|
|
|
|
|
| 6. לינה באיזור הקניונים ביוטה (סליחה על האורך) תגובה ל - 1 |
25/04/2008 20:20   |
|
|
לא בטוח שביום האחרון בבוקר תספיקו משהו בציון. הרי אם אתם צריכים להגיע לוגאס בצהרים (12:00?) אז תצטרכו ב-9-9:30 לעזוב את הפארק. הנסיעה בשאטל של ציון לוקחת 45 דקות כל כיוון. יחד עם הגעה למרכז המבקרים, עצירות בנקודות תצפית והליכה קצרה פה ושם, צריך 3-4 שעות. זה בשביל באמת רק לסמן V.
אני כמו אלון, לא ממליץ על נהיגה בחשיכה. אמנם בין קאנאב למאונט כרמל זה רק 15 דקות, אבל בכל זאת אני ממליץ להמנע. וכן, הייתי מזמין מלונות מראש.
אגב, רק מילה אחת בכל זאת אם אתה אומר שאתם רוצים לראות את הקניונים. גם "לראות" לפעמים לוקח זמן. לדוגמא בברייס אפשר להסתפק בנסיעה בכביש הנופי ועצירה בנקודות תצפית. ואז רואים את התופעה המדהימה, אבל רק מלמעלה. אבל אפשר לעשות טיול הליכה שיורד לתוך הפארק ואז פתאום "רואים" את אותם הדברים שראית מלמעלה מזוית אחרת - מטיילים בין עמודי האבן. בעיני זו חוויה אדירה. בשביל טיול רגלי כזה צריך שעתיים שלוש והוא לא קשה. כנ"ל בציון נוסעים בתחתית הקניון, אבל יש מסלולי הליכה שמטפסים על קירות הקניון ופתאום רואים את הדברים יותר מגבוה - ותאמין לי, זה נראה אחרת.
|
|
|
|
|
| 8. לינה באיזור הקניונים ביוטה (סליחה על האורך) תגובה ל - 7 |
25/04/2008 22:47   |
|
אלף סליחות על הפניה בלשון זכר - זה לא יקרה שוב
אם התכנית הזאת מתאימה לכם אז אחלה. אם הלינה היא בספרינגדייל, אז בשום מצב לא לצאת מברייס מאוחר ולהכנס לציון בחושך. הכניסה הזו ממזרח זה כביש צר ומפותל ובנוסף הוא יפה מאד. אם כשהגעתם לתחתית הקניון יש לכם עוד חצי שעה אור וכח ברגליים - אתם יכולים לעשות את מסלול ההליכה שמוביל מהמוזיאון למרכז המבקרים. זה מסלול שטוח וקל שהולך לאורך הנהר (בתמונה).
 |
| ציון(גודל:13.23KB) |
|
|
|
|
|
|
|
| 12. לינה באיזור הקניונים ביוטה (סליחה על האורך) תגובה ל - 11 |
26/04/2008 02:47   |
|
|
|
|
|
|
| 13. לינה באיזור הקניונים ביוטה (סליחה על האורך) תגובה ל - 11 |
26/04/2008 02:56   |
|
|
אגב, היום השלישי שלכם, הוא בסה"כ מרווח וסביר ולא תהיה לכם שום בעיה לעשות אותו, גם אם תתחילו את היום בקאנאב. בשביל התכנית שלכם בברייס צריך סד"ג של 5-6 שעות (כולל פיפי) ככה שאם תגיעו לשם ב-10 או קצת אחרי, תוכלו להשאר עד 4 ולנסוע בנחת לספרינדייל מבלי חשש להכנס לחשיכה.
|
|
|
|
|
|
| 16. תודה לכולם תגובה ל - 15 |
26/04/2008 17:58   |
|
|
השקיעה בספרינגדייל וגם הזריחה למחרת, מאד מרגשות. הכיף בזה שלא צריך "להתאמץ" - פשוט תלונו בספרינגדייל ותראו את זה. מכל מקום שם רואים את הצוקים האדומים של ציון.
|
|
|
|
|