כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מסלול במערב - עזרה במסלול שלדי 25/04/2008 10:33 לתגובה הבאה
  zehobizem לא מחובר zehobizem  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
אני ובת זוגתי מתכננים טיול למערב ארה"ב לאחר עבודה של כשלושה חודשים במחנה קיץ.

הדבר המתוכנן היחידי הוא תאריך היציאה: 17.8 (נחיתה בסאן פרנסיסקו ב18.Cool
לאחר מכן נסיעה על כביש מס' 1 ללוס אנג'לס.

בחזרה אנחנו עולים על טיסה בוקר ב 4.9 לכיוון ניו יורק.
האם תוכלו לעזור לי בתכנון מסלול שלדי הכולל את כל אתרי החובה באיזור קליפורניה והסביבה.

אנחנו מוגבלים בכסף וכן בני פחות מ 25 (יומולדת 25 שבוע לאחר הטיול...) ועל כן במקומות שאפשרי להסתדר בלי אוטו נוותר עליו, הלינה מתוכננת למוטלים או מלונות זולים במיוחד.

מעניין אותנו לראות גם נופים למניהם - בכביש מס' 1 כמובן וכן את הקניונים ציון וברייס, אך לא אם זה מצריך יום נוסף של השכרת רכב.
נרצה גם להגיע לחופים של מליבו ולטייל בנחת.

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בתכנון המסלול השלדי לטיול שלנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מסלול במערב - עזרה במסלול שלדי תגובה ל - 1 25/04/2008 23:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2252 הודעות עד כה
ב-4.9 מאיפה יוצאת הטיסה שלכם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מסלול במערב - עזרה במסלול שלדי תגובה ל - 2 26/04/2008 12:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מהיכן שיהיה הכי נוח. לא הזמנו טיסה פנימית עדיין
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מסלול במערב - עזרה במסלול שלדי תגובה ל - 3 26/04/2008 19:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2252 הודעות עד כה
אם ככה, יש לכם 16-17 יום. טוסו לניו-יורק מוגאס - זה יהיה הכי פשוט מבחינת ארגון הטיול.

הנה שלד המסלול, כפי שהוא הומלץ כאן בפורום פעמים רבות. כתבתי בסגוריים המלצה למשך שהייה, שזה עניין אינדבידואלי, ואתם מוזמנים ללמוד את החומר ולהחליט מה טוב לכם:
ס"פ (2-3 ימים)
יוסמיטי (2-3 ימים)
מונטריי וכביש 1 (3 ימים)
ל"א (?)
וגאס (?)
ציון וברייס (2-3 ימים)

אלה כמובן לא כל אתרי החובה - אבל זה טיול יפה ומתאים למסגרת הזמן. בהתאם להקצאת הזמן בערים, אפשר יהיה אולי להוסיף אתרים אחרים כמו פארק סקויה.

יכול להיות שתעדיפו לבקר בציון וברייס לפני וגאס כדי להחזיר את הרכב בוגאס (לא הייתי בוגאס, אבל ממה שהבנתי אפשר להסתדר שם בסטריפ ללא רכב, ואתם מוזמנים לודא את הנושא עם אחרים).

למרות העלות הגבוהה יחסית של השכרת רכב לצעירים, לא הייתי משנה את המסלול בגלל זה. המקומות היחידים שבהם אפשר בלי רכב זה בערים מסוימות, אבל שם הלינה והמחייה והאטרקציות יקרים יותר - ככה שיום בעיר בלי רכב, לא בהכרח יותר זול מיום מחוץ לעיר עם רכב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מסלול במערב - עזרה במסלול שלדי תגובה ל - 4 27/04/2008 08:29 לתגובה קודמת
המון תודה,
נלמד את החומר ונחזור עם שאלות נוספות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ניו יורק-
להודעה הבאה:אשמח להמלצות על עיירות כמו שרואים בסדרות אמריקאיות

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן