כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סיני - מחפשים המלצות למקומות שלווים ושווים 24/04/2008 13:32 לתגובה הבאה
  קיקוז'ירו לא מחובר קיקוז'ירו  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
שלום,

אחרי שהבנו שכנראה חופשה בארץ תהיה יקרה מדי (תודה לנטע נטע על התשובות), החלטנו לחזור לתוכנית המקורית של סיני. אני מעלה שוב את השאלות ששאלנו לפני כמה ימים ולא נענו -

אני מחפש המלצה למקום שקט ונעים שאוכל להעביר שם כמה ימים שלווים.

קראתי לא מעט המלצות בארכיון, אבל לא בטוח שהצלחתי למצוא את המקום שלי. לא מחפש בלאגן ומסיבות, לא אווירה "אותנטית" של חאפלות, לא ילדים בני 16 ולא סנוקר. בסך הכל רוצה שקט ורוח מהים ושיניחו לי לנפשי לקרוא, לכתוב ולבהות בהרים. אני לא תמים לחשוב שעוד יש חופים בתוליים באזור, אבל המלצות חמות שעונות על ההגדרות יתקבלו בברכה!

ואגב, איך נוסעים מהגבול לבד לחופים? האם נגזר לקחת מונית לבד? האם המוניות מחכות בכל מקרה להתמלא ומפזרות לאורך החוף?כמה אגב עולה בימינו נסיעה וכמה החושות? (פעם אחרונה שהייתי זה היה משהו כמו 10 לירות לאדם...).

תודה לעונים וחג שמח!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. סיני - מחפשים המלצות למקומות שלווים ושווים תגובה ל - 1 24/04/2008 20:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nimieshel לא מחובר nimieshel  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
חזרנולפני יומיים מסיני. נשמח לתת לך פרטים והמלצות.

סיני אפריל 2008 020.jpg סיני אפריל 2008 030.jpg
סיני אפריל 2008 020.jpg(גודל:19.75KB)סיני אפריל 2008 030.jpg(גודל:22.15KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סיני - מחפשים המלצות למקומות שלווים ושווים תגובה ל - 2 25/04/2008 00:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מחכה בשקיקה לשמוע...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אהלן נמרוד תוכל בבקשה לשתף את גולשי הפורום ... תגובה ל - 2 25/04/2008 09:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
davidlayba davidlayba לא מחובר davidlayba  משתמש פעיל 2281 הודעות עד כה
בהמלצות ובחוויות שלך מסיני ?

תודה מראש
דודו

מאוהב קשות ברומניה ( - :
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. icon11.gif  סיני - מחפשים המלצות למקומות שלווים ושווים תגובה ל - 1 25/04/2008 09:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Eddo לא מחובר Eddo  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
קבל המלצה חמה.
חוף פרדייס בביר סוויר, מטופח ונקי, חושות על המים (פשוטות) או מאובזרות יותר. מסעדה מגוונת עם דגים ישר מהים, מגלובה מצויינת גבינות קינוחים פירות ועוד. שלווה אופיינית והמחירים זולים יחסית.
צוות קורקטי ומתוקתק.
פרטים אצל מסעוד מנהל החוף סלקום(דובר עברית):052-5001622
או 054-4700583

אדו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. סיני - מחפשים המלצות למקומות שלווים ושווים תגובה ל - 1 25/04/2008 10:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היינו באסקייפ לנד. במחש. חוף שמנוהל ע"י בדואים (לא מצרים, לא סודנים) מה שהוסיף הרבה להרגשת הבטחון שלנו. מעבר לכך, חוף חולי, צריך קצת ללכת עד הריף וחייבים נעליים אם הולכים לשנרקל אבל עשינו שם שנורקלינג מדהים וראינו צב ים!.

החושה שלנו היה גדולה וכללה גם נרות ריחניים, כלי מיטה וכילה. במרפסת מזרונים, כריות וערסל.
האוכל היה מצוין, השירותים מבריקים במשך כל היום. האירוח בדואי לבבי אבל ממש לא מתעלק.
כל ההאקסטרות של סיני על חשבון הבית!!

היו ישראלים אבל לא יותר מדי (תודה לוט"ר) אז היתה לנו חופשה חלומית.

