כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. זה זמן טוב בתחילת נובמבר לטוס לדרום ארגנטינה צילה? 24/04/2008 05:17 לתגובה הבאה
  L.B לא מחובר L.B  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
אני מתכנן בתחילת נובמבר לטוס לדרום אמריקה ל5 חודשים בערך והתיכנון לנחות בארגנטינה ואני יודע שבדצמבר מתחילה העונה של איזור פטגוניה והדרום האם אפשרי גם בתחילת נובמבר מבחינת מזג האויר לרדת לדרום?? או שמוקדם מדי ועדיף להתחיל במדינה אחרת פרו או בוליביה ואז לרדת דרומה??
ואם מתחילים בבואנוס איירס מה עושים בימים הראשונים מה כדאי מה ממומלץ איפה לישון איפה לטייל??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. זה זמן טוב בתחילת נובמבר לטוס לדרום ארגנטינה צילה? תגובה ל - 1 24/04/2008 18:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1494 הודעות עד כה
דבר ראשון זה אפשרי להדרים גם בנובמבר, אם כי חלק מהדרכים\טרקים עשויים להיות סגורים. ועשוי להיות קצת קר. הייתי ממליץ לך במקרה כזה לקחת טיסה ולהתחיל באושוויה כי באיזור ברילוצ'ה הרבה פעמים כל הטרקים סגורים עד אמצע דצמבר, אבל זה לא אומר כלום לגבי הטרקים דרומה יותר, ולגבי האטרקציות שלא כוללות לינה בשטח.

בכל מקרה, אתה יכול לנצל את הזמן הזה לטיול בצפון צ'ילה ארגנטינה, ולקראת אמצע דצמבר להתקדם דרומה.

לא בעיה למצוא מקום לישון בבואנוס, יש שם עשרות הוסטלים בשלל מחירים.
אני ממליץ לך לקרוא על העיר באתר פה, ובאחרים, לא חסר מידע על איפה אפשר לטייל.

שאלות? yacobi_l@yahoo.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. זמן סוכר תגובה ל - 1 24/04/2008 23:32 לתגובה קודמת
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 473 הודעות עד כה
אהלן
זמן מצוין לרדת אל הדרום הרחוק = אושואייה והאזור, וגם אנטארקטיקה אם מאד מתחשק.
בעונה זו הפארקים ממרכז פטגוניה וצפונה סגורים או סגורים חלקית ברובם, ולכן הבחירה באזורים של ארץ האש ודרום פטגוניה היא טבעית.
בואנוס איירס עיר ענקית ולא חסרות פעילויות והסתובבויות וכיוב'.
אני מציע לך לשלב שיעורי ספרדית בזמן השהות שלך בבואנוס איירס.
השפה תפתח לך חלונות ותסגור לך הרבה פינות.
בנוסף ממליץ לך לקרא את הספר "טרקים וטרמפים בפטגוניה" (ניתן להשיג ב"למטייל"), שיעזור לך בכל נושא ההבנה והתכנון של הטיול שלך, ובמהלך הטיול עצמו. הספר ייתן לך את הידע והכלים ליצירת מסלול המתאים במיוחד עבורך.

טיול מוצלח ולהתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס

[עודכן ב:27 אפריל 2008 09:55:] על ידי מנהל

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה דחופה
להודעה הבאה:מעבורות ב-Caretera Austral צ'ילה?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף