כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... 25/04/2008 18:01 לתגובה הבאה
ilanwei ilanwei לא מחובר ilanwei  משתמש פעיל 571 הודעות עד כה
במקדונלד'ס!

שלום לכולם, נא לא לצחוק לי...אני יודעת שניו יורק משופעת במסעדות מכל הסוגים , המינים והזנים, אבל הפעם אנחנו יוצאים עם שתי בנות מצווה בררניות באוכל ואני מבקשת המלצות לאוכל "נורמלי" כדברי אחת מהן...
האמת, זו תהיה אולי בעיה גם במקומות האחרים, אבל נתחיל בניו יורק (בעיה.. נסחפתי קצת, אבל אשמח מאוד לקבל עצות טובות)
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 1 25/04/2008 18:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1310 הודעות עד כה
מג שלום.
לגבי הצחוק אולי אפשר קצת??
השאלה מה זה "נורמלי" ג'נק פוד (מקדונלדס ודומיהם יש בכל העיר)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 2 25/04/2008 18:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי אלון,
אז זהו שלא לצחוק אפילו קצת... Smile Smile Smile
ציינתי שלא מקדונלד'ס, אנחנו היינו בניו יורק ונהננו מהמגוון שם, אבל אני מחפשת משהו שיתאים יותר לילדים ולא בהכרח ג'אנק פוד (ותסלחנה לי כל הרשתות שמיחצנות אוכל עאלק בריא),
זה לא שאנחנו אוכלי חסה גזר וטופו, אבל הבנות שלי לא אוהבות גם בארץ את מקדונלד'ס, אז ברור לי שבארה"ב זה לא יהיה אחרת.
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 2 25/04/2008 18:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1392 הודעות עד כה
כשהיינו עם בר המצוה שלנו בארה"ב (לפני 10 שנים, איך שהזמן עובר) נכנסנו בניו יורק למסעדה שהיתה במקרה לא רחוק מהמלון שלנו, שהתבררה כמשהו ממש טוב. אוכל נורמלי אבל טוב. לא היתה הופעה כשהיינו אבל העיצוב של המסעדה ממש מיוחד. אפילו מצאתי את האתר שלהם. זוכרים אותם ממש לטובה.
הבן שלנו אהב מאד גם אוכל סיני ואהב מאד לאכול צהרים במעדניות הקוריאניות.
ב"שאר ארה"ב" מצאנו ש-DANNY'S היה מתאים לו מאד כי היה לו מספיק מבחר של אוכל נורמלי. באורלנדו - מסעדות הבופה אפשרו בחירה טובה לכל המעורבים, צעירים כמבוגרים

[עודכן ב:25 אפריל 2008 19:06:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 4 25/04/2008 19:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לrisrt05 שלום,
תודה Smile , זה סוג ההמלצות שאני מחפשת.
באורלנדו אנחנו בונים על מסעדות הבופה. המלצות מיוחדות?
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אוכל באורלנדו תגובה ל - 5 25/04/2008 19:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו ישנו בקיסימי ולאורך הכביש היו המוני מסעדות בופה כאלו. כל ערב בחרנו אחרת, בצורה אקראית. כולן היו בסדר גמור

[עודכן ב:25 אפריל 2008 19:31:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אוכל באורלנדו תגובה ל - 6 25/04/2008 20:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אוכל בניו יורק תגובה ל - 7 25/04/2008 22:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שאלתי את הבן שלי אם הוא זוכר את המסעדה הזו והוא אמר " בטח, בברודווי מול בית המרקחת, עם המלצרים המזמרים". את המלצרים המזמרים אפילו אני לא זכרתי, אבל אם הוא לא שכח כנראה שהיה טוב. גם בעלי זכר, בעיקר את התפאורה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אוכל בניו יורק תגובה ל - 8 26/04/2008 00:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
את מתכוונת ללינק ששלחת לי? לspotight live?
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. כן. המסעדה הזו תגובה ל - 9 26/04/2008 00:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היא על ברודווי בין רחוב 48 ל-49
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. כן. המסעדה הזו תגובה ל - 10 26/04/2008 00:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לrisrt05, תודה, הוספתי אותה לרשימותינו בניו יורק Smile
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 1 26/04/2008 01:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ערבה לא מחובר ערבה  משתמש פעיל 560 הודעות עד כה
שלום, מג!

אני מצרפת לך שירשור נחמד שהתחלתי לפני מספר חודשים בדיוק בנושא זה.

מקווה שעזרתי,
ערבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 12 26/04/2008 06:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוי לא מחובר רוי  משתמש פעיל 814 הודעות עד כה
היי מג,
לא הגדרת אוכל נורמלי אבל אנסה בכל זאת,אוכל מגוון לא מאוד יקר אך גם לא ג'אנק.
רשת בופה סיני-קינג בופה
מסעדות משפחתיות מצוינות applebees , chilis ,t.g.i friday
משפחתית טובה- friendlys
משפחתית פשוטה- dennys
אם יש לכם גי.פי.אס (ואני מאוד ממליץ-אין מילים לתאר כמה זה משפר את הטיול)אז יש אופ' לבחירת מסעדה לפי מיקום,קירבה או סוג מטבח(איטלקי,אמריקאי וכו')
במסעדות דלעיל מחיר המבורגר/אצבעות שניצל/דג/סנדביץ' עשיר ועוד נע בסביבות 7-8 עד 10 $ סטייק או שדרת צלעות בסביבות 15 $ שתייה כ-2 $ והיא לרוב ריפיל,ז"א מילוי מחדש כל אימת שנגמרת הכוס וזה ללא תשלום לכל המשקאות המוגזים ולימונדה.
סטייק האוז משפחתיות וטובות מאוד- texas , outback סטייקים מעולים וצלעות אלוהיות ,מנות גדולות,בסביבות 15-18 לאדם סטייק 16 oz (oz שווה 28 גרם-אונז)
לאזור בו אתם מטיילים זה מה שנראה לי מתאים ביותר(בחלק הדרום מזרחי בו אנו נמצאים כעת המגוון באוכל מסוג זה גדול יותר וזול יותר)
על ניו יורק לא כתבתי כי המסעדות בו מאוד יקרות כך שמעבר לארוחת בוקר הענקית שהיתה לנו התקיימנו מדליס שונים ויקרים,סאבוואי וכו' כמו כן נהננו שם מאוד ממסעדת ספורט חוויתית בשם u.s.p.n zone .
חוץ מזה נחמד מאוד להיכנס לסופרמרקטים הענקיים(ובחלק מהוול מארט )ושם יש אוכל מוכן ופינות ישיבה,לקנות ולאכול במקום מהמעדניה.
זהו,אין בעיה להסתדר אם יש נכונות להיכנס ולא להתבייש לבקש תפריט עוד לפני שיושבים ולראות אם מתאים.יש מלא מסעדות ושלטים שמבשרים עליהן ובאיזה יציאה מהמהיר.
אם יש לך עוד שאלות,אשמח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 13 26/04/2008 08:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  פגולוג לא מחובר פגולוג  משתמש בינוני 99 הודעות עד כה
אי אפשר לוותר על הנאצי סופ (ולו רק כדי להגיד אכלנו שם) -מרקים מצוינים
המסעדה שהוזכרה עם המלצרים ששרים נמצאת בבלוק בו מציגים את ממה מיה האווירה מעולה האוכל בינוני

סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 1 26/04/2008 08:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 880 הודעות עד כה
בטיול שלנו אהבנו את רשת דניס, בעיקר בגלל הגיוון של האוכל ושלא היינו צריכים לאכול ג'נק פוד. רשת appalebees היתה באותו סגנון ואכלנו בה גם מספר פעמים, כולל בניו יורק בטיימס סקוור יש סניף ענקי. בניו יורק אכלנו גם במסעדה שאני לא זוכרת את שמה אבל הומלצה בפורום (נדמה לי דאלס ברביקיו או משהו כזה) והיה מצויין.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 15 26/04/2008 09:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוהאו... איזה כייף לקום בבוקר ולקרוא את כל התגובות האלה Smile Smile
לערבה- תודה על השירשור, אני מתכוונת להתעמק בו כראוי.
לרוי- מה שלומכם? ואיפה אנחנו "תופסים" אתכם עכשיו?(בחלק הדרום מזרחי) תודה על התשובה המפורטת ישר מהטיול שלכם, אני אתעמק במקומות השונים שציינת ואם יהיו שאלות בודאי שאשאל.
לפגולוג- אנחנו בהחלט משפחה של מרקים טובים- האם אפשר את השם באנגלית, כי בעברית זה נשמע לא טוב...
לסימה- תודה על החיזוק לגבי מסעדת דניס, השם הועתק כבר לספר הטיול שלנו, לגבי רשת appalebees - לא שמעתי עליה ובשמחה אני מוסיפה אותה.
שוב תודה לכולכם,
מג

[עודכן ב:26 אפריל 2008 09:39:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 16 26/04/2008 09:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לערבה-
נכנסתי עכשיו לשירשור, ואני צוחקת... איזו התחלה זהה של השירשורים שלנו Laughing Laughing
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 15 26/04/2008 10:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לסימה- את מתכוונת לDallas BBQ? מצאתי את זה בשרשור של ערבה.
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 17 26/04/2008 17:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ערבה לא מחובר ערבה  משתמש פעיל 560 הודעות עד כה
היי, מג!

בסוף נגלה שהמשפחות הבעיתיות שלנו, הן הנורמאליות...

בעניין ה"נאצי-סופ":
הוא מוזכר בשרשור ששלחתי לך,
ואכן, השם רע כמו ששזה נשמע.
זו לא טעות. המסעדה מופיעה בסידרה "סיינפלד" ונקראת, שם, כך על שום בעל-הבית, שמתייחס ללוקוחותיו בסגנון נאצי...

בתיאבון,
ערבה.

דרך-אגב,
גם אנחנו מהדרום החם והלוהט, ובכל זאת יש לי חששות לגבי החום באורלנדו בחודש יוני (ללחות איננו רגילים...)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 19 26/04/2008 19:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי ערבה,

ברררור שהמשפחות שלנו ה כ י נורמליות, לא כל הילדים מוכרחים לאהוב מקדונלד'ס...

בקשר לנאצי-סופ- אכן נכנסתי לאתר שלהם והבנתי שיש איזה שהוא סיפור סביב השם, כיוון שהוא לא מוזכר באתר שלהם, אז, תודה שהארת את עיני!

ולגבי החום- האמת, עניתי בגבורה לאופיר באותו שרשור על החום, אבל הלחות- זה משהו שיהיה מעט קשה להתמודד עימו...גם לנו.

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 20 26/04/2008 20:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3991 הודעות עד כה
כל הסיפור על The Soup Nazi

http://en.wikipedia.org/wiki/Soup_Nazi

לגבי הלחות -
ביוני קצת יותר נסבל מיולי אוגוסט, אבל אפשר להימלט מפעם לפעם למנוחות קצרות לביתנים הסגורים שבהם יש מיזוג.
ובכל מקרה מומלץ ביותר לקחת חולצות טריקו להחלפה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 21 26/04/2008 20:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי דודו,
תודה על הסיפור על הנאצי סופ.

לגבי החום והלחות, ראיתי שערבה תהייה באורלנדו ביוני (הקריר...) ואילו אנחנו באוגוסט... כשתכננו את הטיול לא נתנו דעתנו לכך, אבל גם כך לא יכולנו לשנות דבר, הטיסות מוזמנות ואנו יכולים לצאת רק בחודשים אלה.
וכן, ניקח בגדים להחלפה ונתאים אותם לחום, נהייה מצוידים עם מידנית וצינורית שתייה, נעשה מה שביכולתינו כדי להקל עלינו את החום והלחות.
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 22 26/04/2008 20:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3991 הודעות עד כה
אגב,
יש סיכויים מאוד טובים שלא תהיו שם לבד למרות החום והלחות. Surprised

חצי נחמה?
אולי... Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. דאלאס BBQ - מומלץ תגובה ל - 18 27/04/2008 08:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתמר איתמר לא מחובר איתמר - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 1304 הודעות עד כה
לדעתי יש להם שלושה סניפים במנהטן, אני זוכר אחד בוודאות באזור צ'לסי. אוכל מצוין, "נורמלי", מנות גדולות והכי חשוב - טעים. Cool
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 20 27/04/2008 11:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ל י ב י לא מחובר ל י ב י  משתמש פעיל 421 הודעות עד כה
הי מג, אז הנה עוד הוכחה שאנחנו עושים אותו מסלול (כמעט) רק בדיליי של איזה שבועיים. אנחנו בניו יורק בשבוע אחרון של אוגוסט ואחר כך בהרים לבנים... החום והלחות בניו יורק מרתיעים גם אותי. לכן אני לא מתכננת יותר מדי כי זה גם עניין של מזל ואני נוטה להיות אופטימית כולל התכחשות לבעיה... למשל, נורא בא לי אופניים בסנטרל פארק אבל כנראה שזה לא מציאותי (הייתי עושה זאת בחמש בבוקר אבל לא משכירים אופניים בשעה כזו. חבל). אנחנו גם שוקלים לינה ביום וטיול בלילה. עם הנרקומנים, לא טוב?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 25 27/04/2008 12:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3437 הודעות עד כה
תמשיכי כך עם הדיבורים האלה,בסוף נשאיר אותך בבית כי לא נרשה לך לטוס בכלל Surprised Surprised
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 26 27/04/2008 16:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי דודו,
ואני קיוויתי... Laughing Laughing Laughing
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. דאלאס BBQ - מומלץ תגובה ל - 24 27/04/2008 16:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי איתמר,
המסעדה הזו רשומה אצלי בספר שלי לטיול ובמיוחד בזיכרון, עכשיו שכנעת אותי סופית שכדאי להגיע אליה Smile
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 25 27/04/2008 16:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ליבי ושושי יקרות,
ליבי- אכן שמתי לב לשאלות התואמות שלנו ומכאן הנחתי שאנחנו נבקר פחות או יותר באותם המקומות.
לגבי סנטרל פארק, היינו שם לפני שנתיים, טיילנו במקום, אבל לא הקדשנו לו יותר מידי זמן כי בניו יורק יש ה מ ו ן מה לעשות ועל הפארק דיי ויתרנו, מה גם שלא תראי אןתי מדוושת על אפניים גם ביום טוב , עם מזגן צמוד ... Cool שלא לדבר על טיול בחברתם של הנרקומנים הידידותיים מסנטרל פארק...אבל בהחלט יתכן שהם יתלהבו מהמחזה...

לשושי- אכן ליבי מתפרעת...אבל נתיר לה אני בטוחה שבטיול היא תתנהג למופת!

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 18 27/04/2008 17:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 880 הודעות עד כה
כן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. עוד כמה רעיונות תגובה ל - 18 27/04/2008 18:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2327 הודעות עד כה
1. http://www.thecheesecakefactory.com/locations.htm
מסעדה מדהימה בעלת תפריט מגוון ועשיר ומנות אחרונות מדהימות (שבדרך כלל לא נשאר מקום בשבילן).

2. http://espnzone.com/
חובה לכל חובב ספורט. אוכל טוב ואווירה מדהימה.

3. http://www.outback.com/
http://www.longhornsteakhouse.com/
סטייקים מעולים במחירים סבירים.

כל המסעדות כאן הן רשתות שיש מהן ייצוג במנהטן או בסביבתה אבל גם במקומות אחרים בארה"ב.

ואם בא לכם קצת טעם ישראלי במנהטן - יש את ארומה ברח' האוסטון ואת מקס ברנר על ברודווי פינת רח' 14 (ליד יוניון סקוור). כמו כן יש כמה וכמה מסעדות ישראליות במנהטן.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. עוד כמה רעיונות תגובה ל - 31 27/04/2008 21:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום אופיר,
תודה על הלינקים, נראה מצויין!!!

לגבי ארומה ומקס ברנר- אנחנו אוהבים את שתיהן בארץ, ובכלל ארומה שווה ולו בשל הקפה, שאני מקווה שלא נדבק בטעמו האיום של הקפה האמריקאי (כולל סטארבקס), ולכן רשמתי לפני את שתי הכתובות.

ערב נעים
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. אם אתם בראש לפירות ים ואוכל יפני תגובה ל - 32 28/04/2008 08:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתמר איתמר לא מחובר איתמר - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 1304 הודעות עד כה
מסעדת TODAI זה מקום עליה לרגל לכל חובבי הז'אנר. מומלץ בחום רב. מצורף קישור לטיפ על המסעדה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
34. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 1 28/04/2008 13:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נטאשה נטאשה לא מחובר נטאשה  משתמש בינוני 106 הודעות עד כה
חזרנו אתמול (היינו באורלנדו,ושינגטון וניו יורק)עם שני ילדים בני 13 ו 15 שבאו עם דיעות מוצקות מראש לגבי מה הם הולכים לאכול שם.
הם רצו לנסות את הרשתות שראים בסרטים, כך שדגמנו טאקו בל, וויט קאסל,דנקן דונאטס וכ"ו שסה"כ היו בסדר לא יותר.
האוכל שלנו היה הכי טעים - מסעדות שונות בצ'ינה טאון באזור ר"ח קאנל והרחובות המתפצלים םמנו.
פשוט הצצנו לתוך מסעדות וכשראינו שיש מלוכסנים בקהל הסועדים -נכנסנו.
החויה היתה כפולה - אוכל מעולה ומחיר מגוחך . חייבים לאכול את הברווז שלהם הוא מדהים,כנ"ל לובסטר וכמובן כל הדמפלינג לסוגיו.
מחיר ארוחה כזו לארבעה נע באזור ה60$ בלבד!
תהנו

סמן להדפסה   הוספת תגובה
35. אם אתם בראש לפירות ים ואוכל יפני תגובה ל - 33 28/04/2008 13:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום איתמר,
לפחות אחד מאיתנו הוא מאוד בעניין...ושמח מאוד על הקישור, אנחנו נותר למענו פעם אחת ונמצא מה לאכול במקום... Smile
מג

[עודכן ב:28 אפריל 2008 13:30:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
36. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 34 28/04/2008 13:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום נטאשה,
תודה על ההמלצות, אנחנו אוהבים מאוד אוכל סיני ודי בונים עליו בניו יורק, לובסטר פחות (שוב, אחד מאיתנו מאוד אוהב), ברוז- הרבה יותר.
מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
37. הסופ נאצי סגור בקיץ תגובה ל - 14 28/04/2008 13:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אגולד לא מחובר אגולד  משתמש פעיל 2063 הודעות עד כה
פותח שוב בנובמבר כמדומני.
לגבי מתי הוא סוגר - אני לא בטוחה - אבל כשאנחנו היינו בתחילת יולי - כבר היה סגור.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
38. הסופ נאצי סגור בקיץ תגובה ל - 37 28/04/2008 14:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נטאשה נטאשה לא מחובר נטאשה  משתמש בינוני 106 הודעות עד כה
הסופ נאצי (שמו המקורי אינטרנשיונל סופ) כבר היה סגור בשבוע שעבר כשניסינו לטעום את ביסק הסרטנים המפורסם.
אגב המשכנו במורד הרחוב ,חצינו את הכביש ופנינו ימינה לאיזשהו דלי שהיה שם-ואכלנו שם ביסק סרטנים מ ד ה י ם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
39. הסופ נאצי סגור בקיץ תגובה ל - 38 28/04/2008 14:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חבל... Sad

מה זה ביסק סרטנים? (וסליחה על הבורות Embarassed )

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
40. ביסק (bisque) הוא מרק סמיך מאד תגובה ל - 39 28/04/2008 16:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mabat לא מחובר mabat  משתמש פעיל 1648 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה עמוד הבא הוספת תגובה
להודעה קודמת:כרגע בניו יורק- שאלה דחוף!!
להודעה הבאה:אגם פאוול בסמוך לפייג'