כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אהלן, עזרה לגבי כרטיסי חבר, 24/04/2008 02:42 לתגובה הבאה
  aviv90210 לא מחובר aviv90210  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
קודם כל בשעה טובה, סגרנו אני וחבר טיסה ב29 לחודש...
מתחילים בהונג קונג יומיים, ניו זילנד צפוני, יורדים לדרומי, אחר כך אוסטרליה ומקנחים בבנקוק.

בעודי בהתרגשות אני מנסה להשיג כמה שיותר מידע מחיפושים ומעבר על הודעות בפורום אך היה נושא אחד שכמה שקראתי עדיין לא הצלחתי להגיע לתשובה חד משמעית.
איזה כרטיס חברות כדאי להוציא ואיפה בדיוק ?
מכל מה שקראתי, הבנתי שיש כרטיס סטודנט של איסתא, כרטיס YHA, כרטיס BBH, והיה עוד כמה שבכלל גרמו לי ללכת לאיבוד.
השאלה היא מה כדאי להוציא והאם בארץ או שם ?
תודה לכולם...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אהלן, עזרה לגבי כרטיסי חבר, תגובה ל - 1 24/04/2008 06:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  liorgg2 לא מחובר liorgg2  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
אז ככה...
אני הייתי 5 חודשים בניו זילנד ואישית אני ממליץ לך לקנות את כרטיס הBBH.
זהו הכרטיס הפופולרי ביותר בקרב מטיילים בניו זילנד ובודדות מאוד האכסניות שלא תוכל להשתמש בכרטיס החבר הזה אצלם.

מחירו של הכרטיס בניו זילנד הוא 40 דולר פחות או יותר והוא כולל:
הכרטיס עצמו- מעבר היותו כרטיס חבר הוא גם כרטיס חיוג לארץ, כלומר, בתשלום של 40 דולר אתה מקבל גם זמן חיוג של 20 דולר, שזה יפה מאוד.
בעט קבלת הכרטיס אתה אמור לקבל ספרון קטן שבו מרוכזים כל האכסניות הBBH בניו זילנד (ויש מאות ). הספרון הוא מאוד מפורט והוא מחולק לאיזורים לדוגמא: אי צפוני, מחוז קורומנדל, עיר, רחוב וכן אלאה כמו כן הוא נותן גם מפה קטנה של האיזור בו נצמאת האכסניה( רדיוס של 50-100) כך שאתה נמצא כבר בעיר אתה יכול לכוון את עצמך ליעד.
עוד דבר אדיר בספר הוא שליד כל שם של אכסניה מופיע גם אחוזי דירוג של מטיילים קודמים של כל אכניס אז מניסיון אל תגיע לאכסניה שדירוגה הוא מחות מ-80%.
ויש להם גם אתר באינטרנט והוא WWW.BBH.CO.NZ

הכרטיס נותן לך הנחה של עד 10 דולר (רוב המקרים 5 דולר) ללילה באכסניה לבן אדם.

ובמידה ואתה מתכנן לקנות/לשכור רכב
עוד טיפ אחד שאני יכול לתת לך הוא זה שברגע שאתה מגיע לניו זילנד תיכנס לחנות הנקראת AA (זוהי חברה שמתעסקת בכל הנוגע לתחבורה כמו מ.מ.ס.י. של הארץ) ותקנה מנוי פשוט ל-3 חודשים שיתן לך 5 טיפולים חינם ויותר מזה גם יתן לך להשיג מפות של כל ניו זילנד בחינם!
כלומר לא מדובר במפה של אי צפוני אי דרומי. אלא מדובר במספר מפות של אי צפוני שמחולקת לאיזורים וערים פופולריות וכו כן גם באי הדרומי.
אפשר לעשות את המנוי גם בארץ דרך חברת מ.מ.ס.י. והוא עולה 150 ש"ח.
ואני זוכר שיש להם גם מבצע אם אתה מחזיק כרטיס אשראי של לאומי אז תקבל את המנוי כמעט בחינם,אך תברר זאת לפני

שיהיה בהצלחה ותעשה חיים!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. המלצה נוספת תגובה ל - 2 24/04/2008 08:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  aviad42 לא מחובר aviad42  משתמש בינוני 97 הודעות עד כה

מומלץ בחום להירשם לארגון ההיט, ולהתנסות בחווייה המדהימה של התארחות אצל הקיווים המקסימים, הן דרך הHIT והן דרך "חיבורים".

אני מצרף לינק מתוך האתר המפרט יותר בנושא:
http://www.lametayel.com/1001tips/tip.asp?id=12253&var_n ame=continent&var_id=8&cat=&referer=http://forum .lametayel.com/forum_threadt/frm_id-28/

תעשה חיים!

אביעד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. YHA תגובה ל - 2 24/04/2008 09:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
tally tally לא מחובר tally  משתמש פעיל 1926 הודעות עד כה
ממליצה מאוד לעשות כרטיס YHA שזה כמו כרטיס סטודנט ומעניק הנחות כמעט לכל אכסניה באוז (גם אם היא לא חברת YHA) וגם בתחבורה ציבורית ואטרקציות. במקרה הכי גרוע - בזבזת 30 ש"ח בארץ... טיפה בים אתה יודע... איך מוציאים אותו? באכסניית בני דן בת"א
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. טלי, תל אביבית שכמותך... תגובה ל - 4 24/04/2008 10:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
אני מצטרפת להמלצה המצוינת של טלי להוציא כרטיס YHA ורק מעוניינת לתקן שאת הכרטיס אפשר לרכוש בכל אכסניה של הרשת הזו בישראל, כך שאין צורך להגיע לת"א במיוחד, אם אתה לא תל אביבי.

עוד דבר, ההמלצה על המנוי ב-AA טובה רק במידה ואתה קונה רכב. אם אתה שוכר, לחברת ההשכרה כבר יש מנוי משלה ואתה לא צריך לשלם כסף על מנוי. זה עובד, יבואו לתקן לך את האוטו ואתה לא משלם. באמת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. טלי, תל אביבית שכמותך... תגובה ל - 5 24/04/2008 15:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  טליה לא מחובר טליה  משתמש מתחיל 36 הודעות עד כה
המחיר של כרטיס ה- bbh עלה בינואר האחרון ל- 45$. עדיין - מדובר בכרטיס משתלם לניו זילנד.
מצטרפת להמלצה על כרטיס YHA, בייחוד באוסטרליה. שווה לעשות אותו בארץ (עלות של 30 ש"ח לעומת 30$). את כרטיס ה- bbh ניתן לעשות בניו זילנד בכל אכסנייה ששייכת לרשת.
לגבי כרטיס סטודנט של איסתא - כמעט ולא מקבלים עימו הנחות. באוסטרליה נותנים בד"כ הנחות לסטודנטים מקומיים. במידה ויש לך כרטיס סטודנט של אחת האוניברסיטאות / מכללות בארץ, הוא יספיק למקומות שמעניקים הנחה לסטודנטים גם לא מאוסטרליה. לרוב - כרטיס YHA מסייע בקבלת הנחות.
כרטיס של ממסי - שווה בעיקר במידה ואתה מתכנן לרכוש רכב. גם אם לא, הכרטיס מקנה הנחה ברכישת ספרי מפות, ובקבלת מפות ומדריכים למקומות לינה בחינם בניו זילנד ובאוסטרליה. שווה להוציא בארץ, יחד עם רשיון בינלאומי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. חיכיתי שתגיבי! תגובה ל - 5 24/04/2008 20:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
tally tally לא מחובר tally  משתמש פעיל 1926 הודעות עד כה
לא זכרתי איך קוראים לרשת ומה הקישור שלה... מצויינת את!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. טוב נו, איך אני יכולה שלא? תגובה ל - 7 24/04/2008 21:43 לתגובה קודמת
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
חשבתי לפרסם את הלינק, אבל פירסמתי אותו כבר כל כך הרבה פעמים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מכירת רכב לחלקים
להודעה הבאה:אוסטרליה באוקטובר...בדילמה לגבי 3 איזורים.

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר