כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיסה מבנקוק לצ'אנגדו 19/04/2008 00:17 לתגובה הבאה
  adva130 לא מחובר adva130  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
אני מתכננת להגיע לסין באמצע אוגוסט ובשל האולימפידה חשבתי שכדאי להימנע מלנחות בבייג'ין. אני רוצה להתחיל את הטיול מצ'אנגדו אך לא ממש יודעת מהי הדרך האופטימלית להגיע לשם, בדקתי את האופציה של לנחות בבנקוק, אך טיסה של בנקוק-צ'אנגדו עם חברת תאי עולה 340 דולר. האם מישהו מכיר חברות תעופה זולות יותר? האם ניתן להזמין טיסה כזו מהארץ? ואולי בכלל יש אופציה אחרת ....
את הטיול אסיים בבייג'ין.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיסה מבנקוק לצ'אנגדו תגובה ל - 1 19/04/2008 00:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו1 לא מחובר דודו1  משתמש בינוני 81 הודעות עד כה
את עושה נכון לא להגיע לבייג'ין בתקופת האולימפיאדה. יש אופציה זולה יותר לטוס מבנקוק לקונמינג עם THAI או חברה סינית, אם זה מתאים לטיול שלך.
טיסות זולות ניתן להשיג דרך האינטרנט עם AIR ASIA מבנקוק לשנזן או למקאו.
אופציה מעניינת והזולה ביותר הינה לטוס מהארץ להונג-קונג או לשנחאי ומשם להתחיל את הטיול בסין.
במידת האפשר הייתי טס לסין ביולי ועדיף בספטמבר מבחינת מזג האויר. בתקופת האולימפיאדה הכל עלול להיות יקר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיסה מבנקוק לצ'אנגדו תגובה ל - 2 19/04/2008 11:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  adva130 לא מחובר adva130  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
התכנון שלי כרגע הוא להגיע לצ'אנגדו, לטייל באיזור בסביבות השבועיים ומשם להמשיך לטיבט(כדי להספיק להיות בטיבט בתחילת ספטמבר) משם לנפאל וחזרה לסין - יונאן, גווילין, שיאן ובייג'ין.
אני יוצאת מהארץ בסוף אוגוסט, האם יש דרך אחרת להגיע לטיבט? ואולי עדיף לי לנתב את הטיול כך שאתחיל ממקום אחר ואגיע לצ'אנגדו לאחר מכן ....
אני לא ממש יודעת כיצד לבנות את המסלול גם מבחינת הטיסה וגם מבחינת המזג האוויר. אשמח לעזרה (:
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיסה מבנקוק לצ'אנגדו תגובה ל - 3 19/04/2008 13:18 לתגובה קודמת
  דודו1 לא מחובר דודו1  משתמש בינוני 81 הודעות עד כה
לגבי טיבט תבדקי מה קורה שם. לדעתי המצב מאד נזיל, ואת עלולה להתקל בקשיים בהשגת פרמיט לטיבט בתקופה הזאת. תפני בשאלה לגולשים לגבי טיבט.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מרכז אסיה - התייעצות
להודעה הבאה:מקומות לינה בפאי.....

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף