| 1. גיל- שאלה לגבי ההתנדבות שלך |
17/04/2008 13:43  |
| |
mayabee0 |
69 הודעות עד כה |
|
|
היי גיל בהמשך להודעה שכתבתי לפני כמה זמן קראתי אני חושבת את כל הדוחות וסיפורי ההתנדבות שהיו באפריקה ואז הגעתי לשלך ורציתי לשאול לגבי הבית יתומים - ארגון LOHADA- האם אתה בקשר עם הארגון ויודע מה מצבם והאם הם צריכים מתנדבים? האם אתה ממליץ ועוד משהו שרציתי לשאול זה לגבי התשלום כי רשמת שמדובר ב1500$ ל3 חושים, צריך להתחייב ל3 חודשים או שזה אחרת?
תודה על העזרה 
מאיה
|
|
|
|
| 2. גיל- שאלה לגבי ההתנדבות שלך תגובה ל - 1 |
21/04/2008 09:27   |
 |
גיל - הנהלת הפורום |
4839 הודעות עד כה |
|
|
היי 
סליחה על התשובה המאוחרת - ניצלתי את החג להתרחקות מהאינטרנט
כן, לוהדה תמיד צריכים עוד עזרה, ואני בהחלט ממליץ - הם נהדרים. התשלום שאני שלמתי הוא לשלושה חודשים, אבל על תקופה קצרה יותר משלמים פחות - אם אני זוכר נכון, מדובר על 700$ לחודש.
אם יש לך שאלות נוספות - בשמחה. חזרתילאינטרנט
|
|
|
|
|
| 4. גיל- שאלה לגבי ההתנדבות שלך תגובה ל - 3 |
21/04/2008 22:48  |
 |
גיל - הנהלת הפורום |
4839 הודעות עד כה |
|
|
היי 
את הפרטים לגבי יצירת הקשר את יכולה למצוא באתר של לוהדה - פשוט כותבים שם למייל.
לגביהמחוייבות, אני הייתי מציע שתחשבו על זה שוב. הנסיון מלמד שאנשים שלא סגרו מראש את ההתנדבות נתקלו בסיטואציה מאד מתסכלת: קודם כל הטיול הוא חוויה מאד מאד כייפית ולא קל להפרד ממנו לטובת שיגרה של עבודה יומיומית. זה יכול להיות מאד מתסכל, ולכן חשוב מאד לחשוב אם באמת רוצים לעשות את ההתנדבות, ואם כן - לנסות להתחייב. זאת הדרך היחידה, וגם היא לא עובדת ב-100% להמנע מתחושת ההחמצה. לזה כדאי להוסיף עוד דבר: אתן רוצות לעבוד עם ילדים. כאשר מבטיחים לילדים שהמתנדבים יהיו איתם חודש ואז הם עוזבים אחרי שבוע זה עלול לעשות יותר נזק מתועלת.
אז מה אני מציע? קודם כל להחליט בינכן על משך זמן מינימאלי להתנדבות. אחרי שהחלטתן אתן יכולות ליצור קשר עם האירגון (לוהדה או כל אחד אחר) ולבדוק אם זה מתאים להם.
זה נכון במיוחד בפוייקטים חדשים - שם ממש צריכים אנשים שיכולים להתחייב...
|
|
|
|