כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מעבר מהודו לתאילנד 18/04/2008 22:02 לתגובה הבאה
  victordek לא מחובר victordek  משתמש מתחיל 40 הודעות עד כה
אהלן
אנחנו 4 חבר'ה שהולכים לטייל בהודו בחודשים יוני יולי, ואז לעבור לחודשיים בתאילנד ולאוס.

השאלה שלי היא לגבי המעבר.

אנחנו מטיילים מדלהי צפונה ומתכננים לעבור בנקודות הרגילות לכיוון צפון (מנאלי.. לאדק.. שמלה.. דרמסלה.. לה.. וכו' וכו').
לפי מה שהבנתי, לחזור לדהלי ולקחת טיסה לבנקוק יהיה קנס רציני היות והטיסה תעלה בסביבות ה400$.
ציינו פה כמה פעמים שהטיסות הזולות בהרבה יוצאות מכלכתה.
השאלה היא - אני מוצא את עצמי בקצה הצפוני של הודו, זה לא משביז את החיים לנסוע עכשיו עד הקצה המזרחי של הודו (מה שמסתמן כאחושילי מרחק) לכלכתה?
איך מתמודדים עם הבעיה הזאת בבנית המסלול? משהו מוכר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מעבר מהודו לתאילנד תגובה ל - 1 19/04/2008 00:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
heretric heretric לא מחובר heretric  משתמש פעיל 1063 הודעות עד כה
תראה, אם אתה כבר בואראנסי אז המרחק לכלכתה לא גדול. בגלל שואראנסי מקום מדהים ומרתק הינה נפיתרון:
מדלהי לוארנאסי כ-15 שעות ברכבת ומשם לכלכתה כ 20 שעות נוספות...

ערן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מעבר מהודו לתאילנד תגובה ל - 2 19/04/2008 02:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shlim לא מחובר shlim  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
אני מצטרף להמלצה למעלה.
רכבת מדלהי לואראנאסי, לראות את המקום עם כל השטויות שיש להם שם עם שריפת הגופות, ולהמשיך לכלכתה. הרבה יותר זול, ובמילא לא יוצא לנסוע ברכבות (שזו חוויה בפני עצמה) כי רוב הטיול הוא לצפון, שלשם אין רכבות.

שלימק.

[עודכן ב:19 אפריל 2008 02:40:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שלימק... תגובה ל - 3 19/04/2008 07:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פנינה מרקו פנינה מרקו לא מחובר פנינה מרקו  משתמש פעיל 2834 הודעות עד כה
לא אהבתי את ההתבטאות שלך "כל השטויות שיש להם שם עם שריפת הגופות..."
אתה פוגע באמונתם של מיליארד בני אדם, שזו היא דרך חייהם וכך הם מאמינים וזו תרבותם. זה לא בסדר בעיני לזלזל באחרים. למה שריפת גופות זה שטויות בעיניך? האם זה יותר יפה, אקולוגי, נעים לקבור את המתים באדמה?
הזהר בדבריך וכבד את זולתך ואמונתו.
שתהיה לך שבת שלום וחג שמח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שלימק... תגובה ל - 4 19/04/2008 12:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shlim לא מחובר shlim  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
את צודקת, אני מצטער, התבטאות לא טובה.

[עודכן ב:19 אפריל 2008 12:31:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. סוף יולי לא מתאים לוורנאסי תגובה ל - 1 19/04/2008 16:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 780 הודעות עד כה
חם מדי

נסיעה מדלהי לכלכלתה לוקחת יממה ועולה כ-15$ לאדם
החיסכון במחיר הטיסה בערך 150$

תעשו חשבון לבד

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. סוף יולי לא מתאים לוורנאסי תגובה ל - 6 19/04/2008 16:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  victordek לא מחובר victordek  משתמש מתחיל 40 הודעות עד כה
זהו, זאת הדילמה שלי

הטיול שלי הרי מתחיל מדלהי ועולה צפונה.
אז מה שקורה בסוף יולי, זה שאני בעצם לוקח את עצמי ויורד מהצפון לדלהי (שזה כבר נשמע קצת מייגע), ואז עוד מוסיף לזה טלטלה די ארוכה לכלכתה, ועוד בעונה שממש לא מתאימה לזה, אז זה נטו נסיעות כי אני מבין שלטייל במזג האויר הזה באזור הזה זה מוות.

השאלה אם מניסיונכם, זה שווה את זה.
כמה אני חוסך פה בעצם? כמה זה טיסה מדלהי וכמה מכלכתה? וכמה אני באמת אחסוך אם להוסיף את הביזבוזים של להגיע לכלכתה והדברים בדרך..

לא יודע, זה דילמה קשה. כי אני מבין שאת הכרטיסים אני צריך להזמין הרבה מראש (חודש פלוס) כי זה הבדל גדול במחיר... אז מה עושים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. רכבת תגובה ל - 7 19/04/2008 18:46 לתגובה קודמת
רוננןןן  משתמש לא מוכר
אכן זו דרך קצת מתישה, אתם יכולים לנסוע מדלהי לאגרה (טאג מאהל)משם להמשיך לווראנסי ומשם בהמשך לכלכתה.
בעניין זה יש לציין כי הנסיעות הנ"ל עולות כסף (יותר מ15 $ זה בטוח!) לדעתי זה סה"כ יתקרב עד לסביב ה 50-60$ להגיע לכלכתה זאת מבלי לקחת בחשבון הוצאות עבור לינה באגרה ו/או בווראנסי ועל כניסות לטאג מאהל.
הפלוס בנסיעה ברכבת מתסכם לדעתי גג בסביבות ה - 80$ סה"כ.(280 ש"ח...) דבר נוסף זה שאתה תחווה ותראה מקומות שלא בהכרח היו במסלול שלך .. שלזה אין מחיר...
המינוסים- טרטור רציני מבחינת המסלול, אין חיסכון "ענק", וראנסי לא מתאימה לכל אדם, אם כי בהחלט חוויה שונה.
דבר נוסף הוא העניין שאתה לא חייב להזמין טיסה לבנקוק עכשיו,אתה בהחלט יכול לעשות זאת דרך סוכן נסיעות בכל מקום שתהיה ברחבי הודו(עמלה) ו/או לגשת ישירות לסוכנות המרכזית של חב' התעופה בדלהי ולהזמין טיסה, אתה יכול גם בטלפון רק יבקשו שתגיע לשלם לפחות יומיים לפני הטיסה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול למזרח.. מזג אוויר...
להודעה הבאה:שבוע בהודו

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף