כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אשמח לעזרה בתכנון מסלול מעגלי באפלו-האגמים-באפלו 26/04/2008 11:20 לתגובה הבאה
  mabat לא מחובר mabat  משתמש פעיל 1438 הודעות עד כה
אני מנסה לעזור לקרובי משפחה לבנות מסלול מעגלי של חמישה ימים, שמתחיל ומסתיים בבאפלו, אבל מאחר ובעצמי לא טיילתי באיזור, קצת קשה לי לתכנן מבחינת חלוקת זמנים וכו'.

מדובר על זוג עם שני ילדים בגיל 13 ו-8, שטסים מכאן לטורונטו ויחצו את הגבול לבאפלו ב-21 ביולי בשעות הבוקר, אחרי ביקור במפלים. ב-26 ביולי ב-12 בצהריים יש להם טיסה מבאפלו לאורלנדו. לניו יורק סיטי הם יגיעו בסוף הטיול שלהם.

הכוונה היא לטייל לאיזור אגמי האצבעות ואם הזמן מאפשר אז גם אדירונדק. הם אינם מעוניינים בטראקים מייגעים, אבל טיולים רגליים קצרים וקלים של שעתיים-שלוש באים בחשבון. מבחינת הרכב המטיילים, האם כדאי לוותר על הרעיון של אדירונדק, ובמקומו לנסות לשלב את אזור האמיש? (בהנחה שזה הגיוני מבחינת לוח הזמנים).
האם, במקום להתרחק מאיזור האגמים, עדיף לוותר ולנצל ליום אחד של מנוחה על שפת אגם, באיזור שיש בו גם אפשרות של ספורט ימי כמו אופנועי ים, סירות מנוע וכו' (אם יש שם דבר כזה)?

כל טיפ, רעיון, ייעוץ ועזרה יתקבלו בשמחה ובתודה גדולה Smile כך גם לגבי המלצות על מקומות לינה נקיים ובתקציב נמוך. מאחר ויש רכב, אין בעיה גם אם המיקום הוא מעט מרוחק מן המקומות המרכזיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אשמח לעזרה בתכנון מסלול מעגלי באפלו-האגמים-באפלו תגובה ל - 1 26/04/2008 17:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6290 הודעות עד כה
הי Mabat
שתי אפשרויות 1)אדירונדאק 2)איימישים
21/7 באפלו-לצ'וורט פארק -קורנינג- וקידום ללינה שעה ושלושת הרבעים
לתוך פנסילבניה על ה-15(נקודה אפשרית ללינה Lewisburg)
22/7 הרשי+ היימישים+בילוי ערב בלונגווד גרדן,לינה קרוב לגנים.
23/7 עליה צפונה דרך עצירה בפוקונו מאונטיין ,והגעה ללינה באצבעות (איתקה?, לא זול)
24/7 יום מוקדש לאיתקה וסביבתה ,וגולת הכותרת שמורת הקניון בווטקינס גלן.
25/7 יום פעילות ימית באחד מאגמי האצבעות ,אולי בפארק סטיוארט באגם קיוגה שבאיתקה אבל אם יקבלו המלצות במרכז מבקרים על אגם אחר
שילכו על המומלץ.

21/7 נסיעה מבאפלו מזרחה על ה-90 עם יציאות לנקודות כאלה או אחרות בנקודות צפוניות של אגמי האצבעות ומסירקיוז צפונה על ה-81 עד ללינה אפשרית בווטרטאון(watertown)
22/7 צפון האדירונדאק אל עבר לייק פלאסיד כולל 2 אתרי טבע
23/7 יום ירידה דרומה בלב האדירונדאק ופניה והגעה ללינה בסיקיוז
24/7 יום מוקדש לאיתקה וסביבתה ,וגולת הכותרת שמורת הקניון בווטקינס גלן.
25/7 יום פעילות ימית באחד מאגמי האצבעות ,אולי בפארק סטיוארט באגם קיוגה שבאיתקה אבל אם יקבלו המלצות במרכז מבקרים על אגם אחר
שילכו על המומלץ.

הערה:- אפשר שבמקום ,יבלו ב-25/7 ליד רוצ'סטר(Darian Lake) בפארק שהיה בעבר six flagsוהחליף בעלים אנסה לצרף לינק (עולה באיטיות?)
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מוני, שוב הותרת אותי מחוסרת מילים :-) תגובה ל - 2 26/04/2008 19:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה גדולה על הסבלנות ועל הפירוט המלא של שתי החלופות. אני מאד שמחה למצוא, שבתוך מסגרת הזמן שלהם הם יוכלו לשלב גם את אדירונדאק או את חבל האיימיש, מבלי להרגיש יותר מדי במרדף.

אני אעביר את הדברים לקרובי המשפחה שלי, על מנת שיבדקו ויבחרו מה מתאים להם יותר. מטבע הדברים, אני מניחה שתעלינו עוד שאלות.
דבר אחד די בטוח: האופציה של פארק השעשועים לא רלוונטית, לאור העובדה שמבאפלו הם טסים לשבוע (נטו) באורלנדו.

שוב תודה גדולה Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בואי ונאמר mabat תגובה ל - 3 26/04/2008 22:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6290 הודעות עד כה
שאי אפשר יהיה להתחמק מלפחות יומיים מאומצים,שכן אין מנוס מנסיעות הגעה ליעדים לא קרובים כהיימישים בדרום ואו אדירונדאק במערב, והצורך לחזור מהם.

מאמין אבל שהיומיים המלאים האחרונים שיהיו ברדיוס הייתי אומר אפסי
ינטרלו את העייפות המצטברת של הנסיעות.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. icon14.gif  ברור :-) תגובה ל - 4 27/04/2008 21:37 לתגובה קודמת
בעצם מאחר ולקחתי בחשבון שמדובר על נסיעה קצת מאומצת למקומות המרוחקים יותר, שאלתי גם לגבי יום של נופש לחופי האגמים.

שוב תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:נסיעה מווסט ילוסטון לסולט לייק סיטי Bundu Bashers
להודעה הבאה:בקשר לFlume Gorge ולcannon Mountain

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות