|
| 2. טיול בפארקים תגובה ל - 1 |
24/04/2008 17:38   |
|
|
ריאלי מאד ובמסגרת של 30-35 ימים תוכלו להספיק גם יותר משלושת הפארקים שציינת.
שלד ראשוני למסלול יהיה:
נחיתה בסולט לייק סיטי --> ילוסטון (וטיטון שסמוך לו) --> סולט לייק --> ציון ופארקים אחרים במדבר של יוטה ואריזונה --> וגאס --> יוסמיטי --> סיום בסן פרנסיסקו.
זה רק שלד ואפשר גם להוסיף ערים ונופים אחרים, כמו לוס אנג'לס, או נסיעה בכביש 1. או להגיע לדרום מזרח יוטה ואפילו לקולורדו.
|
|
|
|
|
| 4. טיול בפארקים תגובה ל - 3 |
25/04/2008 03:15  |
|
בפירוש לא לקנות רכב! במסגרת זמן כזו הדרך הזולה והנכונה לטייל היא לשכור רכב. אחרי שתסגרו את הטיסות תפנו לחברות השכרת הרכב בארץ ותשוו מחירים. לא סיפרתם בני כמה אתם. השכרת רכב מתחת לגיל 25 היא יקרה יותר. גם במקרה זה, זה עדיף על קניה. כדי שזה לא יבוא לכם בהפתעה, אני כבר אגלה לכם עכשיו שהשכרת רכב בסולט לייק והחזרה בסן-פרנסיסקו תעלה לכם בדמי החזר של 200-300$ (כלומר יקר יותר מאם תקחו ותחזירו את הרכב באותו המקום). לפי החשבון שלי, אם זה מתאים לכם למסלול, שווה לשלם את דמי ההחזר.
לגבי עלויות: אין לי נסיון בקמפינג. אם מדובר בטיול שהוא בעיקרו טיול טבע זה יכול לצאת מאד זול. אשתי ואני מטיילים לא מעט במערב, כאשר אנו מתבססים על מוטלים זולים (55-70$ בדר"כ), ולרוב קונים אוכל בסופר ומכינים בעצמנו (מסעדה פעם ב-3 ימים). החשבון שלי מראה 170-180$ ליום לשנינו. וזה כולל רכב, אוכל, לינה, דלק ואטרקציות. במקרה שלכם, קמפינג יוזיל את העסק, אבל כמובן שימים בהם תהיו בערים תרצו מלון ושם גם העלויות תהינה מעט גבוהות יותר. אם אתם מתחת לגיל 25, אז כמו שכתבתי, השכרת הרכב תהיה יקרה ב-20-25$ (כך אצל רוב החברות). כמובן הערכה זו לא כוללת מחירי טיסות וגם לא מתנות לאמא ולדודה
|
|
|
|