חוזרים לשם בשבועות.
סיני אפריל 2008 032.jpg סיני אפריל 2008 037.jpg
סיני אפריל 2008 032.jpg(גודל:20.87KB)סיני אפריל 2008 037.jpg(גודל:21.35KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. פרדייס תגובה ל - 5 25/04/2008 10:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אכן חוף משובח, היינו שם לפני שנתיים והיה ממש נעים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. סיני - מחפשים המלצות למקומות שלווים ושווים תגובה ל - 1 25/04/2008 17:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
http://www.youtube.com/watch?v=CFU8ddPKw84
הסרטון של פרדייס

אדו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. וואי וואי, חבר'ה, אתם מעוררי געגועים. תגובה ל - 6 25/04/2008 17:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נטע נטע לא מחובר נטע נטע - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 534 הודעות עד כה
תודה על המידע והתמונות, עושה חשק לתכנן את החופשה הבאה.
יש תמונה של צב-הים? Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. סיני - מחפשים המלצות למקומות שלווים ושווים תגובה ל - 6 25/04/2008 17:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איפה זה יוצא? לא מוכר לי שם החוף הזה...

יכול לתת קצת טיפים על מחירים כלליים בימינו? אגב, מישהו התנסה בלרדת לבד לסיני? איך מסתדרים עם המוניות? מחכים שהן יתמלאו או שצריך לשלם על נסיעה מיוחדת?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. סיני - מחפשים המלצות למקומות שלווים ושווים תגובה ל - 10 25/04/2008 20:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פרדייס נמצא כ-30 ק"מ מהגבול ברצועת חופים גדולה בשם ביר סוור.
מחירים כלליים יצא לי 730 לי"מ ל-8 ימים כולל האאאאכל, והתפנקתי כאילו אין מחר. נסעתי לבד וזה הולך ככה מעבר גבול 56 לי"מ ועוד מונית כ-50 לירות. חושה 10 לי"מ, ארוחה בשרית מלאה כ- 35 לי"מ, מגלובה 45, פילה דג בורי על הגריל 40.
1 לי"מ= 0.65 שקל. או במילים אחרות בלי כסף.

אדו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. סיני - מחפשים המלצות למקומות שלווים ושווים תגובה ל - 10 25/04/2008 20:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המחש נמצא בין ביר סוויר והראס. גם ביר סוויר וגם הראס מאוד פופולארים ולכן מאוד צפופים. המחש עדיין יותר פתוח עם הרבה חול רך ולבן והרבה הרבה שקט. זה בערך 40-45 ק"מ מהגבול.
המחירים - המחיר ללילה הוא 20-25 לי"מ ללילה. בגלל שחרבי, הבעלים של החוף כל כך שמח שבאנו למרות ההתראות ויתר לנו על התשלום. יצא לנו משהו כמו 80 ל"מ ליום לאדם שזה 65ש"ח!!!! אכלנו ארוחה גדולה כל ערב- - עוף בתנור עם תפוחי אדמה, מגלובה עם בשר, דגים וקלמארי בשמנת (כן כן). די התפרענו על האוכל ועדיין יצא זול.

מהחוף דאגו לנו למונית שחיכתה לנו בגבול. 40 לי"מ לאדם עד החוף. אותו כנ"ל בחזרה.

הכי חשוב, הרגשנו ממש מוגנים ומאובטחים - יש שמירה כל הזמן כולל ג'וני, הכלב המדהים של החוף, והרגשה כללית שכל ההתראות האלה הם בסב"כ כסת"ח של לוט"ר....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. וואי וואי, חבר'ה, אתם מעוררי געגועים. תגובה ל - 9 25/04/2008 21:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הלוואי! זאת היתה חוויה מדהימה, הצב פשוט שחה או יותר נכון ריחף מתחתינו. הלוואי שהיתה לי מצלמה באותו הרגע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. icon7.gif  תודה רבה ( - : תגובה ל - 6 27/04/2008 10:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
davidlayba davidlayba לא מחובר davidlayba  משתמש פעיל 2281 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

מאוהב קשות ברומניה ( - :
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. סיני - מחפשים המלצות למקומות שלווים ושווים תגובה ל - 12 27/04/2008 12:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם החופים האלה כל כך פופולאריים, זה רעיון טוב למחפשי השקט? הייתי שמח להמלצה על מקום שומם יחסית וחצי מבודד. וכן, אני מודע לזה שכבר אין חופים בתוליים ללא נפש חיה (וגם לא מחפש כזה), אבל בכל זאת צריך את השקט...

סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. סיני - מחפשים המלצות למקומות שלווים ושווים תגובה ל - 15 27/04/2008 22:07 לתגובה קודמת
כל חוף שתסע אליו עכשיו, אחרי פסח , יהיה ריק.
תהנה ונסיעה טובה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:www.paradisesinai.com
להודעה הבאה:איך מביאים 6 זוגות אופניים לרמת הגולן???