| 1. קאו לאק תאילנד |
24/04/2008 11:22  |
| mirda |
 |
|
|
|
האם למישהו ממומחי תאילנד יש מידע על קאו לאק וקאו סוק ?
האם מתאים גם למשפחות, כמה זמן נסיעה מפוקט, כמה נסיעה מהחוף לפארק קאו סוק? איך מטיילים בפארק, בקיצור כל מידע אמין והמלצות יתקבל בברכה.
|
|
|
|
| 2. קאו לאק תאילנד תגובה ל - 1 |
24/04/2008 12:38   |
| |
שושי |
2750 הודעות עד כה |
|
|
בדיוק לפני הצונאמי היה לנו תוכנית לאזור,כמובן שינינו כיוון,תאילנד,אבל בלי האיים הדרומים
קאו לאק היה חוף יפיפה,אבל היתה לא מזמן מישהי שחזרה משם וסיפרה שהחוף עוד לא שוקם,בחוף הזה היתה המכה הקשה ביותר
בקשר לשמורת טבע,היא סיפרה שהיה חלום ומאוד נהנו,זה בתוכנית לאתיד,שולחת לך לינק על המקום שהיא היתה
אם מגיעים רק לשם,כי אין טעם,עוד עם ילדים להגיע לחוף לא תקין
http://www.khaosok.net/index.html
שאלתי כאן בפורום איך מגיעים לשם,טיסה לקראבי,זה הכי קרוב,מהרסורט באים לקחת אותכם
מקווה שתהני ושתספרי איך היה,התרשמתי מאוד טוב מהמקום,לבטח הילדים יאהבו את המקום,ג'נגל,חיות,מיים,צמחייה עשירה
|
|
|
|
| 3. כמי שחזר מחופשה בקאו לק לפני 8 ימים... תגובה ל - 2 |
24/04/2008 15:41   |
| |
מרטין מבנגקוק |
5261 הודעות עד כה |
|
|
mirda שלום,
קאו לק הוא אזור מאוד יפה והחופים מדהימים ביופיים ולא ניתן לראות על החוף עצמו שהיה צונאמי.
היתרון של קאו לק, שבניגוד לפוקט ששם יש חוף ים, אח"כ טיילת, אח"כ כביש ואח"כ מלונות, הרי שבקאו לק הרסורטים נמצאים על חוף הים ממש ובמחיר טוב יחסית לרסורטים על הים כמו בקו פיפי למשל.
מצד שני, הרסורטים על החוף מרוחקים במרחק של רבע שעה עד 20 דקות הליכה מהרחוב הראשי בו נמצאים החנויות והמסעדות והישראלים, כידוע, רוצים 'ללכת להסתובב' אחרי ארוחת הערב ושהכל יהיה קרוב ובמרחק הליכה ולכן הליכה של 15 עד 20 דקות לרחוב הראשי ועוד 15-20 דקות חזרה לא תתאים להם.
מחירי הטיולים בקאו לק הם מאוד יקרים יחסית לפוקט וקו פיפי וזה ממש לא יתאים לישראלים... 
גם מחירי המסעדות יקרים יחסית לפוקט וקו פיפי וצריך לחפש את המסעדות הזולות יותר.
לקאו לק מגיעים בעיקר סקנדינבים, בריטים ואירופאים וראיתי שם בעיקר זוגות או משפחות עם ילדים קטנים מאוד (מתחת לגיל 5) אבל לא ראיתי שם ילדים גדולים יותר וזאת משום שקאו לק נחשבת למקום שקט.
לכן קאו לק תתאים מאוד לזוגות בירח דבש למשל שמחפשים רסורט מפנק והרבה שקט או למשפחות עם ילדים קטנים שרוצים להיות ברסורט רוב הזמן ואולי לצאת לטיול קטן של יום אחד באזור.
טוב... הגיע חבר והולכים לאכול ארוחת ערב - על קאו סוק בפעם אחרת.
טיול מהנה,
מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק
סוכן נסיעות בבנגקוק: מלונות, טיולים, מדריכים martin4travel@gmail.com
|
|
|
|
|
| 5. כמי שחזר מחופשה בקאו לק לפני 8 ימים... תגובה ל - 3 |
24/04/2008 18:05   |
| |
סבתא מטיילת |
262 הודעות עד כה |
|
|
שלום מרטין , לגבי קאו לאק - כשאתה מציין מאד יקר לישראלים, למה הכוונה? (דוגמאות מחירים?)
באילו תקופות של השנה מתאים לטייל באזור?
האם אתה מתכנן להגיע למפגש הפורום ?
|
|
|
|
|
|
|
| 9. האמת? כבר 7 שנים לא יצא לי לבקר בארץ... :) תגובה ל - 8 |
24/04/2008 21:43   |
| |
מרטין מבנגקוק |
5261 הודעות עד כה |
|
|
הודעה ללא תוכן
סוכן נסיעות בבנגקוק: מלונות, טיולים, מדריכים martin4travel@gmail.com
|
|
|
|
| 10. קאו לאק תאילנד תגובה ל - 7 |
24/04/2008 21:58   |
| |
שושי |
2750 הודעות עד כה |
|
|
|
היי דפנה,סליחה,אז לא זכרתי נכון,על כל מיקרה חושבת שיהיה לי בילתי אפשרי,סתס להכנס שם לים,הצונאמי היה בדצמבר ואנו הינו בהכנות,טסנו בפברואר,וכבר ידעתי מה אני הולכת להזמין והכל,ואחרי זה המראות האלה,והיתה שם אישה עם בגד ים שחור ובטלוויזיה ראו שוב ושוב איך הים לוקח אותה,וגם לי בגד ים שחור,ראיתי הרבה תמונות של המקום לפני,והיה מדהים,אבל להתרחץ בים הזה .....חזק מידי
אבל לשמורה על בטוח,טיול הבאה אני מגיעה,שמרתי את הלינק,כפי שראית
|
|
|
|
| 11. האמת? כבר 7 שנים לא יצא לי לבקר בארץ... :) תגובה ל - 9 |
25/04/2008 08:14   |
| |
סבתא מטיילת |
262 הודעות עד כה |
|
|