כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אפשרות טיסה מבנקוק לסידני 20/04/2008 20:01 לתגובה הבאה
  palmonadi לא מחובר palmonadi  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
שלום, ביתי מטיילת בלאוס ודכנותיה ומחפשת את הדרך הטובה והזולה לבגיע מבנקוק לסידני בטיסה. האם שארכוש לה כאן כרטיס או עדיף בבנקוק. האינטרנט מוכר ב- 1000$.
אשמח לעצתכם
עדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אפשרות טיסה מבנקוק לסידני תגובה ל - 1 20/04/2008 21:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
אני מציעה לך לגשת לסוכנות נסיעות ולבקש הצעות מחיר. אם תמצאי הצעה יותר טוב - לכי על זה, אם לא - קני באינטרנט. בכל מקרה את צריכה כרטיס הלוך חזור בגלל שהבת שלך חייבת גם כרטיס יציאה מאוסטרליה. אם אין לה ויזה מוכנה, היא צריכה גם להגיש בקשה, וכדאי לעשות את זה לפני קניית הכרטיס, כי הסיכויים לקבלת ויזה כשהיא בחו"ל הם לא מאוד מאוד גבוהים.

כשאני טסתי, בכרטיס עוד היה מנייר (לא אלקטרוני), אני לא יודעת איך זה עכשיו, אבל אם קונים בארץ כרטיס שצריך להדפיס, צריך לקחת בחשבון גם את עניין השליחה שלו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אפשרות טיסה מבנקוק לסידני תגובה ל - 2 22/04/2008 20:40 לתגובה קודמת
רעי רעי לא מחובר רעי  משתמש פעיל 1528 הודעות עד כה
כרטיס מבנגקוק לסידני וחזרה יהיה אלקטרוני ולכן אין בעיה לכרטס אותו בכל מקום. המחירים לא ירדו מה- $1000, אלא אם כן היא תנסה לקנות כרטיס שם ואז יש סיכוי שהיא תתקל במחירים מיוחדים לשוק המקומי, מה שלנו אין סיכוי לשים עליו יד.

בכלל - סליחה שאני מעיר, אבל מדובר בנזק של $1000, כלומר, לא ברור לי כמה עלה ההכרטיס המקורי אבל פה לא מדובר ב"קפיצה קטנה". אם היא תכננה על אוסטרליה מלכתחילה היה עדיף לקנות כבר מהארץ.

ושקד צודקת בנוגע לויזה.

Does it really matter what these affectionate people do-- so long as they don’t do it in the streets and frighten the horses!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אוסטרליה - התלבטות על מסלול
להודעה הבאה:טזמניה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר