כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. החלפת כסף בשדה"ת בבייג'ין ועוד שאלה 21/04/2008 22:10 לתגובה הבאה
  nogaes לא מחובר nogaes  משתמש בינוני 58 הודעות עד כה
שלום לכולם,
יש לי שאלה - האם שערי המטבע זהים גם בשדה"ת בבייג'ין? כי הבנתי שבכל הבנקים יש את אותו תעריף בסין. האם שווה לי כבר להחליף בשדה"ת סכום מכובד?
וגם - מבחינת נסיעה בין יונאן לגווילין וגווילין להונג קונג - מהם המרחקים, והאם יש תחבורה נוחה ביניהן? האם שווה לעצור בדרך בין יונאן להונג קונג בגווילין מבחינת קיצור הנסיעה?
המון תודה...!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. החלפת כסף בשדה"ת בבייג'ין ועוד שאלה תגובה ל - 1 22/04/2008 00:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו1 לא מחובר דודו1  משתמש בינוני 83 הודעות עד כה
בעקרון בסין מחליפים כסף ב-BANK OF CHINA, אבל תגלה בהמשך כי ניתן להחליף לפעמים גם בבנקים אחרים.
בשדה תעופה של בייג'ין תוכל להחליף המחאות נוסעים רק ב-BANK OF CHINA, ואילו מזומן תוכל להחליף גם בבנקים האחרים (נכון לאוקטובר 2007).
שער החליפין ב-BANK OF CHINA זהה בכל הסניפים, כולל הסניף בשדה התעופה.
מקונמינג (יונאן) יש רכבת לגווילין, כ-18 שעות. ממליץ לך לבקר ביאנגשו (שעה מגוילין, אוטובוס מתחנת הרכבת).
מיאנגשו תוכל להגיע לשנזן (גבול הונג קונג) באוטובוס, או ברכבת מגווילין.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה. אני זו היא... אבל תודה :) תגובה ל - 2 22/04/2008 09:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. החלפת כסף בשדה"ת בבייג'ין ועוד שאלה תגובה ל - 1 22/04/2008 10:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוני לא מחובר רוני  משתמש פעיל 425 הודעות עד כה
Laughing עדיף להחליף בשדה כי התהליך שם יותר מהיר מתהליך המתיש שתעברי בבנקים ברחבי סין. המרת כסף עלולה לארוך לפחות רבע שעה וכולל חתימה על טפסים . המרת טרוולס שיק זה כבר מבצע ורק בבנק אוף צינה. מקווה שכבר יתחילו להתייעל שם בסין. בהונג קונג , אגב המרת כסף אורכת כמה דקות ,יעיל מאוד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יופי, המון תודה תגובה ל - 4 22/04/2008 11:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. החלפת כסף בשדה"ת בבייג'ין ועוד שאלה תגובה ל - 1 22/04/2008 19:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ronya לא מחובר ronya  משתמש פעיל 823 הודעות עד כה
עדיף, לדעתי להחליף כסף בשדה. תשמרו קבלה של החלפה אחת לפחות כי בחזרה, אם תרצו להחלים יואנים שנשארו לכסף זר אחר, תצטרכו להציג קבלה על ההמרה ליואנים. בכל מלון שמכבד את עצמו, יש אפשרות לאורחים להמיר כסף במלון עצמו, לזכרוני, השערים פחות או יותר זהים לשדה. שימו לב להצטייד בשטרות קטנים כי יש תופעה כזו, למשל בככר טיאננמן, שמחזירים לכם עודף בשטרות מזוייפים אז אם אפשר כדאי, לקניות קטנות, להצטייד בשטרות קטנים.

העולם הוא ספר גדול, אשר אלה שאינם יוצאים מארצם, אינם קוראים בו אלא דף אחד. (סט. אוגוסטין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. החלפת כסף בשדה"ת בבייג'ין ועוד שאלה תגובה ל - 6 22/04/2008 19:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  barorna לא מחובר barorna  משתמש בינוני 78 הודעות עד כה
כדאי לך מאוד להחליף את הסכום המירבי בפעם אחת, כיוון שלוקחים עמלה של 50 יואן גם בקניה וגם במכירה. גם בשדה התעופה התהליך לוקח המון זמן וגם שם צריך לחתום על טפסים. הדרך העדיפה, אם יש לך אפשרות, היא למשוך כסף בכספומט עם כרטיס הין לאומי- העמלה קטנה מאוד והשער טוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. יופי, המון תודה, עזרתם לי המון! תגובה ל - 7 22/04/2008 22:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. החלפת כסף בשדה"ת בבייג'ין ועוד שאלה תגובה ל - 7 25/04/2008 13:07 לתגובה קודמת
איציק5  משתמש לא מוכר
למיטב זכרוני יש עמלה מיוחדת ב-BANK OF CHINA בשדה תעופה על המרה של סכום עד 400 דולר (לא זוכר את הסכום המדוייק). אינני זוכר אם זה היה לגבי המרת מזומן או המחאות נוסעים. תברר זאת היטב בדלפק שם לפני שאתה ממיר כסף, וכך תימנע מתשלום עמלה זו.
העמלה הרגילה ב-BANK OF CHINA הינה 0.75% להמרת המחאות נוסעים ואין עמלה על המרת מזומן. מאחר השער על מזומן נמוך יותר, התוצאה הסופית שתקבל ביד אותו סכום אם תחליף המחאות נוסעים או מזומן בדולרים (אני מדגיש: בדולרים).
לגבי אירו עדיף להחליף המחאות נוסעים ולא מזומן. בשנה שעברה עבור אירו מזומן השער נטו לאחר עמלה היה נמוך בכ-2% בהשוואה להמחאות נוסעים.
בכל מקרה אני ממליץ לך לנסיעה לסין להצטייד בעיקר בהמחאות נוסעים אך גם במזומנים למקרים שלא תוכל להחליף המחאות נוסעים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה לגבי חגורת בטן בהודו/נפאל
להודעה הבאה:לשוהים בסין -אזהרה

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף