כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ירח דבש בארה"ב! 23/04/2008 10:19 לתגובה הבאה
  berko31 לא מחובר berko31  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
אנחנו זוג צעיר ומתכננים טיול ירח דבש לארה"ב באוגוסט-ספטמבר הקרובים.
נכון לעכשיו התכנון הוא לשהות בניו יורק בתאריכים 25.8-6.9 (שבועיים) ואח"כ לעבור לשבוע בלאס ווגאס ושבוע בפלורידה לביקור בפארקים (סה"כ עד 18.9).

רצינו לקבל כמה עצות מהמנוסים שבכם Smile

1. לגבי השהיה בניו יורק: יש לנו אפשרות לשהות במלון בניו ג'רזי ,
במרחק כרבע שעה נסיעה לניו יורק או ללון בדירות צ'לסמור בצ'לסי.
ההפרש בין 2 האפשרויות - 50$ - האם לדעתכם שווה להשקיע 50$
נוספים ליום בכדי ללון במרכז מנהטן ?

2. לגבי סדר הטיול - מבחינת התאריכים הנ"ל שצוינו, האם עדיף לנו
להתחיל בפלורידה ולסיים בווגאס או להיפך? האם זה משנה מבחינת
התקופה?

תודה מראש לכל העונים!
רויטל ורועי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 1 23/04/2008 10:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1809 הודעות עד כה
לגבי השהות בניו יורק - הנוחות של לינה במרכז העיר שווה הרבה כסף. השאלה היא אם אתם יכולים להרשות לעצמכם עוד 50 דולר ליום כפול מספר הלילות שתשנו שם. אני אשמח לדעת באיזה מלון מדובר בניו ג'רזי כדי להעריך כמה טרטור זה להגיע משם למנהטן - יש מקומות שנגישים ברכבות ויש באוטובוסים.

לגבי סדר הנסיעות - הייתי מציע בכלל לסיים בניו יורק. אם התאריכים שלכם קבועים, עדיף לדעתי לרדת לפלורידה מניו יורק, משם לטוס לווגאס ולחזור מווגאס לארץ. המעבר בין ניו יורק לפלורידה (כשלוש שעות טיסה) אינו דורש הסתגלות (חוץ מהלחות) ואזור הזמן לא משתנה. בטיסה מווגאס למזרח מפסידים או יום שלם או לילה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 2 23/04/2008 10:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה אופיר,

לגבי סדר הטיול, המחשבה הייתה להתחיל בניו יורק מכיוון שזו עונת הקיץ ורצינו "להתרחק" כמה שאפשר מהעומס של התקופה הזו בפארקים באורלנדו ואולי מעומס בווגאס.

השאלה היא מבחינת התקופה , האם עדיף לחכות עם פלורידה לסוף כדי להיות כמה שפחות בתקופת "שיא" בפארקים?

לגבי השהייה בניו יורק - יש באפשרותנו להשקיע 50$ נוספים ליום , השאלה היא עד כמה זה משנה Smile מה גם שנשהה שם כ13 לילות כך שההפרש קצת משמעותי.

המלון בניו ג'רזי הוא של Super 8 Motel הממוקם ב:
2800 Columbia Avenue
495 East & Lincoln Tunnel Rd
North Bergen

לפי מה שהבנו יש במרחק 5 דקות הליכה ממנו אוטובוס ישיר לפורט אוט'וריתי בניו יורק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 3 23/04/2008 11:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בווגאס ובאורלנדו עמוס כל השנה. שנת הלימודים בארה"ב מתחילה באמצע אוגוסט בכמה מדינות כך שבסוף אוגוסט יש קצת פחות לחץ.

לגבי מלון בניו ג'רזי - 13 יום X 50 דולר זה המון כסף. כאמור, הנוחות של קפיצה בסאבווי למלון לעומת אוטובוס שנוסע פעמיים בשעה ולוקח 15 דקות לכל כיוון שווה הרבה כסף - תחליטו בעצמכם כמה זה שווה לכם.

המלון שכתבת הוא מלון נחמד הממוקם קרוב מאד לעיר אבל באזור שאין בו הרבה מה לחפש (נגיד אתם רוצים לקנות משהו לאכול כשאתם במלון). הייתי מציע לכם לבדוק מחירים במלונות הבאים:
Best Western Hackensack - ממוקם קצת יותר רחוק מהעיר אבל במקום בטוח מאד במרחק של דקה הליכה מקניון ובו כמה מסעדות מעולות. יש ממנו במרחק הליכה קצרה אוטובוס ורכבת העירה.
Candlewood Suites Jersey City - מלון דירות עם מטבח בחדר. ממוקם בג'רזי סיטי המחוברת למנהטן ברכבת PATH - רכבת הנוסעת בתדירות גבוהה ומביאה למרכז מנהטן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 1 23/04/2008 12:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיגלית סיגלית לא מחובר סיגלית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 6468 הודעות עד כה
סדר הטיול שבחרתם נכון ומוצלח. עדיף להתחיל בניו יורק, שזולה יותר וצפופה פחות באוגוסט מאשר בספטמבר, לעבור ללאס וגאס (שכדאי להשקיע זמן, בפרט בסוף שבוע לטיול טבע ממנה)ולסיים באורלנדו. ככל שתדחו את הביקור באורלנדו לסוף, העומס ירד משמעותית. ספטמבר הוא החודש הכי חלש מבחינת מבקרים באורלנדו. יצא לי להיות שם מספר פעמים בספטמבר ובכל הפעמים בכלל לא היו תורים באף פארק!בנוסף אורלנדו הוא היעד המוצלח ביותר לשופינג.
לגבי המלון בניו יורק, אף מלון בניו ג'רסי אינו במרחק של 15 דקות נסיעה ממנהטן. זה רק בתאוריה. במציאות ייקח לכם לפחות חצי שעה (בתנאים אופטימליים) להגיע למרכז מנהטן מכל מקום שהוא בניו ג'רסי.
לדעתי שווה להשקיע 50 דולר ליום. כדאי לכם רק לשקול חלוקה שונה של משך השהות בכל יעד. 13 יום זה המון זמן בניו יורק היקרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 5 27/04/2008 18:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התגובות

בנוגע לאורלנדו יש איזור מסויים שבו עדיף לחפש מלון? מה בקשר למלונות מומלצים?

טיסות פנימיות- עדיף להזמין מעכשיו מהארץ או לחכות שנגיע לניו יורק ולהזמין משם

[עודכן ב:27 אפריל 2008 18:42:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 6 30/04/2008 11:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אפשר המלצה על אתרים מומלצים לחפש ולהזמין טיסות פנימיות בארצות הברית
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 7 30/04/2008 14:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תשווה מחירים ב http://www.kayak.com. תשתדל להזמין מחברות התעופה ישירות אם ניתן כדי לחסוך דמי טיפול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 1 30/04/2008 23:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 754 הודעות עד כה
לתקופה שלכם, את וגאס הייתי משאירה לסוף הטיול. פחות חם. אלא אם החום לא מפריע לכם, אפשר להתחיל מוגאס ולטייל בסביבה, להמשיך לאורלנדו לקראת ספטמבר שאז באמת לא עמוס בה. גם אני הייתי בה בשעתו בספטמבר, ותורים לא היו אז. ולסיים בניו-יורק בחודש ספטמבר של תחילת הסתיו.
או, שהייתי מתחילה מניו-יורק, ממשיכה לאורלנדו, ומסיימת בוגאס.

אני הייתי בוחרת ללון במנהטן ולא בניו-ג'רסי. ההפרש הכספי הזה לא שווה את השהיה שם. לא כל כך בגלל זמן הנסיעה, אלא בגלל המיקום. לא משהו. תורידו מספר ימים מניו-יורק, ותשריינו אותם למקום אחר.
ניו-יורק, היא יקרה ביותר במסלול שלכם.

"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 9 01/05/2008 10:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה
החלטנו בסוף להתחיל בכול מקרה בניו יורק (מטרת הטיול זה ניו יורק אז קשה לנו להתאפק...)אבל קיצרנו ל 10 לילות ואכן נישן במנהטן ומשם ווגאס ואורלנדו.

כרגע רק חסר לנו המלצות למלונות באורלנדו אם יש המלצות תרגישו חופשי אנחנו זוג אז לא מחפשים וילה

תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 10 01/05/2008 10:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בקשר לאורלנדו
אנחנו מתכננים 6 ימים במהלכם נהיה ב 4 פארקים
MGM
אולפני יוניברסל
island of adventure
אפקוט
ראיתי שאנשים לנים ב Kissimmee בגלל שזה קרוב לדיסני
האם זה קרוב לשאר הפארקים?
תודה מראש

[עודכן ב:01 מאי 2008 10:43:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 10 01/05/2008 21:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 754 הודעות עד כה
לגבי אורלנדו - אני מאמינה שיעזרו לכם פה יותר ממני. אני הייתי בשעתו, באחד המלונות מחוץ לresort.אך מידע מעודכן יותר יש בפורום.

בהחלט, השהיה במנהטן שווה כל סנט. אתם תחוו את העיר בצורה האופטימלית ביום ובלילה.

מצפות לכם חויות מגוונות ומרתקות לאורך כל המסלול.

"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 11 01/05/2008 23:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 754 הודעות עד כה
קיסמי קרובה (לא תמיד - תלוי איפה בקיסמי...) לפארקים של דיסני, שמבחינתכם זה אפקוט ו-MGM. הפארקים של יוניברסל קרובים לאינטרנשיונל דרייב, כך שבכל מקרה יהיו לכם גם נסיעות מעט יותר רחוקות.
לדעתי עדיף ללון באינטרנשיונל דרייב. זה רחוב עם הרבה אטרקציות קטנות, מסעדות, קניות וכו'. יש בו הרבה מאד בתי מלון (לא יכולה להמליץ - אנחנו ישנו בוילה).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. ירח דבש בארה"ב! תגובה ל - 13 06/05/2008 11:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בקשר לתחבורה
1. מ JFK למנהטן קראתי בטיפים שיש דוכנים של חברות הסעות מה המחירים של הסעה דרכם ומה המחיר של לתפוס מונית רגילה ?

2.טיסות פנימיות מניו יורק לווגאס כדאי להזמין מJFK או מניוארק? יש הבדל מבחינת נוחות ההגעה ומחיר ההסעה לשדה?

תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. למה פלורידה בשיא הקיץ? תגובה ל - 6 06/05/2008 16:39 לתגובה קודמת
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2448 הודעות עד כה
חם ולח בטירוף. בנוסף לכך סיכוי גבוה לגשם כל יום.
לא עדיף כבר פארקים קרירים יותר כמו: יוסמיטי, ילוסטון, גראנד-טייטון וגליישר פארק המדהים במערב מונטנה.
ואם בכל זאת אתם מתעקשים על הפארקים באורלנדו, רצוי ללון בעיירה קיסימי הסמוכה לפארקים של דיסני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול משולב ברוקיז הקנדיים ואולי ארה"ב
להודעה הבאה:שאלה בקשר למיאמי

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף