כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon7.gif  "המפלגה המאואיסטית בנפאל הודיעה כי המלוכה תבוטל". 24/04/2008 19:03 לתגובה הבאה
  נדב הרגיל לא מחובר נדב הרגיל  משתמש פעיל 2533 הודעות עד כה
מצרף קישור לכתבה באתר וואלה.

נדב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. "המפלגה המאואיסטית בנפאל הודיעה כי המלוכה תבוטל". תגובה ל - 1 25/04/2008 14:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוני לא מחובר רוני  משתמש פעיל 426 הודעות עד כה
מה זה עסק שלנו ?. מישהו כאן מועמד להיות מלך שם?
הגיע הזמן שמישהו ינער את המדינה העניה והמסכנה הזאת.
מצד שני שאני שומע מאואיסטים וזוכר מה המטורפים עשו בקמבודיה וקודם לכן איך הרסו את סין. אני חושש!
מאו היה רודן מחליא, שהרס את סין, הרג מליונים, נרקיסיסט, כמו רוב הרודנים בעולם, ראה רק את עצמו ,ולא את טובת האוכלוסיה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. icon7.gif  שיבחרו במי שהם רוצים. תגובה ל - 2 25/04/2008 17:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נדב הרגיל לא מחובר נדב הרגיל  משתמש פעיל 2533 הודעות עד כה
אם זה עסק שלנו? זה לא עסק שלנו. מישהו אמר שזה עסק שלנו?
זה פורום מזרח רחוק/אסיה, ואני מעלה את הקישור הזה, כמו קישורים אחרים, על מנת שאנשים יקראו חומר שמדובר עליו כאן הרבה ושהוא רלוונטי לפורום.
אם זה עסק שלנו? בטח שלא, אבל זה בטוח יעניין אותנו.
ואני חושב שהתבלבלת מהסמיילי שאני מצרף לכל הודעה. הסמיילי שצירפתי הוא לכל הודעה, ולא הוסף כדי להביע דעה כלשהי על מצבה הפנימי של נפאל.
אבל אם כבר דעתי, אז לעניות דעתי זה נשמע לא טוב. אומנם הם (המאואיסטים) רוצים דמוקרטיה, אבל ההיסטוריה הוכיחה שקומוניזם קשור לעיתים קרובות מידי ברודניות ומשטר לא יציב ומושחת.
אם זה ישפיע על התיירות בנפאל? אני מאמין שלא ומקווה שהשקט ישמר. Smile

נדב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שיבחרו במי שהם רוצים. תגובה ל - 3 25/04/2008 19:15 לתגובה קודמת
פנינה מרקו פנינה מרקו לא מחובר פנינה מרקו  משתמש פעיל 2835 הודעות עד כה
בזמנו הכניסו את המאואיסטים לממשלה בנפאל כדי שיהיה שקט ואכן השיגו את השקט שנפאל היתה זקוקה לו, אבל המלוכה שם מזמן פשטה את הרגל וצריכה להעלם. המלך אימפוטנט, לא עושה שום דבר בשביל ארצו והסטטוס קוו שהיה עד עכשיו בנפאל רק הקפיא מצב של אי עשייה לאורך כמה שנים. בואו נקווה שעכשיו הדברים יזוזו שם ואפשר יהיה להסתובב ברחובות קטמנדו ללא ביוב זורם מתחת לרגליך, וזו רק דוגמא קטנה לאוזלת היד של הממשלה (ואני לא מדברת על איזור הטאמל, שם הכל מסודר בשביל התיירים)

הפנייה לסיפור מסעותי בהודו: www.notes.co.il/pnina www.india-4us.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דרום הודו באוגוסט-ספטמבר ???
להודעה הבאה:מי טס בתאילנד בוף אוגוסט-ספטמבר

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף