| 1. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... |
25/04/2008 18:01  |
|
|
במקדונלד'ס!
שלום לכולם, נא לא לצחוק לי...אני יודעת שניו יורק משופעת במסעדות מכל הסוגים , המינים והזנים, אבל הפעם אנחנו יוצאים עם שתי בנות מצווה בררניות באוכל ואני מבקשת המלצות לאוכל "נורמלי" כדברי אחת מהן...
האמת, זו תהיה אולי בעיה גם במקומות האחרים, אבל נתחיל בניו יורק (בעיה.. נסחפתי קצת, אבל אשמח מאוד לקבל עצות טובות)
מג
|
|
|
|
|
| 3. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 2 |
25/04/2008 18:53   |
|
הי אלון,
אז זהו שלא לצחוק אפילו קצת...
ציינתי שלא מקדונלד'ס, אנחנו היינו בניו יורק ונהננו מהמגוון שם, אבל אני מחפשת משהו שיתאים יותר לילדים ולא בהכרח ג'אנק פוד (ותסלחנה לי כל הרשתות שמיחצנות אוכל עאלק בריא),
זה לא שאנחנו אוכלי חסה גזר וטופו, אבל הבנות שלי לא אוהבות גם בארץ את מקדונלד'ס, אז ברור לי שבארה"ב זה לא יהיה אחרת.
מג
|
|
|
|
|
| 5. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 4 |
25/04/2008 19:13   |
|
לrisrt05 שלום,
תודה , זה סוג ההמלצות שאני מחפשת.
באורלנדו אנחנו בונים על מסעדות הבופה. המלצות מיוחדות?
מג
|
|
|
|
|
|
|
| 9. אוכל בניו יורק תגובה ל - 8 |
26/04/2008 00:16   |
|
|
את מתכוונת ללינק ששלחת לי? לspotight live?
מג
|
|
|
|
|
| 11. כן. המסעדה הזו תגובה ל - 10 |
26/04/2008 00:36   |
|
לrisrt05, תודה, הוספתי אותה לרשימותינו בניו יורק
מג
|
|
|
|
| 12. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 1 |
26/04/2008 01:05   |
| |
ערבה |
560 הודעות עד כה |
|
|
שלום, מג!
אני מצרפת לך שירשור נחמד שהתחלתי לפני מספר חודשים בדיוק בנושא זה.
מקווה שעזרתי,
ערבה
|
|
|
|
| 13. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 12 |
26/04/2008 06:01   |
| |
רוי |
814 הודעות עד כה |
|
|
|
היי מג,
לא הגדרת אוכל נורמלי אבל אנסה בכל זאת,אוכל מגוון לא מאוד יקר אך גם לא ג'אנק.
רשת בופה סיני-קינג בופה
מסעדות משפחתיות מצוינות applebees , chilis ,t.g.i friday
משפחתית טובה- friendlys
משפחתית פשוטה- dennys
אם יש לכם גי.פי.אס (ואני מאוד ממליץ-אין מילים לתאר כמה זה משפר את הטיול)אז יש אופ' לבחירת מסעדה לפי מיקום,קירבה או סוג מטבח(איטלקי,אמריקאי וכו')
במסעדות דלעיל מחיר המבורגר/אצבעות שניצל/דג/סנדביץ' עשיר ועוד נע בסביבות 7-8 עד 10 $ סטייק או שדרת צלעות בסביבות 15 $ שתייה כ-2 $ והיא לרוב ריפיל,ז"א מילוי מחדש כל אימת שנגמרת הכוס וזה ללא תשלום לכל המשקאות המוגזים ולימונדה.
סטייק האוז משפחתיות וטובות מאוד- texas , outback סטייקים מעולים וצלעות אלוהיות ,מנות גדולות,בסביבות 15-18 לאדם סטייק 16 oz (oz שווה 28 גרם-אונז)
לאזור בו אתם מטיילים זה מה שנראה לי מתאים ביותר(בחלק הדרום מזרחי בו אנו נמצאים כעת המגוון באוכל מסוג זה גדול יותר וזול יותר)
על ניו יורק לא כתבתי כי המסעדות בו מאוד יקרות כך שמעבר לארוחת בוקר הענקית שהיתה לנו התקיימנו מדליס שונים ויקרים,סאבוואי וכו' כמו כן נהננו שם מאוד ממסעדת ספורט חוויתית בשם u.s.p.n zone .
חוץ מזה נחמד מאוד להיכנס לסופרמרקטים הענקיים(ובחלק מהוול מארט )ושם יש אוכל מוכן ופינות ישיבה,לקנות ולאכול במקום מהמעדניה.
זהו,אין בעיה להסתדר אם יש נכונות להיכנס ולא להתבייש לבקש תפריט עוד לפני שיושבים ולראות אם מתאים.יש מלא מסעדות ושלטים שמבשרים עליהן ובאיזה יציאה מהמהיר.
אם יש לך עוד שאלות,אשמח.
|
|
|
|
|
| 15. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 1 |
26/04/2008 08:31   |
|
|
בטיול שלנו אהבנו את רשת דניס, בעיקר בגלל הגיוון של האוכל ושלא היינו צריכים לאכול ג'נק פוד. רשת appalebees היתה באותו סגנון ואכלנו בה גם מספר פעמים, כולל בניו יורק בטיימס סקוור יש סניף ענקי. בניו יורק אכלנו גם במסעדה שאני לא זוכרת את שמה אבל הומלצה בפורום (נדמה לי דאלס ברביקיו או משהו כזה) והיה מצויין.
|
|
|
|
|
| 17. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 16 |
26/04/2008 09:49   |
|
לערבה-
נכנסתי עכשיו לשירשור, ואני צוחקת... איזו התחלה זהה של השירשורים שלנו
מג
|
|
|
|
| 18. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 15 |
26/04/2008 10:04   |
|
|
לסימה- את מתכוונת לDallas BBQ? מצאתי את זה בשרשור של ערבה.
מג
|
|
|
|
| 19. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 17 |
26/04/2008 17:06   |
| |
ערבה |
560 הודעות עד כה |
|
|
|
היי, מג!
בסוף נגלה שהמשפחות הבעיתיות שלנו, הן הנורמאליות...
בעניין ה"נאצי-סופ":
הוא מוזכר בשרשור ששלחתי לך,
ואכן, השם רע כמו ששזה נשמע.
זו לא טעות. המסעדה מופיעה בסידרה "סיינפלד" ונקראת, שם, כך על שום בעל-הבית, שמתייחס ללוקוחותיו בסגנון נאצי...
בתיאבון,
ערבה.
דרך-אגב,
גם אנחנו מהדרום החם והלוהט, ובכל זאת יש לי חששות לגבי החום באורלנדו בחודש יוני (ללחות איננו רגילים...)
|
|
|
|
| 20. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 19 |
26/04/2008 19:48   |
|
|
הי ערבה,
ברררור שהמשפחות שלנו ה כ י נורמליות, לא כל הילדים מוכרחים לאהוב מקדונלד'ס...
בקשר לנאצי-סופ- אכן נכנסתי לאתר שלהם והבנתי שיש איזה שהוא סיפור סביב השם, כיוון שהוא לא מוזכר באתר שלהם, אז, תודה שהארת את עיני!
ולגבי החום- האמת, עניתי בגבורה לאופיר באותו שרשור על החום, אבל הלחות- זה משהו שיהיה מעט קשה להתמודד עימו...גם לנו.
מג
|
|
|
|
| 21. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 20 |
26/04/2008 20:03   |
| |
דודו מרמת גן |
3991 הודעות עד כה |
|
|
כל הסיפור על The Soup Nazi
http://en.wikipedia.org/wiki/Soup_Nazi
לגבי הלחות -
ביוני קצת יותר נסבל מיולי אוגוסט, אבל אפשר להימלט מפעם לפעם למנוחות קצרות לביתנים הסגורים שבהם יש מיזוג.
ובכל מקרה מומלץ ביותר לקחת חולצות טריקו להחלפה.
|
|
|
|
| 22. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 21 |
26/04/2008 20:30   |
|
|
הי דודו,
תודה על הסיפור על הנאצי סופ.
לגבי החום והלחות, ראיתי שערבה תהייה באורלנדו ביוני (הקריר...) ואילו אנחנו באוגוסט... כשתכננו את הטיול לא נתנו דעתנו לכך, אבל גם כך לא יכולנו לשנות דבר, הטיסות מוזמנות ואנו יכולים לצאת רק בחודשים אלה.
וכן, ניקח בגדים להחלפה ונתאים אותם לחום, נהייה מצוידים עם מידנית וצינורית שתייה, נעשה מה שביכולתינו כדי להקל עלינו את החום והלחות.
מג
|
|
|
|
| 23. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 22 |
26/04/2008 20:45   |
| |
דודו מרמת גן |
3991 הודעות עד כה |
|
|
אגב,
יש סיכויים מאוד טובים שלא תהיו שם לבד למרות החום והלחות.
חצי נחמה?
אולי...
|
|
|
|
| 24. דאלאס BBQ - מומלץ תגובה ל - 18 |
27/04/2008 08:12   |
 |
איתמר - צוות למטייל ברשת |
1304 הודעות עד כה |
|
|
לדעתי יש להם שלושה סניפים במנהטן, אני זוכר אחד בוודאות באזור צ'לסי. אוכל מצוין, "נורמלי", מנות גדולות והכי חשוב - טעים.
|
|
|
|
|
| 26. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 25 |
27/04/2008 12:10   |
| |
שושי |
3437 הודעות עד כה |
|
|
תמשיכי כך עם הדיבורים האלה,בסוף נשאיר אותך בבית כי לא נרשה לך לטוס בכלל
|
|
|
|
| 27. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 26 |
27/04/2008 16:27   |
|
הי דודו,
ואני קיוויתי...
מג
|
|
|
|
| 28. דאלאס BBQ - מומלץ תגובה ל - 24 |
27/04/2008 16:30   |
|
הי איתמר,
המסעדה הזו רשומה אצלי בספר שלי לטיול ובמיוחד בזיכרון, עכשיו שכנעת אותי סופית שכדאי להגיע אליה
מג
|
|
|
|
| 29. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 25 |
27/04/2008 16:40   |
|
ליבי ושושי יקרות,
ליבי- אכן שמתי לב לשאלות התואמות שלנו ומכאן הנחתי שאנחנו נבקר פחות או יותר באותם המקומות.
לגבי סנטרל פארק, היינו שם לפני שנתיים, טיילנו במקום, אבל לא הקדשנו לו יותר מידי זמן כי בניו יורק יש ה מ ו ן מה לעשות ועל הפארק דיי ויתרנו, מה גם שלא תראי אןתי מדוושת על אפניים גם ביום טוב , עם מזגן צמוד ... שלא לדבר על טיול בחברתם של הנרקומנים הידידותיים מסנטרל פארק...אבל בהחלט יתכן שהם יתלהבו מהמחזה...
לשושי- אכן ליבי מתפרעת...אבל נתיר לה אני בטוחה שבטיול היא תתנהג למופת!
מג
|
|
|
|
| 30. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 18 |
27/04/2008 17:50   |
|
|
כן.
|
|
|
|
|
| 32. עוד כמה רעיונות תגובה ל - 31 |
27/04/2008 21:10   |
|
|
שלום אופיר,
תודה על הלינקים, נראה מצויין!!!
לגבי ארומה ומקס ברנר- אנחנו אוהבים את שתיהן בארץ, ובכלל ארומה שווה ולו בשל הקפה, שאני מקווה שלא נדבק בטעמו האיום של הקפה האמריקאי (כולל סטארבקס), ולכן רשמתי לפני את שתי הכתובות.
ערב נעים
מג
|
|
|
|
| 33. אם אתם בראש לפירות ים ואוכל יפני תגובה ל - 32 |
28/04/2008 08:20   |
 |
איתמר - צוות למטייל ברשת |
1304 הודעות עד כה |
|
|
מסעדת TODAI זה מקום עליה לרגל לכל חובבי הז'אנר. מומלץ בחום רב. מצורף קישור לטיפ על המסעדה.
|
|
|
|
| 34. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 1 |
28/04/2008 13:16   |
|
|
חזרנו אתמול (היינו באורלנדו,ושינגטון וניו יורק)עם שני ילדים בני 13 ו 15 שבאו עם דיעות מוצקות מראש לגבי מה הם הולכים לאכול שם.
הם רצו לנסות את הרשתות שראים בסרטים, כך שדגמנו טאקו בל, וויט קאסל,דנקן דונאטס וכ"ו שסה"כ היו בסדר לא יותר.
האוכל שלנו היה הכי טעים - מסעדות שונות בצ'ינה טאון באזור ר"ח קאנל והרחובות המתפצלים םמנו.
פשוט הצצנו לתוך מסעדות וכשראינו שיש מלוכסנים בקהל הסועדים -נכנסנו.
החויה היתה כפולה - אוכל מעולה ומחיר מגוחך . חייבים לאכול את הברווז שלהם הוא מדהים,כנ"ל לובסטר וכמובן כל הדמפלינג לסוגיו.
מחיר ארוחה כזו לארבעה נע באזור ה60$ בלבד!
תהנו
|
|
|
|
|
| 36. איפה אוכלים בניו יורק, ולא... תגובה ל - 34 |
28/04/2008 13:34   |
|
|
שלום נטאשה,
תודה על ההמלצות, אנחנו אוהבים מאוד אוכל סיני ודי בונים עליו בניו יורק, לובסטר פחות (שוב, אחד מאיתנו מאוד אוהב), ברוז- הרבה יותר.
מג
|
|
|
|
|
| 38. הסופ נאצי סגור בקיץ תגובה ל - 37 |
28/04/2008 14:12   |
|
|
הסופ נאצי (שמו המקורי אינטרנשיונל סופ) כבר היה סגור בשבוע שעבר כשניסינו לטעום את ביסק הסרטנים המפורסם.
אגב המשכנו במורד הרחוב ,חצינו את הכביש ופנינו ימינה לאיזשהו דלי שהיה שם-ואכלנו שם ביסק סרטנים מ ד ה י ם.
|
|
|
|
| 39. הסופ נאצי סגור בקיץ תגובה ל - 38 |
28/04/2008 14:39   |
|
חבל...
מה זה ביסק סרטנים? (וסליחה על הבורות )
מג
|
|