבטיחים לילדים שהמתנדבים יהיו איתם חודש ואז הם עוזבים אחרי שבוע זה עלול לעשות יותר נזק מתועלת.

אז מה אני מציע? קודם כל להחליט בינכן על משך זמן מינימאלי להתנדבות. אחרי שהחלטתן אתן יכולות ליצור קשר עם האירגון (לוהדה או כל אחד אחר) ולבדוק אם זה מתאים להם.

זה נכון במיוחד בפוייקטים חדשים - שם ממש צריכים אנשים שיכולים להתחייב...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות בסין\אפריקה\אתיופיה?
להודעה הבאה:חג אביב שמח למטיילים