כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. קולומביה גורג 17/04/2008 15:52 לתגובה הבאה
  די לא מחובר די  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
הי מוני,
בתשובה שלך מלפני כשבוע ציינת שלא אוותר על קולוביה גורג (טיול כ-5 שבועות מסיאטל לרוקיס הקנדיים וחזרה לסיאטל) וצירפת תמונה מהממת.
השם נכתב בעברית ואני לא מצליחה לאתר אותו במפות. אנא כתוב לי היכן המקום ואיך מגיעים.
תודה
חוה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. Columbia River Gorge תגובה ל - 1 17/04/2008 16:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1994 הודעות עד כה
http://www.fs.fed.us/r6/columbia/

המקום היפיפה הזה נמצא מזרחית לפורטלנד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. Columbia River Gorge תגובה ל - 2 17/04/2008 16:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6343 הודעות עד כה
חוה
אם תרשמי מהיכן אתם מגיעים לאיזור ולהיכן ממשיכים,ומצב לוח הזמנים הנותר לכם להמשך המסלול אמליץ לכם על שיטת הביקור בקטע היפה הזה של נהר הקולומביה.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. Columbia River Gorge תגובה ל - 3 17/04/2008 16:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו מגיעים מסיאטל וממשיכים לכיוון גליישר פארק במונטנה משם לרוקיס וחזרה דרך ונקובר לסיאטל.זה תכננון סכימטי. שריינו רק מקומות בקלגרי,קנמור, ג'ספר וקלירווטר. כל השאר פתוח.
משך הטיול מ-4/6 עד 11/7.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. Columbia River Gorge תגובה ל - 4 17/04/2008 17:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
די
על פי דברייך אני מבין שאורגון לבסוף לא בתוכנית שלכם לכן אני גם מניח שמסיאטל,חשבתם לעלות על ה-90 מזרחה לספוקיין וכך הלאה לגליישר פארק.
אם זה כך שופי במפה שבידייך ותראי אם מתאים לכם לעשות את הסיבוב שיכלול ירידה מסיאטל על ה-5 דרומה אל הגבול עם אורגון ומפורטלנד מזרחה לא הרבה על ה-84 האיזור המומלץ ואז תצטרכו להמשיך עוד מזרחה
ולסטות בשלב מסוים אל ה-90 ללכיוון ספוקיין.
קחי בחשבון שאומנם בצדק את חושבת על האתר של הקולומביה גורג אבל
בלי לדייק אתם תצטרכו מסיאטל להוסיף 300 מייל(בדרך שלגליישר פארק במונטנה) נוספים כולל זמן ביקור בסידרת המפלים והתצפית עך שפך נהר הקולומביה.
במידה וזה מתאים לכם ותהיו מעונינים אמליץ על התוואי במדויק יותר.
מוני
קולומביה ריוור.
קולומביה ריוור.(גודל:6.96KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. Columbia River Gorge תגובה ל - 5 17/04/2008 18:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש לנו שבועיים מיום היציאה מסיאטל עד הלילה שכבר הזמננו בקלגרי.
האם נספיק לעשות את כל הסיבוב כולל Columbia Gorge?
מכיוון שרק בעלי נוהג אני לא רוצה להתפרע ולהפוך לו את הטיול לעונש ולא לבלות ימים שלמים ברכב.
קצת קשה לי לראות את התמונה עם כל המרחקים בין אתר אחד לשני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. Columbia River Gorge תגובה ל - 6 17/04/2008 19:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם מדובר על כך שמרגע היציאה מסיאטל לכיוון הגליישר במונטנה שנושק
לאלברטה הקנדית ולווטרטון פארק -ולהגיע ללילה הראשון בקלגארי-יש לכם שבועיים?,אז לפחות לדעתי זה הרבה מאוד זמן אלא אם כן יש יעדים
בדרך שאנחנו לא חושבים עליהם ואתם כן?! ספרי לנו ואז אפשר יהיה עדיין להציע לעשות את התוספת הזאת בגבול אורגון וואשינגטון סטייט. מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. Columbia River Gorge תגובה ל - 7 17/04/2008 19:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2252 הודעות עד כה
מוני, למה הרבה זמן?

סיאטל - יומיים, אולי עוד יום של שייט באיי סאן חואן, 3-4 ימים בחצי האי אולימפיק, יום בריינר, יום בסיינט הלנס, יום בקולומביה גורג', אולי עוד יום בפורטלנד. כבר 9-11 יום. מכאן עוד יש לנסוע עד גליישר ולהיות שם ולהמשיך לקלגארי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. Columbia River Gorge תגובה ל - 8 17/04/2008 19:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אורי
אני שאלתי אם מדובר על שבועיים מרגע שיוצאים מסיאטל בכיוון הגליישר
שהרי מהיכן אני צריך לדעת את המסלול שלהם?
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. Columbia River Gorge תגובה ל - 9 18/04/2008 18:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כפי שכתבתי, לא בנינו עדיין מסלול מסיאטל לקאלגרי. ביקור.שהות בגליישר פארק במונטנה הוא חלק מן השבועיים. כל השאר דיי נזיל.
אשמח מאוד למסלולת כולל ימי שהיה ואם אתם יודעים על מקומות לינה.
אם מדברים על ריינר ועל קולומביה גורג' האם יש בעיה במקומות לינה שם? אני לא רוצה לתחום ולסגור את הטיול לימים מסוימים ע"י הזמנת מקומות לינה מראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. Columbia River Gorge תגובה ל - 10 19/04/2008 01:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני יכול להתיחס ללינה אחרי ביקור אפשרי שלכם בקולומביה גורג ובמספר מפלים לא מבוטל(מצרף עוד אחד) שמנפק Mount Hood (מצורפת תמונה שלו לקוחה מפורטלנד).

