|
| 2. מזג אויר בתאילנד במאי תגובה ל - 1 |
25/04/2008 13:25   |
|
|
חם אש! כבשן! באילת היית לוקחת חולצות ארוכות בקיץ???
גשמי מונסון עלולים להיות אבל הטמפרטורה אינה יורדת.
|
|
|
|
| 3. מזג אויר בתאילנד במאי תגובה ל - 2 |
28/04/2008 11:18   |
|
|
אהלן,
אני ממש לא מסכים עם המגיב הקודם איתן שכתב :"חם, אש, כבשן"
ראשית טסתי כבר פעמיים בתקופה הזאת לתאילנד ומזג האוויר הוא ממש כיפי (בסביבות 30 מעלות שזה כלום לעומת תקופות של 40 ויותר).
שנית תיכנסי לאתרי מזג אוויר ותראי שכעת מזג האוויר הוא בסביבות ה-30 מעלות (וזה לא משתנה הרבה במאי)
שלישית אני נוסע ב-5 למאי לתאילנד (זו פעם שמינית למדינה זו והייתי בכל העונות, אין שום בעייה עם עונה זו)
לסיום- בתאילנד תמיד חם- עובדה, תמיד לח מאוד- עובדה אולם שלושים מעלות בממוצע זה לא ממש ממש נורא ויש לקחת בחשבון שמה שהישראלים קוראים "העונה הגשומה" בתקופה זו זה בערך פעם או פעמיים ביום חצי שעה של גשם שיורד בד"כ (אני לא מתחייב) בלילה.
אבל...יכול להיות שפתאום יהיה שבוע שלם גשם ללא הפסקה, אולם זה ממש נדיר בתקופה זו.
אז להשתמע ואולי, להתראות בתאילנד
תיהני
|
|
|
|
|
| 5. שכחתם דבר אחד...... תגובה ל - 4 |
29/04/2008 08:30   |
| |
פרגיון צ'יאנג מאי |
262 הודעות עד כה |
|
|
תאילנד זאת מדינה גדולה,ומזג אוויר של הצפון זה לא כמו הדרום,
בכל אופו,
אני שמח לבשר רשמית שבכל הנוגע לצפון תאילנד(אזור צ'אנג מאי) הכבשן והחום הגדול(שבאמת היה השנה)נגמרו,עברו,טפו טפו טפו!
בשבוע האחרון כבר ירד שלוש פעמים גשם,אמנם לא קר,אבל בהחלט נעים בעיקר בלילות,אתמול אגב ירד גשם ממש חזק לפחות שעתיים בלי הפסקה,ויחד עם זה ירדה הטמפרטורה ואפשר היה להגיד שמתחיל טיפ טיפה להיות קריר בלילות.
 |
| DSC05865.JPG(גודל:26.74KB) |
|
|
|
|
|
|
| 8. תקשיבי.... תגובה ל - 6 |
29/04/2008 23:54   |
| |
orrg7 |
60 הודעות עד כה |
|
|
דבר ראשון תקראי קצת על המונסונים באתר אני בטוח שזה יענה לך על מספר שאלות...
אני טס כמה ימים לפניך, וממה שאני קראתי כאן, זאת תקופה שמתחילים קצת מונסונים, אבללללל..... מונסון יכול להיות גשם של שעה-שעתיים ביום, יכול להיות גם כל היום, כשהטמפרטורות נשארות אותו דבר, כך שלפעמים זה אפילו נחמד שיורד קצת גשם לרענן!... חוצמזה זה לא תקופה שיש כלללל הזמן מונסונים אז לא נורא במקרה הכי גרוע זה ידפוק כמה שעות או יום, אבל זה לא קורה כרגע כל יום.
קיצור, סעי, תהני ו....ניפגש שם אני טס ב4.5
|
|
|
|
| 9. תקשיבי.... תגובה ל - 8 |
30/04/2008 06:12  |
| |
asafamg |
182 הודעות עד כה |
|
|