|
| 2. בחירת אוהל תגובה ל - 1 |
26/04/2008 12:34   |
 |
ירון ה. - הנהלת הפורום |
1964 הודעות עד כה |
|
|
|
עמידות למים חשובה בהנחה שתישן בחוץ בתנאי גשם, העמידות חשובה גם בכיסוי הגשם, וגם בחלק התחתון, שמתחתיו יזרמו מי הגשם.
בקיצור,אם זה אוהל שמיועד למקומות גשומים, העמידות היא קריטית.
על פיורלנד מעולם לא שמעתי, את סלווה אני מכיר כבר הרבה שנים, ויש לי לא מעט חברים שמטורפים על המיקרה.
שווה לבדוק גם את עניין האחריות,שסלווה נותנים לכל החיים, וגם את העמידות,שהיא בד"כ ביחס הפוך לקלות האוהל.
|
|
|
|
|
|
| 5. בחירת אוהל תגובה ל - 3 |
27/04/2008 10:10   |
|
|
PURELAND - זה מותג סיני. יש להם אפילו אתר אינטרנט (אומנם רובו בסינית) בכל מקרה זה מותג סיני בינוני. (למשל מותג סיני טוב(אבל לא ברמה המערבית עדין) זה onePOLAR (עושים תיקים בלבד).
בכל מקרה המותג הזה מאוד חזק במונגוליה ולכן יצא לי לראות כמה וכמה דגמים שלהם בידי המונגולים. מדובר על אוהלים ברבה טכנולוגית של שנות ה 80-90 . הם לקחו עיצובים ישנים של אוהלים טובים ועשו אותם בעצמם רק פחות טוב.
בקיצור, יכול להיות שהאוהל הזה יעשה את העבודה מצויין, רק מה החנות שמוכרת לך אוהל כזה עושה עליך קופה כי מדובר במותג בינוני מינוס שהם משווקים במחירים גבוהים כי בארץ אוהלים יקרים נורא. לדעתי קנה אוהל של חברה רצינית קצת יותר, כזו שיש לה תקן. (הערכה שלי בלבד ודעתי האישית)
בעניין הMICRA אני לא אוהב אותו כל כך הוא לא עומד מעצמו והוא קטן לשני אנשים צפוף נורא. אני אישית מעדיף אוהל עם יותר מקום כי לא תמיד זה שישן איתי באוהל בה לי לעשות איתו כפיות.
|
|
|
|
|