| 1. ירח דבש בארה"ב! |
23/04/2008 10:19  |
| |
berko31 |
22 הודעות עד כה |
|
|
אנחנו זוג צעיר ומתכננים טיול ירח דבש לארה"ב באוגוסט-ספטמבר הקרובים.
נכון לעכשיו התכנון הוא לשהות בניו יורק בתאריכים 25.8-6.9 (שבועיים) ואח"כ לעבור לשבוע בלאס ווגאס ושבוע בפלורידה לביקור בפארקים (סה"כ עד 18.9).
רצינו לקבל כמה עצות מהמנוסים שבכם
1. לגבי השהיה בניו יורק: יש לנו אפשרות לשהות במלון בניו ג'רזי ,
במרחק כרבע שעה נסיעה לניו יורק או ללון בדירות צ'לסמור בצ'לסי.
ההפרש בין 2 האפשרויות - 50$ - האם לדעתכם שווה להשקיע 50$
נוספים ליום בכדי ללון במרכז מנהטן ?
2. לגבי סדר הטיול - מבחינת התאריכים הנ"ל שצוינו, האם עדיף לנו
להתחיל בפלורידה ולסיים בווגאס או להיפך? האם זה משנה מבחינת
התקופה?
תודה מראש לכל העונים!
רויטל ורועי
|
|
|
|
| 2. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 1 |
23/04/2008 10:32   |
|
|
לגבי השהות בניו יורק - הנוחות של לינה במרכז העיר שווה הרבה כסף. השאלה היא אם אתם יכולים להרשות לעצמכם עוד 50 דולר ליום כפול מספר הלילות שתשנו שם. אני אשמח לדעת באיזה מלון מדובר בניו ג'רזי כדי להעריך כמה טרטור זה להגיע משם למנהטן - יש מקומות שנגישים ברכבות ויש באוטובוסים.
לגבי סדר הנסיעות - הייתי מציע בכלל לסיים בניו יורק. אם התאריכים שלכם קבועים, עדיף לדעתי לרדת לפלורידה מניו יורק, משם לטוס לווגאס ולחזור מווגאס לארץ. המעבר בין ניו יורק לפלורידה (כשלוש שעות טיסה) אינו דורש הסתגלות (חוץ מהלחות) ואזור הזמן לא משתנה. בטיסה מווגאס למזרח מפסידים או יום שלם או לילה.
|
|
|
|
| 3. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 2 |
23/04/2008 10:57   |
| |
berko31 |
22 הודעות עד כה |
|
|
תודה אופיר,
לגבי סדר הטיול, המחשבה הייתה להתחיל בניו יורק מכיוון שזו עונת הקיץ ורצינו "להתרחק" כמה שאפשר מהעומס של התקופה הזו בפארקים באורלנדו ואולי מעומס בווגאס.
השאלה היא מבחינת התקופה , האם עדיף לחכות עם פלורידה לסוף כדי להיות כמה שפחות בתקופת "שיא" בפארקים?
לגבי השהייה בניו יורק - יש באפשרותנו להשקיע 50$ נוספים ליום , השאלה היא עד כמה זה משנה מה גם שנשהה שם כ13 לילות כך שההפרש קצת משמעותי.
המלון בניו ג'רזי הוא של Super 8 Motel הממוקם ב:
2800 Columbia Avenue
495 East & Lincoln Tunnel Rd
North Bergen
לפי מה שהבנו יש במרחק 5 דקות הליכה ממנו אוטובוס ישיר לפורט אוט'וריתי בניו יורק.
|
|
|
|
| 4. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 3 |
23/04/2008 11:17   |
|
|
בווגאס ובאורלנדו עמוס כל השנה. שנת הלימודים בארה"ב מתחילה באמצע אוגוסט בכמה מדינות כך שבסוף אוגוסט יש קצת פחות לחץ.
לגבי מלון בניו ג'רזי - 13 יום X 50 דולר זה המון כסף. כאמור, הנוחות של קפיצה בסאבווי למלון לעומת אוטובוס שנוסע פעמיים בשעה ולוקח 15 דקות לכל כיוון שווה הרבה כסף - תחליטו בעצמכם כמה זה שווה לכם.
המלון שכתבת הוא מלון נחמד הממוקם קרוב מאד לעיר אבל באזור שאין בו הרבה מה לחפש (נגיד אתם רוצים לקנות משהו לאכול כשאתם במלון). הייתי מציע לכם לבדוק מחירים במלונות הבאים:
Best Western Hackensack - ממוקם קצת יותר רחוק מהעיר אבל במקום בטוח מאד במרחק של דקה הליכה מקניון ובו כמה מסעדות מעולות. יש ממנו במרחק הליכה קצרה אוטובוס ורכבת העירה.
Candlewood Suites Jersey City - מלון דירות עם מטבח בחדר. ממוקם בג'רזי סיטי המחוברת למנהטן ברכבת PATH - רכבת הנוסעת בתדירות גבוהה ומביאה למרכז מנהטן.
|
|
|
|
|
|
|
|
| 9. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 1 |
30/04/2008 23:19   |
| |
agatha1 |
1203 הודעות עד כה |
|
|
לתקופה שלכם, את וגאס הייתי משאירה לסוף הטיול. פחות חם. אלא אם החום לא מפריע לכם, אפשר להתחיל מוגאס ולטייל בסביבה, להמשיך לאורלנדו לקראת ספטמבר שאז באמת לא עמוס בה. גם אני הייתי בה בשעתו בספטמבר, ותורים לא היו אז. ולסיים בניו-יורק בחודש ספטמבר של תחילת הסתיו.
או, שהייתי מתחילה מניו-יורק, ממשיכה לאורלנדו, ומסיימת בוגאס.
אני הייתי בוחרת ללון במנהטן ולא בניו-ג'רסי. ההפרש הכספי הזה לא שווה את השהיה שם. לא כל כך בגלל זמן הנסיעה, אלא בגלל המיקום. לא משהו. תורידו מספר ימים מניו-יורק, ותשריינו אותם למקום אחר.
ניו-יורק, היא יקרה ביותר במסלול שלכם.
"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|