כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מאיי אנדמן לתאילנד 25/04/2008 23:03 לתגובה הבאה
  zweigaya לא מחובר zweigaya  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
1. האם יש דרך ישירה (בים או באוויר) להגיע מפורט בלייר (איי אנדמן) לתיאלנד (לא כולל טיסה שחוזרת לכלכתה וממשיכה לבנקוק, אלא ישירות מפורט בלייר לבנקוק/פוקט)?
2. בתקופה שבין סוף מאי לתחילת ספטמבר מתי מומלץ להגיע לאיי אנדמן- האם בתחילת הטיול כלומר סוף מאי תחילת יוני או דווקא תחילת - אמצע ספטמבר ?
תודה על העזרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תשובה לשאלה ראשונה תגובה ל - 1 26/04/2008 10:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קש כפית לא מחובר קש כפית  משתמש פעיל 698 הודעות עד כה
שאלה: האם יש דרך ישירה (בים או באוויר) להגיע מפורט בלייר (איי אנדמן) לתיאלנד (לא כולל טיסה שחוזרת לכלכתה וממשיכה לבנקוק, אלא ישירות מפורט בלייר לבנקוק/פוקט)?

תשובה: לא, אין דרך ישירה להגיע באויר ו/או בים מאיי אנדמן לתאילנד, לא לבנקוק ובטח שלא לפוקט. אלא אם יש לך יאכטה פרטית Smile

לגבי התקופה אני לא יודעת אבל... אם האקלים שם זהה/דומה לזה שבדרום הודו אז לא, התקופה המומלצת לאזור היא נובמבר - מרץ
התקופה שאת תיהי בהודו מומלצת לצפון הודו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ובכל זאת בתקופה שבין סוף מאי לתחילת ספטמבר תגובה ל - 2 26/04/2008 14:16 לתגובה קודמת
  zweigaya לא מחובר zweigaya  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
ברור לי שהתקופה שבין מאי לספטמבר מומלצת לצפול הודו, ואכן את מרבית הטיול אני מתכננת לצפון. אבל מכוון שאני רוצה להגיע גם לאי אנדמן, למרות שאני יודעת שהתקופה שבה אהיה אינה התקופה המומלצת, אני מתלבטת אם להגיע לשם בתחילת הטיול שלי- כלומר בסוף מאי תחילת יוני, או בסוף הטיול- סוף אוגוסט תחילת ספטמבר...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:איך להתקשר מהודו
להודעה הבאה:למנהל פורום! בעיה..

שאלות נפוצות - כללי

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - סין

מידע נוסף

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע באסיה