|
|
|
|
| 5. קניונים במערב ארה"ב תגובה ל - 4 |
25/04/2008 15:11   |
| |
דודו מרמת גן |
3991 הודעות עד כה |
|
|
בכל זאת רצוי שתפרטו תאריכים (אם זה לא סודי ), כדי שלא לתת לכם מסלול שיכלול נסיעה בשבת.
כל פרט שיעזור לעוזרים לעזור לכם.
נחיתה תאריך ואפילו שעה
וגם המראה תאריך ושעה.
במסגרת זמן כזאת מצומצמת כדאי לתכנן הכל כמה שיותר מדוייק.
|
|
|
|
|
| 7. קניונים במערב ארה"ב תגובה ל - 1 |
25/04/2008 18:58   |
| |
galihi |
10 הודעות עד כה |
|
|
שלום,
אני טיילתי במערב ארה"ב לפני כשש שנים, הייתי שם חודש וחצי, וממה שציינתם לא הייתי מוותרת בשום אופן על אף אחד מהפארקים שאתם מתכננים לראות, על אחת כמה וכמה אם אתם יותר בעניין טבע ופחות בקטע של הסתובבות בעיר. הצעתי לכם- לוותר בכלל על היומיים בלוס אנג'לס (עיר שאין מה לראות בה, מזוהמת ואפרורית לטעמי) וללכת לכל ארבעת הפארקים שציינתם.
באגם פאוול יש נוף מיוחד ומפורץ כזה שחבל לא לראות, מים בצבע תכלת, אני אישית גם עשיתי בו חתירה בקייאק, ממש חוויה!
פארק זאיון הוא הפארק שהכי אהבתי בטיול שלי!! פשוט מהמם, אסור אסור אסור לפספס אותו, הוא באמת יפיפה!יש מסלולים בנהר העצום שזורם שם, טיפוס על ההרים מסביב לנקודות תצפית עוצרות נשימה, מפלונים בצידי הדרך...
הברייס קניון מאוד מיוחד בגלל הסלעים המיוחדים והאדומים שבו והתצורות המרשימות שנוצרו שם, זה מרגיש ממש כאילו נמצאים על כוכב אחר... אפשר גם לעשות בו מסלולים קצרים של יום אחד וגם לעשות ממש טרקים ביערות.
והיוסמיטי... מפלי מים, נהר, אגמים... גושי סלעים ענקיים אני ראיתי שם דובים, נמר הרים אחד, ועוד מגוון די גדול של בע"ח. המון מים, תצורות נוף יפיפיות, הטבע בהתגלמותו.
ממש אין אף אחד מהמקומות האלה שאני יכולה להגיד לכם- "אפשר לוותר"
מקווה שעזרתי ולא בלבלתי עוד יותר
תהנו
 |
 |
| ברייס קניון(גודל:6.18KB) | זאיון פארק(גודל:5.02KB) |
|
|
|
|
| 8. קניונים במערב ארה"ב תגובה ל - 6 |
26/04/2008 12:54   |
| |
דודו מרמת גן |
3991 הודעות עד כה |
|
|
מצורפת הצעה למסלול + אפשרות נוספת, בהתחשב בכל האילוצים שהזכרת, כולל שאתם לא נוסעים בשבת.
קח בחשבון של 4 יולי חייבים להזדרז (לא יודע אם כבר לא מאוחר) ולהזמין מקומות לינה.
 |
| הצעה למסלולים.jpg(גודל:4.46KB) |
|
|
|
|
|
|