| 1. עזרה בתכנון מסלול + עלויות- מזרח אפריקה |
25/04/2008 14:22  |
| |
mayangilboa |
19 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם!
חזרתי עכשיו אחרי חודש התנדבות באתיופיה, אני רק שבוע בארץ וכבר אני משתוקקת לחזור לאתיופיה ולאפריקה בכלל.
למזלי בפברואר שנה הבאה אוכל לצאת לטיול של כ3-4 חודשים עם בעלי לעתיד, ולמרות שעד עכשיו תכננו לטייל במזרח או בדרום אמריקה החלטתי לשקול ולראות אם לפחות תקציבית אנחנו נוכל לטייל במזרח אפיקה במקום.
שנינו כבר לא בשלב של טיול אחרי צבא והעובדה שאפריקה לא מלאה בישראלים משוחררים טריים גורמת לכל העניין להיראות מפתה אפילו יותר, יש לי מספר שאלות:
1. האם זוג כמונו שלא עשה טיול גדול של אחרי צבא, וסה"כ לא כל-כך מיומן בטרקים וטיולים (אנחנו מאוד אוהבים לטייל בארץ ) יוכל להסתדר באפריקה? זאת אומרת האם הייתם ממליצים על ארץ נוחה יותר לטיול לתרמילאים מתחילים כמונו?
2. האם יש לכם מסלול מומלץ שישלב את אתיופיה, אוגנדה, טנזניה- זנזיבר ב3-4 חודשים החל מפברואר ועד מאי-יוני? אני חושבת שאפשר לומר שהיינו מעונינים לעשות ספארי (לפחות אחד) וטראקים וגם לשלב מעט זמן של מנוחה.
3. כמה הייתם צופים שיעלה טיול כזה? אני חשבתי להוציא בערך 20000 ש"ח לשנינו. האם זה ריאלי? האם ניתן לטייל עם תקציב כזה בלי לוותר על יותר מדי אטרקציות?
המון תודה מראש לכל העונים
מעין
|
|
|
|
|
| 3. עזרה בתכנון מסלול + עלויות- מזרח אפריקה תגובה ל - 2 |
28/04/2008 07:20   |
| |
mayangilboa |
19 הודעות עד כה |
|
|
המון תודה על התשובה המפורטת!!
כמה שאלות קטנות:
1. 1000 דולר לכרטיס טיסה כולל טיסות פנים או רק מהארץ?
2. האם ניתן לטייל עכשיו בקניה או שהמצב הביטחוני שם בעייתי מדי?
3. לא ציינת את הקילימנג'רו - הוא לא מומלץ למטייילים מתחילים?
תודה רבה!
|
|
|
|
|
|
| 6. עזרה בתכנון מסלול + עלויות- מזרח אפריקה תגובה ל - 5 |
11/05/2008 11:41  |
| גיל ח - צוות למטייל ברשת |
 |
|
|
|
טרם ביקרתי באתיופיה, אבל שאר המדינות שציינת יקבלו אתכם בברכה, למרות חוסר הניסיון התרמילאי. מבחינת טיולים מאורגנים, תמיד אפשר למצוא תנאי מחייה ברמה טובה, אבל החיסרון הוא שלמרות שמדובר באפריקה, המחירים לא נמוכים במיוחד. ככל שתעשו יותר טיולי ספארי למיניהם עלות הטיול תתייקר, ובכל מקרה הייתי מכפיל את הסכום שהקצבתם אם מדובר ב-4 חודשים.
קלימנג'רו, הר קניה, הר אלגון, כולם שווים ביקור (ודורשים גם כושר). טיול בקלימנג'רו הוא היקר מבין השלושה.
טיול נעים
|
|
|
|