לא חושב שתהיה לכם בעיה למצוא לינה על ה-84 לאחר הביקור.בנקודות כמו Hood River ואו מזרחה יותר ב-The Dalles
אנחנו לנו בבסט ווסטרן אשר ב-The Dalles עיר קטנה וליד הסכר הגדול שעל נהר הקולומביה,אם תמצאו ב-Hood River העדיפו ללון בה.

לגבי ריינייר חשוב מאוד לפני שאתם נעים אליו לברר טוב טוב אם הוא לא ענן ערפל חזק,ומה מצב הכבישים המוליכים אליו,ואם יש בעיות כל שהן אז לדעתי לא למצמץ ולדלג עליו הפעם כי בסך הכל עוד נכונו לכם
נופי הרים בגליישר בווטרטון ושלא לדבר על הרוקיס.
אם אתם מחליטים לרדת לקולומביה גורג,שכמות המפלים שלידו לדעתי תסחרר אותכם,וכשאתם מגיעים עם המהיר 84 ופונים למקביל שלו פנו מהכביש המקביל הזה אל נקודת התצפית Crown Point ושם במבנה ה-Vista House יתוו לכם ויסמנו לכם על המפלים העיקריים.
אגב בדרך דרומה לגבול אורגון, בידקו אפשרות לעלות להר וולקני סט הלן כמובן בתחומה של וואשינגטון סטייט.
ועוד אגב אחד ,ממש לפני שאתם נכנסים לאורגון כנסו קצת לעיירה וואנקובר לבקר במיתחם של שורת הקצינים(Officer Row).
מוני
מאונט הוד עוד אחד מיני רבים בקולומביה
מאונט הוד(גודל:87.94KB)עוד אחד מיני רבים בקולומביה(גודל:15.07KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. Columbia River Gorge תגובה ל - 10 19/04/2008 03:44 לתגובה קודמת
אוֹרִי אוֹרִי מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2252 הודעות עד כה
מלבד המפלים בקולומביה גורג' יש בצד הצפוני את ה-Beacon rock - סלע ענק בגובה 250 מטר שבו תבחינו כבר מרחוק. הבנתי מהודעה קודמת שלכם שאתם לא נרתעים ממעט הליכה ברגל. יש מסלול הליכה נהדר שמטפס על הסלע. (בתמונה אני ואמא שלי בדרך למעלה).

לגבי המלצה למסלול - השאלה העיקרית שעולה אצלי היא האם פארק אולימפיק בתפריט לשבועיים הראשונים. מאחר ואתם מגיעים מוקדם ביוני יש היגיון רב לכלול את איזור זה בתחילת המסלול שכן עיקר העניין באיזור זה הוא באיזורים הנמוכים וקשה לי להאמין ששלג יהווה הפרעה (מלבד ההוריקיין רידג' - אבל נופים כאלה עוד יהיו לכם בשפע).

הנסיון שלי באיזור הוא מטיול של 9 ימים בסוף יוני האחרון יחד עם הוריי. הטיול יצא מפורטלנד (בלי להכנס לעיר) לקולומביה גורג', משם לסיינט הלנס, ריינר, אולימפיק (3.5 ימים), מפעל בואינג באוורט וסיום ביום וחצי בסיאטל. אם אתם אוהבים טיול באיזי וטיולי הליכה ברגל פה ושם - זה נראה לי גם בדיעבד הקצאה סבירה של זמן למסגרת היעדים הזו. אתם יכולים לעשות את הדרך שאנו עשינו "ברוורס" ומשם להמשיך לקאלגרי. זה כמובן בהנחה ש-5 ימים מספיקים להמשך, ועל כך לא אוכל לענות.

כמו שמוני כתב, עננות נמוכה וגם גשם היא עניין שבשגרה באיזור זה. אנחנו באנו עם מעילי סערה והרבה תכניות חלופיות לכל יום. בסופו של דבר גם בימים הגשומים נהנו לא פחות.

הנה שני טיפים שכתבתי על מקומות ספציפיים מהטיול:
http://www.lametayel.com/1001tips/tip.asp?id=45533
http://www.lametayel.com/1001tips/tip.asp?id=45740

תצפית מהביקון רוק
תצפית מהביקון רוק(גודל:11.85KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:בית הדירות chelsmore
להודעה הבאה:טיול לחוף המזרחי בראש השנה

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן