כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon5.gif  טיסה מקוסקו לאיי גלפגוס 22/04/2008 22:38 לתגובה הבאה
  איתי ז לא מחובר איתי ז  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אהלן, אני מגיע לקוסקו בסוף ליוני לשבועיים וקצת ומשם מתכנן להמשיך ל8 ימים לאיי גלפגוס, אני כרגע ממש לא מצליח למצוא את הידיים ואת הרגליים בנוגע לדרך הטובה ביותר (ועדיף גם זולה יחסית) להגיע מקוסקו לגלפגוס. מה שכן הצלחתי להבין זה שאני כנראה צריך להגיע בטיסה מקוסקו לקיטו ומשם עוד טיסה לאיים. אם יש עוד דרכים עדיפות אשמח מאוד לשמוע, כמו כן אם מישהו יכול להגיד לי סדרי גודל של מחירים וחברות אני גם אשמח לדעת בדקתי עכשיו בחברת התעופה הלאומית של פרו וזה יצא 600$. נראה לי קצת יקר. דבר אחרון הוא שאני צריך לסגור את הטיסות בימים הקרובים אז מאוד אשמח לעזרה. תודה רבה מראש, איתי. Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חתחתים. תגובה ל - 1 22/04/2008 23:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חתול-רובוט לא מחובר חתול-רובוט  משתמש פעיל 903 הודעות עד כה
מקוסקו אתה צריך לקחת טיסה פנימית ללימה, ומשם טיסה בינלאומית לקיטו או גוואיאקיל. משם תוכל לתפוס טיסה לאיים. אבל שים לב שלא קל למצוא סיור באיים עצמם, ועדיף להזמין אחד כבר באקוודור. אחרת, אתה עלול להיתקע כמה ימים על האיים היקרים, או להתפשר על ספינה פחות מוצלחת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חתחתים. תגובה ל - 2 23/04/2008 09:12 לתגובה קודמת
  איתי ז לא מחובר איתי ז  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
תודה רבה, הצלחתי למצוא בTACA טיסה בסביבות 490$ ו700$ הלוך חזור קוסקו קיטו. כרגע ממה שאני רואה שבוע בגלפגוס יעלה לי משהו כמו 2400$ (700 טיסה הלוך חזור לשם,400 טיסה לאיים,100 כניסה, 1200 שיט רמה יחסית מינימלית). קראתי את הדיונים השונים בפורום על זה שזה לא עלות מול תועלת וכל זה אבל אני פשוט לא יודע מה להחליט. להוציא 2400 דולר בשבוע אחד בדרום אמריקה נשמע לי פשוט מטורף על כל הראש. אשמח לעצות והתייחסויות.תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה ודעה
להודעה הבאה:אני חוזר לארגנטינה... סוף סוף!!!

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף