כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתיכנון מסלול קליפורניה ספט- אוקט 26/04/2008 15:42 לתגובה הבאה
  droritz לא מחובר droritz  משתמש מתחיל 37 הודעות עד כה
שלום לכולם

אנו מתארגנים לטיול של 2 משפחות למשך 3 שבועות החל מסוף ספטמבר השנה .

המסלול המתתוכנן כולל את הערים המרכזיות (לוס אנגלס , סן פרנסיסיקו , לאס וגאס וסן דיאגו) וכן את כביש מספר אחת, פארק יוסמיטי , פארק סקויה וקינגס .
יש לנו 2 התלבטיות :
אחת - האם להרחיק מלאס וגאס עד לגרנד קניון - כאשר מתכנן להקדיש לנסיעה זו ולשהו יומיים או לנצל את היומיים הללו לשהות יום נוסף בלאס וגאס ויום באתרי הטבע האחרים(יוסמיטי /סקויה )
אולי לטוס לשם במסוק מלאס וגאס - (עלות החל מ 270$ לאדם ????)

התלבטות נוספת - במקור חשבו לשבץ את לאס וגאס בסוף המסלול אך מעיון במחירי המלונות - מצאנו שיש הבדל מהותי במחירים בתחילת הטיול לסופו - האם משמעותי ?

בנוסף אשמח לקבל המלצות נוספות לגבי מקומות לינה המתאימים למשפחה עם 3 ילדים ( לאס וגאס , יוסמיטי , סן פרנסיסיקו סן דיאגו פארק סקויה מונטריי ) וכן לגבי אתרי תיירות וטבע באיזור זה .

תודה רבה מראש לכל העונים
דרורית

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתיכנון מסלול קליפורניה ספט- אוקט תגובה ל - 1 26/04/2008 20:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2360 הודעות עד כה
דרורית, אני מציע לטובתך שפשוט תרשמי את המסלול שחשבתם לעשות, יום אחר יום. כך ניתן יהיה להבין בדיוק איפה ההתלבטות. לדוגמא את שואלת האם לנסוע לגרנד קניון או להעביר את הימים האלה להארכת הביקור ביוסמיטי\סקויה - אבל לא ברור כמה ימים חשבתם להקדיש לפארקים האלה מלכתחילה.

בגרנד קניון טרם הייתי, אבל הנסיעה לשם מוגאס זה מעל 5 שעות וזה נראה לי קצת קריעה במסגרת של יומיים, במיוחד כשמדובר בשתי משפחות ובמיוחד שאנו מדברים על אוקטובר, עם מסגרת של 11 שעות אור. אופיצה יותר קרובה יהיה לעשות סיבוב של 2.5-3 ימים לציון וברייס - ושוב, צריך לראות מה מסגרת הזמן המדויקת שלכם.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בתיכנון מסלול קליפורניה ספט- אוקט תגובה ל - 2 27/04/2008 02:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  droritz לא מחובר droritz  משתמש מתחיל 37 הודעות עד כה
ok
אז זהו המסלול :
25/09 נחיתה בל.א
26-27 ל.א - בוורלי הילס , יוניברס
28-29 לאס וגאס
30 נסיעה לגרנד קניון
2/10 חזרה ללאס וגאס
3-4 פארקים סקויה וקינגס
5-6 יוסמיטי
7-8-9 סן פרנסיסיקו
10-11-12 מונטריי + כביש מס 1
13-14 סן דיאגו zoo, sea world
15 דיסנילנד
16 הביתה

מה דעתכם?
מסלול הגיוני ?
כאמור חשבנו להשאיר את לאס וגאס לסוף אך נראה שהמחירים יקרים יותר
פיצלנו את לוס אנגלס ולאס וגאס - האם כדאי ?

פתוחים להערות והצעות

תודה.....

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בתיכנון מסלול קליפורניה ספט- אוקט תגובה ל - 3 27/04/2008 20:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2360 הודעות עד כה
טוב, אני לא בטוח שאני הסמכות לענות לכם - גם כי בטיול עם ילדים אין לי נסיון (ולא רק בטיול Smile ) וגם כי בחלק מהמסלול עוד לא הייתי. כמה הערות בכל זאת:

1. לא הבנתי איך אפשר לשים את וגאס בסוף. אם הטיסה חזרה היא מל"א אז אין ברירה אלא להיות שוב בל"א גם בסוף.

2. קחו בחשבון שהנסיעה מוגאס לסקויה זה עסק של 7 שעות בערך. בהרכב שלכם מן הסתם תדרשנה עצירות לאוכל, התרעננות, פיפי וכו' זה יכול לקחת יום שלם. כך שקודם כל יהיה לכם רק יום אחד בסקויה ושנית השאלה אם יום כזה של רק נהיגה מתאים לכם.

3. כפי שכתבתי, אופציה יותר קרובה מהגרנד קניון, תהיה לעשות סיבוב שכולל את ציון וברייס. גם כאן מדובר על 9-10 שעות נהיגה ואני ממליץ 2.5-3 ימים לסיבוב זה. כך או כך, לסיבוב כזה וגאס תהיה נקודת המוצא המתבקשת ואני לא רואה דרך שלא לפצל את הלינה שם.

4. המדבר של יוטה ואריזונה מאד יפה, ומקצת שיטוט בפורום תראי שרבות המשפחות שמציינות את חלק זה כפסגת הטיול שלהם. להציע למישהו על מה לוותר זה מאד קשה. אין ספק שלהוריד את הגיחה מזרחה לגרנד קניון יחסוך לכם הרבה שעות נסיעה ויאפשר לכם לרווח את שאר התכנית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה בתיכנון מסלול קליפורניה ספט- אוקט תגובה ל - 3 28/04/2008 00:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8149 הודעות עד כה
אני הייתי בוגאס 3 ימים ולא שבעתי אבל אם כבר אתם מבלים שם יומיים אז מבין האלטרנטיבות הייתי בוחר את האופציה של הגרנד לעומת הוספת היצי ללאס וגאס. אבל האופציה שאורי מציע והיא לנסוע לציון ולברייס שזה גם יותר קרוב וגם יותר מרשים היא בחירה עוד יותר טובה.

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה בתיכנון מסלול קליפורניה ספט- אוקט תגובה ל - 4 28/04/2008 08:16 לתגובה קודמת
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1302 הודעות עד כה
דרורית שלום.
גם אני באילוצי הזמן שיש לכם הייתי בוחר בציון ובריס מהטעמים שהוזכרו המרחק הקצר יותר מוגאס ושני פארקים יפהפיים (לא שהגראנד קניון לא מדהים בגודל והעוצמה שלו) ומיוחדים.
לגבי הסקויה טוב עשיתם שהקצתם יומיים יום אחד לנסיעה ויום לביקור.

דבר נוסף אם החזרה הביתה היא מאל.אי הייתי בודק את האפשרות להתחיל בסן דייגו וגאס המשך כמו שהיה ולסיים באל.אי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ל- .r.o
להודעה הבאה:לגבי הרכבת ביוסמיטי

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף