כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צריך את עזרת המומחים... 21/04/2008 23:44 לתגובה הבאה
  avihai911 לא מחובר avihai911  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
שלום,

אני מתכנן לצאת בתחילת נוב' לדר"א.. ולא כלכך יודע איפה להתחיל ואיפה לסיים (שזה אחרי התייעצויות הבנתי שכנראה בואנוס איירס).
מתכנן ככל הנראה מתחילת נוב' 08 עד מרץ 09 ולעשות משהו בסגנון גל יורד לפי מה שהבנתי בגלל המזג אויר המתאים ואני רוצה להיות בקרנבל בברזיל שבפבר'..
ובסוכניות נסיעות רוצים שאני יגיד לאן אני מגיע ומאיפה אני יוצא.. ופה אני צריך את עזרתכם אם תוכלו לתת מדינות ספציפיות שמהם כדאי לי לטוס שיתאימו למסלול ואם תוכלו לתת הכוונה למסלול כללי שיתאים למזג אויר ולחודשים שאני מתכנן...

תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התשובה בגוף השאלה תגובה ל - 1 22/04/2008 00:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 290 הודעות עד כה
שלום אביחי
נדמה לי שכבר אמרת הכל בעצמך...
נחיתה בבואנוס איירס, ירידה דרומה לפטגוניה, הצפנה לברזיל לקרנבל ובילוי במדינה העצומה והמקסימה הזו עד לטיסה שלך בחדש מרץ.
אם השהייה בברזיל לאחר הקרנבל לתקופה ארוכה לא מוצאת חן בעיניך, אתה יכול כמובן לבחור (לפי העונה) לנסוע לארגנטינה, אורוגוואי, קולומביה, ונצואלה, סורינאם או אחת הגויאנות ולהמשיך לחיות טוב !
בעניין פטגוניה אני ממליץ לך על הספר "טרקים וטרמפים בפטגוניה" (ניתן להשיג ב"למטייל"), שיעזור לך בכל הנושא של הבנת ותכנון המסלול שלך, וכן במהלך הטיול עצמו. הספר ייתן לך את הידע והכלים לתכנון הטיול שלך באופן אישי המתאים במיוחד לך !
אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אלי.
להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תראה.. תגובה ל - 2 22/04/2008 00:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הלכתי לאיזה סוכנות נסיעות והיא הציעה לי להתחיל בבוגטה- במרכז קולומביה, אבל בהרצאה בלמטייל הבנתי שמקולוביה דרומה מומלץ לעבור רק בטיסה כי בגונלגלים שם יש חטיפות וצרות אחרות, ואז יוצא שאולי את בוגטה אני לא יאהב ואחרי קצת זמן כבר לטוס למטה..
אותה בחורה שהעבירה את ההרצאה הציעה להתחיל בבוליביה, אבל בדקתי קודם לגבי אתר שרשום בו מקומות ותקופות מומלצות ובולביה מתאימה יותר ממאי-אוקטובר...
על ארגנטינה פטגוניה צי'לה וברילוצ'ה היא דיברה הרבה ככה שנשמע שיש שם הרבה מה לראות ולעשות.. השאלה אם חודשיים לעשות מבואנוס לרדת דרך פטגוניה ולעלות דרך צי'לה (כל צד בחודש) זה מספיק? או קצר מידי, כדי להספיק לקרנבל בברזיל (אולי אתה יודע בדיוק מתי הוא בפבר'?) או שחשבתי להתחיל איפשהו בצפון להקלט ככה ולהעביר כחודשיים עד פבר' שם ובברזיל, ואז לרדת לכיוון בואנוס והמסלול שרשמתי עם פטגוניה..

מה דעתך?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. פרו> צ'ילה\ ארגנטינה> ברזיל תגובה ל - 1 22/04/2008 08:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2597 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

"מה שחושב לא מפסיק לשאול." (אלברט איינשטיין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. סדר בבלאגן תגובה ל - 4 23/04/2008 16:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 290 הודעות עד כה
אז ככה אביחי
תחילת נובמבר בהחלט מתקרב מאד לסוף העונה במדינות האנדיות, ואולי בהחלט תעדיף לוותר על זמן קצרצר באלה, ולהשקיע זמן רב יותר באזור אחד (ע"ע פטגוניה).
בכל מקום ואזור יש ה מ ו ן מה לראות ולעשות, ופטגוניה בהחלט שווה כל זמן שאתה מתכוון לטייל בה.
אם לאחר נחיתה בבואנוס איירס בנובמבר אתה יורד אל הדרום הרחוק לאושואייה והאזור, יהיו לך יותר משלושה חדשים לחבל הארץ הנהדר הזה, מפני שהקרנבל יוצא בסוף חדש פברואר !!
אם זה לא מספיק לך, עשה חושבים, אולי את הקרנבל תעשה בטיול הבא...
להתראות, יותם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. וואלה.. תגובה ל - 5 23/04/2008 17:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה.. חשבתי שהקרנבל בתחילת פבר'.. יש תאריך משוער של מתי הוא אמור להתחיל וכמה זמן זה בערך נמשך? וכמה זמן בערך כדאי להקציב לקרנבל??
זה באמת חוויה כמו שמספרים? או יותר מיתוס??

איך (ברזיל\בוליביה\פרו) מבחינת טיול\מזג אויר בפבר' מרץ אולי נמשיך לאפריל...
ולאיזה מהם עדיף ללכת בתחילת פבר'?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. וואלה וואלה תגובה ל - 6 24/04/2008 08:41 לתגובה קודמת
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2597 הודעות עד כה
עכשיו כשיש לי טיפה יותר זמן, הנה ההצעה שלי.
טוס לפרו. בקו החוף יש הרבה דברים לראות ואפשר לטייל שם כל השנה. אם מז"א יאפשר תוכל להגיע גם לקוסקו או בוליביה, אבל יכול להיות שלא. אם תרצה לשוב ולטייל עוד בפרו, תוכל לחזור ולדלג על המקומות בהם טיילת כבר.
משם תוכל להמשיך לרדת דרומה בצ'ילה באיזור האגמים והקררטרה תזגזג עד הקצה הדרומי, ולעלות חזרה לבואנוס איירס ודרך האיגואסו לקרנבל בברזיל.
למרות הידע הרב והטוב של יותם, אני לא חושב שהתמקדות באזור אחד היא צורת הטיול הכי טובה בתנאים שלך.
חג שמח
אלקנה

"מה שחושב לא מפסיק לשאול." (אלברט איינשטיין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה דחופה בבקשה
להודעה הבאה:טיסה ללימה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף