כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות בטנזניה 21/04/2008 16:15 לתגובה הבאה
  avital2008 לא מחובר avital2008  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
שלום לכולם,
חברה שלי ואני מתכננות לטוס לטנזניה בסוף יוני להתנדב בעבודה עם ילדים, היא לשבועיים ואני לחודשיים. יצרנו קשר עם ארגון "Foot 2 Africa" אבל אין להם מקום.
נשמח לשמוע אם למישהו יש המלצה על ארגונים אחרים לא גדולים מדי ויודע שהכסף הולך למטרות טובות. וגם אם אפשר לקבל מידע על העלויות שצריך לשלם לארגונים למשך שבועיים וחודשיים.
תודה לכל מי שיענה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות בטנזניה תגובה ל - 1 21/04/2008 22:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4898 הודעות עד כה
היי Smile
אני לא אוהב להמליץ על האירגונים שלי, אז אני מצרף לינק לכמה המלצות על אירגונים בטנזניה Smile
http://www.lametayel.com/archive/categories.asp?postid=850&a mp;parentid=514&dest_id=89&dest_type=2

זה מקום מדהים! הכוונה היא לשלב את התקופה בטיול? כלומר שבועיים זה מלבד טיול באיזור?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות בטנזניה תגובה ל - 2 23/04/2008 19:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי,
תודה על התשובה. אני מתכוונת להתנדב חודשיים וכמובן שגם לטייל. האמת שחברה שלי מאוד רוצה גם לטייל אבל היא מודעת לעובדה ששבועיים זה זמן מאוד קצר. אין לה ברירה יש לה ילדה בת שנתיים. אם יש לך טיפים איך בכל זאת לשלב את זה עם טיול נשמח לשמוע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבות בטנזניה תגובה ל - 3 24/04/2008 09:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אהה, זה ברור יותר Smile אז אם ככה מה שהייתי מציע הוא להתחיל בטיול - אולי 10 ימים ראשונים. לנחות בזנזיבר, להיות חמישה ימים באי הנהדר ולנשום קצת אפריקה. משם לטוס או לקחת אוטובוס (לטוס עדיף, כדי לחסוך זמן... אוטובוס זה כמעט יום שלם) לארושה, ולצאת משם ל-4 ימי ספארי בפארקים הנהדרים של צפון טנזניה. עכשיו יש לכן עוד 4 ימים ביחד, ולך עוד חודש וחצי ארי שהיא עוזבת להתנדב, ומאחר וארושה היא האיזור להתנדב בו בד"כ, זה עובד מצויין Smile

חברה שלך אומנם תספוג רק מעט מאווירת ההתנדבות, ולך יהיה טיפונת יותר קשה אחרי שהיא תעזוב, אבל בטוח לשתיכן זו תהיה חוויה לכל החיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התנדבות בטנזניה תגובה ל - 4 24/04/2008 10:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי גיל,
תודה על ההמלצה, אבל האמת שחברה שלי מעדיפה דווקא לספוג יותר מאווירת ההתנדבות (ככה זה עובדות סוציאליות) אז חשבנו לוותר על זנזיבר (עם כל הצער) ולעשות כמה ימים של ספארי, סביר להניח שיהיה לנו פחות מארבעה ימים, אבל לא נורא. כמה עולה ספארי של שלושה ימים נגיד? אם בכלל זה אפשרי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. התנדבות בטנזניה תגובה ל - 5 24/04/2008 10:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אפשרי בהחלט Smile
אתם יכולות לתכנן על משהו כמו 130$ ליום ספארי. ואגב - אם זה רק שלושה ימים, תוכלו לעשות את זה בסופ"ש ארוך בין שני שבועות ההתנדבות, וככה היא תספוג ממנה כמה שיותר Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. התנדבות בטנזניה תגובה ל - 5 24/04/2008 10:40 לתגובה קודמת
אפשרי בהחלט Smile
אתם יכולות לתכנן על משהו כמו 130$ ליום ספארי. ואגב - אם זה רק שלושה ימים, תוכלו לעשות את זה בסופ"ש ארוך בין שני שבועות ההתנדבות, וככה היא תספוג ממנה כמה שיותר Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות באירלנד... ?
להודעה הבאה:מעוניינת להתנדב