כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נפאל בספטמבר,אפשר לטייל או לוותר??אנשים שהיו יעזרו 24/04/2008 21:14 לתגובה הבאה
  gil99999 לא מחובר gil99999  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
שלום רציתי לדעת אם אין לי כל כך אפשרויות ואצטרך לטייל בנפאל בספטמבר וגם חצי מאוקטובר כלומר סך הכל חודש וחצי כי זאת האפשרות שלי,האם זה בסדר ולא אתאכזב?.הבנתי שבספטמבר יש בממוצע 12 ימים גשומים,זה יהרוס לי את הטיול או הטרק..או ממש לדעתכם לוותר על נפאל?..
אם אפשר לדעת מאנשים שהיו שם בספטמבר או אנשים שיודעים בבקשה!
תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נפאל בספטמבר,אפשר לטייל או לוותר??אנשים שהיו יעזרו תגובה ל - 1 25/04/2008 13:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיימון מישראל סיימון מישראל מחובר סיימון מישראל  משתמש פעיל 3506 הודעות עד כה
עונת המונסון בנפאל אמורה לחלוף לקראת סוף ספטמבר . מתי בדיוק ? אין איש יודע . אבל אם תישמרי את חלק הטרקים לקראת סוף ספטמבר ועד לקראת סוף הטיול שלך אני מאמין שתוכלו להנות מאוד בטיול .

מה בתוכניית הטיול שלכם ולכמה זמן הנסיעה מתוכננת ?

שבת שלום וחג שמח .
39.jpg 41.jpg
39.jpg(גודל:44.17KB)41.jpg(גודל:42.57KB)

תמונה אחת שווה אלף מילים . בקרו באתר שלי :www.onerupee.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נפאל בספטמבר,אפשר לטייל או לוותר??אנשים שהיו יעזרו תגובה ל - 2 26/04/2008 02:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
התיכנון הוא לטייל עד סביבות אמצע או קצת יותר באוקטובר,מה לדעתך כדאי לעשות קודם בספטמבר מבחינת האטרקציות כדי להיות פחות ניזוקים מהמונוסונים שאולי ירדו?....טיוליים יומיים בקטמנדו אני מניח..מה מבחינת טרק האגמים או משהו בסיגנון שהוא טרק די קצר או לגבי רפטינג?..האם בספטמבר אפשרי לדעתך לעשות את זה וגם להנות?...אשמח לתשובות והצעות
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. נפאל בספטמבר,אפשר לטייל או לוותר??אנשים שהיו יעזרו תגובה ל - 3 26/04/2008 11:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיימון מישראל סיימון מישראל מחובר סיימון מישראל  משתמש פעיל 3506 הודעות עד כה
צר לי לאכזב אך גשמיי המונסון משפיעים גם על טרק האגמים . אבל יהיה יותר חכם ונכון להגיע ולראות/לקוות למז"א יחסית טוב . גם הראפטינג יכול להיות בעייתי בגלל זרימה חזקה בנהרות בעקבות גשמיי המונסון . אבל שוב , צריך להגיע ולראות מה המצב .

האפשרויות שיש הם בהחלט טיול של כמה ימים בקטמנדו וסביבתה , טיול בפוקרה וסביבתה וכו' .

אני מאחל לך בהצלחה עם מז"א וטיול כייפי .

תמונה אחת שווה אלף מילים . בקרו באתר שלי :www.onerupee.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יש כאן מישהו שהצליח לעשות טרק בספטמבר? תגובה ל - 4 27/04/2008 01:38 לתגובה קודמת
יש כאן מישהו שהצליח לעשות טרק בספטמבר?
בבקשה תגידו אם כן כי אמרו לי סך הכל שיש מזג אוויר סביר בתקופה הזאת בנפאל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה לגבי תאילנד....
להודעה הבאה:יש מצב שאני רק חולמת?

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה