כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אשמח לייעוץ בנוגע ללינה והתמצאות במקסיקו סיטי 25/04/2008 03:41 לתגובה הבאה
  ZiMZiM לא מחובר ZiMZiM  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
שלום,

אחרי נבירה ברשת של כמה שעות, עדיין לא הצלחתי לגבש החלטה ואשמח לעצה.

אני נוחת לבד במקסיקו ב-29/4 (מארה"ב) בסביבות 22:00. אני רוצה לוודא שיש לי מקום לינה לפני שאני נוחת, כדי שאני לא אחפש את עצמי מסתובב סתם בעיר שאין לי מושג מה הולך בה. מה גם שאין לי ידע בספרדית שיכול היה להקל.

זו בעצם נקודת ההתחלה הראשונה של הטיול שלי ואני לא רוצה לקבל חוויה רעה מדי כבר בהתחלה. לא מצאתי עדיין המלצה למלון/הוסטל/מוטל במקסיקו סיטי. הבנתי שהבית של המטיילים הישראלים נסגר ואינו פעיל בתקופה הזו. האם רצוי שאצור קשר עם חב"ד להתחלה? או שאולי ישנה אפשרות להגיע להוסטל סביר (לא מחפש לחסוך כרגע) שאני אוכל לשהות בו יום יומיים להתאקלמות ואולי למצוא פרטנר לשם ולהמשך..

אשמח לכל עצה (מהנחיתה ועד ההגעה להוסטל - חברת מוניות חוקית, וכו'), קראתי ברוב האתרים אבל לא הצלחתי לגבש משהו מובן בשבילי מכולם.

תודה מראש, סופ"ש נעים וחג שמח.

עמרי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אשמח לייעוץ בנוגע ללינה והתמצאות במקסיקו סיטי תגובה ל - 1 25/04/2008 17:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אייל ה. לא מחובר אייל ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 3310 הודעות עד כה
שלום רב,
האם במסגרת חיפושייך עברת דרך מדור 1001 טיפים? אם לא, ישנן שם המלצות רבות על מלונות במקסיקו סיטי. לא לכולם יש קישור לאתר בית, אולם חיפוש קצר במנוע חיפוש יוביל אותך למייל במקרה הטוב או/ו לטלפון (במקרה הפחות נוח). צור קשר ואזמן מקום מראש. בקש כתובת מדוייקת, העתק אותה לדף נייר ואותה תמסור לנהג המונית בשדה התעופה. חשוב מאד ליידע את המלון את שעת הנחיתה שלך ואת השעה המשוערת בה תגיע למלון (אני מעריך בכשעתיים לאחר שעת הנחיתה) כך שיחכה לך חדר. אני לא הייתי חוסך במקרה זה, והולך על מלון מעט יקר יותר אולם אחד שיבטיח לך מיטה מסודרת בשעה 00:00.

לנוחיותך קישור למדור 1001 טיפים/מקסיקו סיטי/מקומות לינה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אשמח לייעוץ בנוגע ללינה והתמצאות במקסיקו סיטי תגובה ל - 2 25/04/2008 21:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ZiMZiM לא מחובר ZiMZiM  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
קודם כל, תודה על התגובה.

דבר שני, עפתי על מדור 1001 טיפים. יום וחצי אני רץ על זה בודק, מגגל ועדיין לא הגעתי להחלטה.

רק כדי לקבל מעט פרופורציות מה נחשב ל"יקר" (אני יודע שזה יחסי, אבל באופן כללי לכלל האנשים מה נחשב כיקר..)?
ובנוגע לחדרים, האם כדי להתמקד בחדר לבד לפחות להתחלה. או לחדר משותף.. ובכלל מה הכוונה לחדר משותף - סתם נכנסים לחדר שיש בו כבר אנשים עם מיטות קומותיים ? =) כולי אין לי מושג בדברים האלה...

תודה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אשמח לייעוץ בנוגע ללינה והתמצאות במקסיקו סיטי תגובה ל - 3 27/04/2008 03:11 לתגובה קודמת
  RosYaniv לא מחובר RosYaniv  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
hi there
we landed in mexico city on last sunday night, and we were in the same problem (beit ha metayel & ha bait shel ofer are close, landing at midnight and no place to contact)
we got recommendations for Casa de los Amigos, so we took a cab from the airport (take only cabs from the dalpak in the airport, where they give you a ticket to bring to the taxi driver!!) and we arrived to the Casa, but it was already closed (we couldn't reach them in time), so we asked the driver to take us to a close hotel (Hotel Reforma or something like that) which cost us $50 for 2 ($45 for single room), but it was only for the first night.
the day after we went to Casa de los amigos and we're still here, for all the shehut in mexico city. very nice place, nice people & good staff, $10 for a night in the mail dorms and $15 for your own room, and $2 for breakfast if you're interested.
so this is my recommendation. i think you'll like it too.

enjoy!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול ביולי ואוגוסט
להודעה הבאה:קוסטה ריקה איך להגיע וטיסות פנימיות