כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה חשובה מצריכה תשובה מבעלי ידע 25/04/2008 22:39 לתגובה הבאה
joolay joolay לא מחובר joolay  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום..
אני מתכננת להגיע לניו-זילנד בחודש אוגוסט תחילת ספטמבר..אני יודעת שזו לא העונה אז חשבתי אולי אוכל להעביר את שהותי שם בעבודות מזדמנות כמו קטיף וכדו'..
אם למישהו יש מושג אם זה אפשרי או אם למישהו יש משהו לייעץ או כל דבר אחר יתקבל..
תודה וחג שמח לכולם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה חשובה מצריכה תשובה מבעלי ידע תגובה ל - 1 26/04/2008 13:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Amit_Riva Amit_Riva לא מחובר Amit_Riva  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
גם אני מתחיל לטייל באותה תקופה.
אם יש לך את המימון אז את יכולה לטייל, למשל את יכולה לעשות את החוף המזרחי מצפון לדרום. לעשות את החוף הצפוני, שם מזג האוויר נוח לטיולים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלה חשובה מצריכה תשובה מבעלי ידע תגובה ל - 1 26/04/2008 13:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניצן NZ לא מחובר ניצן NZ  משתמש בינוני 80 הודעות עד כה
טיול באי הצפוני בהחלט סביר בחודש ספטמבר.
כבר היו לנו בשנים שעברו כבר מספר רב של "חודשי ספטמבר" שהיו חמימים ונעימים עם מעט מאד גשם, אבל כאמור מדובר באי הצפוני בלבד. באי הדרומי עדיין קר בתקופה הנ"ל אבל מתחמם במשך חודש אוקטובר.

עבודות בהתנדבות ניתן למצוא בשפע, עבודות בכסף אינן חוקיות ללא ויזת עבודה.

אם תכתבי לנו בקצת פרוט היכן את נוחתת ולכמה זמן הטיול, אני בטוח שנוכל לעזור בתכנון מסלול די "יבש"...

טיול נעים

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אני חושבת שאתה מבלבל עם אוסטרליה תגובה ל - 2 26/04/2008 14:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שאלה חשובה מצריכה תשובה מבעלי ידע תגובה ל - 3 27/04/2008 16:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עבודות בקטיף זה לא אפשרי למה לא חוקי..!?
אני מתכננת להיות בניו זילנד לפחות חמישה חודשים...
אז ממה שהבנתי...בתקופה שאני מתכננת להגיע בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר אז להגיע לצפון..עד שתתחיל העונה היותר חמימה..
אוקי אז תודה רבה..על העדכונים האלו..
ואשמח אם תמשיכו לעדכן בעוד איפורמציה על התקופות האלו בניו זילנד יהיה מאוד נחמד לקרוא
שבוע טוב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שאלה חשובה מצריכה תשובה מבעלי ידע תגובה ל - 5 27/04/2008 17:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש לי אזרחות זרה (אזרחות בריטית)
זה תופס בניו זילנד..?! זה עושה שינוי כלשהו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. הממ... תגובה ל - 6 27/04/2008 17:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 778 הודעות עד כה
בפורום הזה משתדלים לא לדבר על עבודה, גם לא עבודה חוקית.

כמו שאמרו בהודעות הקודמות, "עבודה ללא ויזת עבודה אינה חוקית".

ויזת עבודה אפשר להשיג עם דרכון ישראלי,
אבל, שפספורט בריטי כן משנה משהו, הוא יתרון משמעותי. אני ממליץ לך לבדוק כמה דברים כאן באתר בקשר ל working holiday visa , הויזה הזו תקפה לאנשים ממס' מדינות מצומצם (שכולל מס' מדינות בריטיות ו... לא את ישראל) אהה... וגם מתחת לגיל 30

[עודכן ב:27 אפריל 2008 17:26:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ספטמבר דווקא בסדר תגובה ל - 1 29/04/2008 21:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכשפה מהקסקייד סאדל המכשפה מהקסקייד סאדל לא מחובר המכשפה מהקסקייד סאדל  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
באי הדרומי אולי קצת קר מדי ומוקדם לטרקים (אם את בקטע), אבל בחלק הצפוני של האי הדרומי היו לי לא מעט ימים יפים, אפילו הצלחתי להכניס איזה 2 טרקים.

אבל מאד קר בלילות... ובעיקר לפנות בוקר... בררר...
חוץ מזה שזו תקופה נהדרת לטייל כי האביב מתחיל, והכל פורח, והירוק כלכך עז... למרות שאומרים שהאביב הניו זילנדי הוא לא יציב יחסית לשאר העונות... מתי המזג אוויר כן יציב בניו זילנד???

ובתחילת אוקטובר מעבירים את השעון קדימה, אז מתחילות להיות יותר שעות אור, הידד! אוגוסט נראה לי עדיין חורף...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. שאלה חשובה מצריכה תשובה מבעלי ידע תגובה ל - 5 01/05/2008 16:00 לתגובה קודמת
  kzislin לא מחובר kzislin  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
לגבי עבודה בניו זילנד...

להוציא ויזת עבודה זמנית (או 6 שבועות או 4 חודשים) זה דבר פשוט מאין כמותו בניו זילנד. ישנם משרדים הנקראים "סיזנל סולושנס" שמתעסקים בעניין. הם גם מסדרים את העבודות וזה כולל קטיפים למניהם, יקבים, וכל "עבודה עונתית"
ישנם כמה משרדים כאלה והתהליך לוקח יומיים בדיוק. 180 דולר לאישור ל-6 שבועות
280 דולר ל-4 חודשים. ואפשר להאריך. זה כולל גם מספר מס הכנסה. מה לעשות. עבודה חוקית זה עד הסוף. כולל מיסים לממשלת ניו זילנד...
אשמח לתת עוד פרטים במייל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קיבלתי ויזה ל-6 חודשים..
להודעה הבאה:מקומות מומלצים

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר