כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נניח ויש לכם שבועיים של חופשה מהעבודה ... 26/04/2008 00:53 לתגובה הבאה
espaniola  משתמש לא מוכר
אתם בני 30+ חובבי טבע וטבע וטבע ...
לפני 5 שנים הייתם בצ'ילה וארגנטינה (טיול חלומי) ובא לכם לחזור לאיזור ...

מה הייתם בוחרים לעשות?

שבועיים בבוליביה
שבועיים בפרו?
איזה איזור הייתם בוחרים לראות ואיזה טרקים?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נניח ויש לכם שבועיים של חופשה מהעבודה ... תגובה ל - 1 26/04/2008 18:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  kravchyk לא מחובר kravchyk  משתמש מתחיל 43 הודעות עד כה
השאלה מתי ?
קחו בחשבון שאם טסים לדר' אמריקה הולכים מתוך השבועיים איזה 3 ימים רק על טיסות - מה שמשאיר עם 11 ימים נטו בלבד. לא הייתי נוסע לפרק זמן כ"כ קצר לפרו או לבוליביה (עדיף מרכז אמריקה, ולכן השאלה - מתי??), אבל בכל זאת, כדי שלא תרגישו שאתם יוצאים וחצי תאוותכם בידכם (או אפילו לא כלום..) ל-11 יום הייתי טס רק לפרו, אם אפשר לארגן נחיתה והמראה מקוסקו, עדיף, אם לא, לנסות לארגן טיסת המשך מלימה לקוסקו ובחזרה. עכשו תבחרו מה לא לעשות: האינקה טרייל/הסלקנטאי - 4 ימים; אזנגאטה - 6 ימים (עם הנסיעה הלוך חזור); טיול יום בעמק הקדוש/פיסאק; ג'ונגל מקוסקו; טיול באיזור של קוסקו עצמה יום אחד; כל ספורט אתגרי שחשבתם עליו (בנג'י, רפטינג, מצנחי רחיפה, טיפוסים וספלינגים למיניהם); ובעיקר סטלבט אחד גדול בעיר שלטעמי היא מספר 1 בדר' אמריקה. לחלופין - עשו אך ורק את קו החוף - קחו טיסה דרומה לארקיפה, תהיו שם יומיים שלושה, עלו צפונה לנאסקה, פיסקו ואיקה, ותסיימו בלימה. בכל מקרה, תישארו עם טעם של עוד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עשה כמוני. לקחתי חופש של 24 יום! עוד שבוע... תגובה ל - 1 26/04/2008 21:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דורון . לא מחובר דורון .  משתמש פעיל 1241 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לא הייתי טס לדרא"מ תגובה ל - 1 27/04/2008 10:25 לתגובה קודמת
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2578 הודעות עד כה
מרחק וזמן הטיסה הופכים את זה ללא כדאי.
טרקים יפים מאוד יש גם יותר קרוב- טורקיה והבלקן, אירופה...
אלקנה

"מה שחושב לא מפסיק לשאול." (אלברט איינשטיין). "קודם תלמד את העובדות. אחר כך אתה יכול לעוות אותן כאוות נפשך." (מארק טווין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:האם יש רחוב-או אזור בבוגוטה כמו הקווסאן- בנקוק
להודעה הבאה:מז"א בארנטינה באוקטובר

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף