|
| 2. מסוכן לטייל שם תגובה ל - 1 |
26/04/2008 08:24   |
 |
פנינה מרקו |
2793 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 3. קשמיר - האם מסוכן לטייל שם? תגובה ל - 1 |
26/04/2008 13:01   |
| |
יאיר |
444 הודעות עד כה |
|
|
אני הייתי שם פעמיים בשנים האחרונות, בהחלט לא אוהבים שם ישראלים (חוץ ממי שמתעסק עם תיירים שמן הסתם אוהב את כולם), האזור לחלוטין מוסלמי אפילו יש תמונות של חומייני פה ושם.
ההרגשה שלי היתה שונה בהתאם למי שהסתובבתי איתו, לי יש מראה די אירופאי, וכשהסתובבתי עם חבר'ה כאלה לא הרגשתי שום דבר מיוחד. לעומת זאת כשהסתובבתי עם חבורה יותר בולטת של ישראלים בהחלט נרשמו מספר מבטים עויינים.
מיותר לציין שקשמיר יפהפיה.
ואם תחליט לנסוע אני ממליץ לא לעשות את זה לבד.
 |
| 1283384620_5b9917bb3f.jpg(גודל:20.01KB) |
|
|
|
|
|
|
|
| 7. לפנינה-לגמל שלא רואה את הדבשת שלו תגובה ל - 6 |
26/04/2008 23:04   |
| |
דן |
126 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12. לא אמרתי שיש הבדל תגובה ל - 9 |
28/04/2008 08:35   |
 |
פנינה מרקו |
2793 הודעות עד כה |
|
|
|
בין רויאל ג'ורדניאן לחברות אחרות. זה מה שהיה כתוב בדף של המטה ללוחמה בטרור וציטטתי את זה במדויק. ברור שאין הבדל, להיפך, אני לא טסה עם רויאל ג'ורדניאן, כי הם יקרים יותר מחברות המפרץ. נכון, אני מחפשת לטוס בזול, מה לעשות, אני לא עשירה כמוך, כנראה, ובכל זאת מאוד רוצה לנסוע לחו"ל לפחות פעמיים בשנה, אז יש לי סדרי עדיפויות ואני מאוד עקבית במה שאני אומרת, כי אני אדם ישר והאמת היא נר לרגליי. אנשים שאומרים אמת עקביים בדרך כלל. מאז ומתמיד הבעתי התנגדות לקשמיר בגלל החוויה הנוראה שלי היתה שם ולכמה אנשים שאני מכירה. מה לעשות? קשמיר יפה, אבל יש בהודו הענקית אלפי מקומות יפהפיים ואין שום סיבה לטייל דווקא בקשמיר. הייתי מחרימה אותה גם אם היא היתה יותר בטוחה, בגלל יחס האנשים שם לתיירים בכלל ולישראלים בפרט. אולי כאשר יפגעו בכיסם של הקשמירים, הם יבינו ויפנימו כיצד להתנהג. אני גם לא נכנסת לחנויות של קשמירים ברחבי הודו. הקשמירים סוגדים לאל הכסף, אין להם אלוהים אחר. הם רמאים ותחמנים ומוכנים לעשות הכל בשביל כסף.
|
|
|
|
| 13. אני לא הבעתי דעה בקשר לקשמיר או ירדן תגובה ל - 12 |
28/04/2008 11:00   |
| |
zola |
172 הודעות עד כה |
|
|
ואולי את צודקת(לא הייתי בירדן או בקשמיר).
מה שאמרתי שאת סלקטיבית לפי איך שנוח לך זה הכל.
בקשר לזה שאני עשיר ויש לי כסף לטיסות אחרות?הלוואי וזה היה נכון ולא הייתי תרמלאי תפרן 
ולדורון מה שדיברנו היה על אזהרות של המטה ללוחמה בטרור בלי פרוש אישי כלשהו.
והם ברורות גם לגבי שדה התעופה בעמן וגם לגבי ירדן(לא אני כתבתי אותם).
יום טוב לכולם
|
|
|
|
|
|
| 16. חשוב לציין תגובה ל - 10 |
28/04/2008 17:57  |
| |
יאיר |
444 הודעות עד כה |
|
|
שפלגהם הוא אולי המקום המתויר ביותר בקשמיר וגם אחד היפים אך גם אחד היעדים המפוגעים ביותר שם. ולא בגלל תיירים זרים.
הסיבה היא ששם מתרכזים אלפים רבים של הינדים מכל רחבי הודו, עולי רגל לקראת היאטרא.
בערך כל שנה יש שם פיגוע, כשאני הייתי שם נזרק רימון על ההינדים.
אך זה תמיד בחודשיים הספציפיים של היאטרא, יולי אוגוסט כמדומני.
אגב היאטרא היא חתיכת חוויה מטורפת, למי שלא נרתע מצעידה של שלושה ימים בפסגות ההימלאיה הקשמירית יחד עם אלפי הודים נרגשים.
 |
 |
| 1281985035_ef83cc87e8.jpg(גודל:20.22KB) | 1282850762_9bcbacb3f8.jpg(גודל:27.37KB) |
|
|
|
|