|
| 2. ??אוסטרליה?? תגובה ל - 1 |
18/04/2008 19:53   |
| |
קיווי עסיסי |
144 הודעות עד כה |
|
|
אז קודם כל אני ארגיע אותך ואומר שמלבורן בס"כ די ידידותית. יחסית קל להתמצא בה.
בנוגע למה כדאי לעשות מיד אחרי הנחיתה, יש אכסניה או שתיים שעושות איסוף מהשדה תעופה, אחת מהן נקראת hotel discovery. המקום גדול מאוד, לא מדהים, אבל די משתלם לפחות ללילה הראשון כי את חוסכת ככה את הנסיעה לעיר. בנוסף הם מוציאים כל מיני סיורים בחינם, שזו גם נחמדה להכיר אנשים ואת העיר.
אם את מתכננת להשתקע שם, מה שרוב הישראלים עושים, הם שוכרים דירה באיזור היהודי של מלבורן, שנקרא balclava עם עוד מלא ישראלים (בד"כ 6-9 פלוס מינוס), זה יוצא הרבה יותר זול (בערך חצי מאכסניה).
אני לא יודע למה אנחנו ש"תקועים" פה בארץ צריכים לשפר את ההרגשה שלך, שאת טסה לאוסטרליה! סתם... תעשה חיים...
[עודכן ב:20 אפריל 2008 09:05:] על ידי מנהל
|
|
|
|
| 3. ??אוסטרליה?? תגובה ל - 1 |
18/04/2008 22:58  |
| |
GuyZan |
20 הודעות עד כה |
|
|
קודם כל תירגעי 
את הולכת לעשות הרבה מאוד פאן באוסטרליה!
איזור מאוד נחמד במלבורן הוא St. Kilda, אוטובוס ישיר משדה התעופה עולה $22 תבקשי לרדת בפינת הרחובות ברקלי וקרלייל ומשם תחפשי הוסטל, יש מלא בסביבה.
הרובע היהודי ממש קרוב, אפשר להגיע ברגל או במונית. יש ב- St kilda המון אכסניות ככה שאין מה לדאוג, אני הייתי ממליץ על Base במידה ויהיה מקום (מקסימום תעשי בוקינג ותעברי הוסטל).
מה שחשוב זאת הגישה, שעכשיו את בחו"ל... תהיי דינאמית, אם משהו לא מוצא חן בעינייך קחי את הרגליים ותתחפפי למקום שונה, את יכולה לעשות את זה גם סתם בשביל הגיוון, בכל מקום נהנים ואין סיבה להיתפס למשהו רק משום שהוא נוח, תנסי כמה שיותר מקומות/נסיונות ותעשי חיים!
אני הגעתי לאוסטרליה בדיוק כמוך ללא תיכנונים ופשוט זרמתי, בכל מקום שהגעתי אליו עשיתי חיים ותמיד תכננתי רק את התחנה הבאה, לא מעבר לזה...
[עודכן ב:20 אפריל 2008 09:06:] על ידי מנהל
|
|
|
|